maanantai 13. tammikuuta 2014

Mustetta iholle!

Iik iik, minulla on ylihuomenna tatska-aika! Varasin ajan Turku Tattoo Parlouriin ihanalle Tutalle jo joulukuussa. Viikonloppu oli niin kiireinen, etten muistanut yhtään intoilla uudesta kuvastani! Käteni väritys on keskeneräinen, ja minua on ärsyttänyt yksi iso tyhjä kohta, joka jää tuohon kainalon viereen. Muuallakin on pieniä aukkoja. Olen siis jo pitkään näyttänyt vähän dorkalta, tasapainottomalta ja siltä, että minusta puuttuu jotakin. Tämähän johtuu vain tatuointini keskeneräisyydestä!

Ärsyttävä akka ja aukko
Tatuointini takaa - aukkoja sielläkin
Olen jo pitkään tiennyt, mitä tuohon puuttuvaan kohtaan haluan ottaa, mutta en ole saanut aikaiseksi varattua aikaa. Mikäpä muukaan aihe olisi kuin mäyräkoira! Lisäksi koko kättä hiukan yhtenäistetään. Tällainen kaveri tulee käsivarteeni, sydämeni viereen:


Otan kuvan kesällä kuolleen, rakkaan Arskani muistoksi. Tatuointi kuvaa myös yleisesti sitä, että olen hullu mäyräkoiranainen. Moni kysyy minulta, koska hankimme uuden koiran, mutta se aika ei ole vielä. Minulla on vieläkin niin ikävä Arskaa, etten tahdo hankkia sille "korvaajaa" - kukaan ei voisi korvata Pojua. Otamme uuden koiran sitten, kun pystymme rakastamaan sitä itseään yksilönä.

Tämäkin tatuointini on Arskan kunniaksi otettu - mätsäävät rekisterinumerot
Minulla on tatuointeja nilkassa, lantiossa, ranteessa, sormessa, selässä, kyljessä, olkapäässä, kädessä ja päälaessa (minulla on siellä sellainen kalju kohta, kerron siitä myöhemmin). Kivuliaimmat paikat tähän mennessä ovat olleet kylki, käsivarren takaosa sekä kohta lähellä kyynärtaivetta. Tuo ylihuomenna tatuoitava paikka, käsivarren sisäsyrjä lähellä kainaloa, on kuulemma todella kipeä. Baby Doll kutsui sitä nössöpaikaksi: jos hiha on jätetty sieltä tyhjäksi kuvista, hihan kantaja pelkää kipua ja on nössö. Itsekin olen sen verran nössö, että aion ensimmäistä kertaa käyttää Emlaa, ihon puudutusainetta. Raportoin teille sitten, miten aine toimi. Toivottavasti hyvin!

En muista, olenko jo spämmännyt tänne Pin the Fuck Upsin Pinterest-sivua, mutta jos olen, tässä tulee uusiksi. Tälle seinätaululle olen koonnut kuvia inspiroivista tatuoinneista. Suunnittelen nimittäin jo seuraavaa :)


12 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Kokeillaanpas uudelleen kun ensimmäisessä kommentissa ääkköset heittivät ainakin minun ruudullani aivan häränpyllyä.

  Siis asiaa. Tuo Emla on ainakin minulla ollut ihan ykkösainetta! Ei tuntunut kyljen värittely misään, sitä vaan hymisi omana rauhallisena itsenään tatuoijan kanssa niitä näitä kun kylkipaloja rustailtiin värilliseksi.

  #I_cheat #teamemla

  mangosforflamingos.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oooh, toivottavasti toimii mulla samalla tavalla! En tykkää yhtään tatuoitavana olemisesta, vaikka varmaan ihon perusteella joku vois luulla jotain muuta :D Laitoitko kuinka kauan ennen tatska-aikaa ja kuinka kauan sua hakattiin?

   Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  3. Joku tunti-puolitoista ennen kun ruvettiin hommiin lyksin Emlan nahalle. Mulla oli sitä ihan apteekki-kamaa (olisiko se sitä 2%), maailmalta ja ilmeisesti lääkäriltä reseptillä on saatavissa stydimpää *winkwink* . Viimeiseen kuvaan meni reilu kolme tuntia (lue:keskusteltiin vähän ja keskityttiin kuvan tekoon enempi). Emlan voimin on tehty joskus reiluja kuuden tunnin sessioita, mutta loppu siinä oli kerrassaan ikävän tuntuista jo. Unkarissa sain koipeeni jotakin haavaan ruiskutettavaa lidocan- versiota, mutta siinä vaiheessa projektia vaikutus oli lähinnä tatuoijaa lohduttava. Että joo, vitutuksen lievitystä on tullu yhtä jos toista kokeiltua. #teamsissy

   Poista
 3. Mun tarttis myös käydä vierailemassa Tutan luona, neliapilan vihreä väri halusi tursuta ulos parantuessaan ja pitäisi siis vähän korjailla. Lisäksi haaveilen viidennen kuvan ottamisesta, oon vielä ihan raakile tässä tatskahommassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotkut värit mullakin on lähtenyt heti, mutta vihree pysy hyvin :) Neljä kuvaa on jo enemmän ku enemmistöllä, että et sä ihan raakile oo :D

   Poista
 4. Määkin olen emlaa käyttänyt, harmi vaan, että jalkapöydällä voide ei malttanut pysyä paikoillaan vaikka kaksi tuubia laitettiin, niin vaikutus olikin sitten vaan yhdessä pienessä kohdassa, ja siinäkin kesto sen verran, että ääriviivat sai tehtyä, jonka jälkeen väritys sattui just niin paljon kuin koko muu tatskauskin.

  VastaaPoista
 5. Tuta ja koko Turku tattoo parlour on kyl ihan ykkösiä. Tuta tehny mun pari viimestä kuvaa, ja lissää tekis miäli. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon kuullu TTP:sta ja Tutasta vaan hyvää :) Valkkasin ihan maineen perusteella paikan, tää on mun eka tatska siellä.

   Poista
  2. Hyvin valkattu, ei voi muuta sannoo. :)

   Poista
 6. Tosi kiva teksti. Mäykyt rulaaaaa!!

  VastaaPoista

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!