tiistai 28. tammikuuta 2014

Valokuvahaaste

Valokuvahaaste alkakoon huomenna! Tein itselleni (ja muillekin, jos mielivät mukaan) oikein muistilistan! Kyllä nyt olen ylpeä. Olo on vähän hipsteri, koska tein listan ipadillani ja hienolla ohjelmalla nimeltä Instatext. Kulutin sen tekemiseen ehkä enemmän aikaa kuin olisi terveellistä :D Taustakuvankin otin kuulkaas ihan itse vähän aikaa sitten ostamastani kakkulautasesta.

Älkää hirveästi tuomitko minua, vaikka paljastunkin nyt henkisesti kaappihipsteriksi. Sentään minulla ei vielä ole punaista pipoa enkä viettänyt esim. eilistä päivää kreaamassa huikeita idiksii :D Eiku ai niin, onhan mulla ja vietinhän. Jopon olen sentään myynyt pois jo hyvän aikaa sitten. Huomatkaa Putous-innostukseni!

Mutta joo, tässä se haaste. Huomenna lähtee! Vähän jo kaduttaa lupautumiseni päivittäiseen kuvailuun ja postailuun, sillä näen jo sieluni silmin tulevat 30 päivää todellisuuden kylmässä valossa. Makoilen lämpimässä sängyssä, peiton alla oudossa uniasennossani ja juuri nukahtamassa... Kunnes muistan, etten ole ottanut päivän kuvaa. Velvollisuudentuntoisena ihmisenä säpsähdän hereille ja pakottaudun jalkeille. Hipsin paljain varpain kylmään kylppäriin ja otan unisesti kuvan varpaistani. Tai vihreestä pyyhkeestä. Saa kelvata, perhana. 


No, toivottavasti kuitenkin jaksan panostaa jokaiseen kuvaan! Kyllähän esim. sitä Suomessakin joskus on satanut toukokuussa lunta. Jos lähdet haasteeseen mukaan, linkkaile omia kuviasi :) Olisi hauska vertailla, miten eri tavalla vihreän voi nähdä. 


12 kommenttia:

 1. Oi lähen haasteeseen jos vaan muistan! Eli: linkkaan varmaan yhen kuvan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee! Tsemppaan sua ja muistuttelen ärsyttävyyteen asti. Tänään eka kuva! :)

   Poista
  2. Oon niin kipiä, että otan sitte kerralla usiamman kuvan ku paranen!

   Poista
 2. Entä jos kolmantena päivänä ei ole pilviä :OOO

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. o/ Kolmas päivä oli eilen mulla -> EI PILVIÄ. Neljäs päivä... EI PILVIÄ. What to do!

   Poista
  2. Sit pitää keksiä pilviä :D Laittaa vaikka pumpulia taivasta vasten :D

   Poista
 3. Äää :D Tahtoo haasteeseen mukaan :D Mut jos saa vaihtaa ton 29. kohan vaikka lempipaikka Helsingissä (<- Ku asun täälä)? Ku turussa en oo käyny koskaan :<

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottakai sa! :) Kiva kun lähdet, laita sitten linkkiä :) Tänään eka kuva!

   Poista
 4. Mä oon mukana! Tosin laitoin jo blogiin sen alkuperäisen kuvahaasteen, mutta saa tulla ehdottamaan bonuskohtia jos keksii! :)

  VastaaPoista
 5. Tekis mieli lähtee, mutta vähän epäilyttää tällä digipokkarilla varsinkin nuo pitkän valotusajan kuvat xD Ehkä siihen tilalle voi vaihtaa jonkin muun ja paikan kans vaihtaa, mutta kun lempipaikka on ranta niin sinnehän sitä on hyvä mennä pakkasella kuvaamaan :D Kiinnostaa kyllä, mutta en tiedä jaksanko tai muistanko. Siinä olisi kyllä kivaa tekemistä pitkäksi aikaa. Ehkä sitä rohkenen pari kuvaa ottaa ja sitten tulee sellanen, että pffft, kesken jäi kuin kananlento.

  VastaaPoista
 6. Haha, päätin sitten lähteä myös mukaan! http://scarel.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!