keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Valokuvaushaaste, päivä 1

Jee jee, valokuvaushaasteen eka päivä ja olen täällä paaaljon ennen puoltäyötä postaamassa! Nyt on kyllä niin itsetyytyväinen olo että napit ratkee. Vähän ennenaikaistahan tää ylpeys on, koska tässä on vielä 29 päivää haastetta jäljellä. No, mutta nautitaan nyt kun vielä nauttia voi. Tässä on mun eka kuva, aiheella #meitsie:


Fiilikseni ovat olleet tämän suuntaisia koko syksyn ja talven (aina sama juttu kaamoksen aikaan, vaikka miten valmistautuisi!), mutta nyt aurinko paistaa ja uskon siihen, että kevät ehkä sittenkin tulee. Olen hiukan piristynyt. Otan puhkiselittämisen vaaran ja kerron, että kuva kertoo siis siitä, miten aurinko herättää minun talvihorroksesta.

Ehkäpä huomennakin olen yhtä reipas ja jaksan ottaa kuvan ajoissa, sormet ristiin!


6 kommenttia:

  1. Hyvä kuva :) Itte en meinannu millää keksiä minkälaisen kuvan sitä räpsäsis.. :D Mut täsä ensimmäisen päivän kuvaa :P : http://sonjasusan.blogspot.fi/2014/01/valokuvahaaste-paiva-1-meitsie.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää oli joo yllättävän vaikee :D Mutta sulla oli kiva kuva, kävin kattomassa ja kommentoimassa! Kannattaa muuten ottaa pois se varmistus ("en ole robotti"), kommentoinnista tulee kivampaa ja helpompaa :)

      Poista

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!