perjantai 31. tammikuuta 2014

Valokuvaushaaste, päivä 3

Hahaa, ehdin ennen puoltayötä! Tosin ensimmäinen takapakki haasteelleni tuli lumisateen muodossa: pilvikerros oli niin yhteneväinen ja harmaa, että samantien olisin voinut tehdä teille vaikka paintilla tasaisen harmaan kuvan ja väittää sitä pilvipeitteeksi, eikä kukaan olisi huomannut eroa. Siispä vaihdoin huomisen ja tämän päivän aiheita. My game, my rules. Tämän päivän kuvassa siis jotain vihreää:


Kuvassahan on viherpeukaloni. Haastavan kuvasta teki se, että kokeilin ekaa kertaa makrokuvausta linssiä väärinpäin kääntämällä. Irrotetaan siis objektiivi kamerasta ja käännetään se toisin päin, ja eikun kuvailemaan. Olii han hauska homma.

Olisin muuten omien neuvojeni mukaan voinut improvisoida jotakin pilviä tänään jostakin, mutta olin niin kiireinen erään projektin kanssa, etten ehtinyt. Siitä lisää myöhemmin ;) 

Miss Ruki Ver

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!