lauantai 7. joulukuuta 2013

Oi kesä!

Kohta joulukuu on ohi, ja saa taas alkaa odottaa kesää. Selailin tässä menneen vuoden kuvia, ja löysin valoisia, lämpimiä ja iloisia hetkiä kesältä Ilmiö-festareilta. Nyyh, tuli niin haikea olo!

Siis mikä, hammasharja? En ole kuullutkaan!
Haikaileminen on kuitenkin vaarallista, koska se johtaa helposti onnettomaan oloon. Juuri haikailu on vaarallista, haaveilu ei: haaveita voi yrittää toteuttaa, mutta haikailu on ihan turhaa. En voi asialle mitään, sillä kesä, tuo itsepäinen tuittuilija, tulee kun se tulee.

Vaikka kännykkä onkin leventänyt naamani, minusta tässä kuvassa on ihanaa tunnelmaa. Kallio, kenkä ja tyhjä lasi. <3
Telakoiduimme Stormiinan kanssa
Maailma Valkoisen Barbaarin aurinkolasien kautta. Vasemmalta He-Man, MRV ja Stormiina.
Ilmiö on festari Turussa. Me hengailimme uimarannalla ilmaisella alueella, koska M. A. Numminen oli jo esiintynyt, emmekä muita halunneet edes nähdä. Paikalla oli hirveästi jotain puunhalaajahippejä, jotka olivat tehneet taidetta metsään. Rannalla oli joku freestyle-räppääjä, joka oli ehkä maailman huonoin! Voi vitsi, kun en saanut sitä videolle. Kuolisitte häpeästä. Hmm, ehkä minäkin voisin ryhtyä räppäämään?

Luonnonystävät roskaamassa luontoa
Toinen asia, mitä näistä kuvista kaipaan, on nenäkoruni! Se näyttää niin kivalta. Toisin kuin kesän, sen voin saada takaisin omilla toimillani. Ja nyt sainkin taas nenäkoruinspiraation. Eli kohta taitaa nenässäni killua taas jotain muutakin kuin räkää! <3


Ilmiön jälkeen menimme hampsoille Heseen, jossa tuo ilta oli saava karmaisevan käänteen. Tuon hirveän tapauksen seurauksena aloitin Hesburger-boikotin, joka pitää silloin tällöin. Aina kun on mahdollisuus valita jokin muu ruokapaikka kuin Hese, valitsen sen toisen. Nimittäin tilasimme annoksemme, ja odottelimme niitä pöytään. Meillä oli hirveä nälkä, joten kun pöytäämme tuli ruokaa, aloimme heti syödä. Sitten kävi kuitenkin ilmi, että meille oli tuotu väärät ruoat! Koska olimme jo ehtineet haukata niistä, Hesen myyjät eivät voineet antaa niitä enää oikeille asiakkaille, joten he päättivät heittää ne roskiin. Tarjouduin maksamaan ruoat, koska inhoan ruoan roskiin heittämistä. Tämä ei kuitenkaan kelvannut, koska se oli "sääntöjen vastaista". Joten hyvät ruoat menivät hukkaan. Todella vastenmielistä.


Nyt jälkeenpäin miettiessäni en tajua, miksi luovutin ruoat takaisin Hesen myyjille. Olisinhan voinut alkaa myös väkivaltaiseksi ja roikkua hampsassani kaikin voimin. Vieläkin suutun, kun ajattelen sitä ruoan tuhlausta. No, kiukusta huolimatta jatkoimme siitä sitten Suxesiin.

Rainbows! Rainbows shooting out of my ass!
Haha, ja vessassa oli vielä tällainen. Maki. Makit tietää ;)


Tähän saa nyt luvan loppua muistelot ja haikailut, ja lähden ulos nauttimaan lumisesta säästä. Ehkäpä teen parit lumienkelit. Ja heitän jotain tuntematonta lumipallolla.


3 kommenttia:

 1. Voihan Suxes! Missään ei ole ollut niin kivaa tanssia Lady Gagaa tuhannen humalassa kuin Suxesissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suxesissa on ihan paras DJ ja musiikki :) tanssilattiakin on mukavan intiimi. Peili vaan hämää, kun siitä jää itseään tuijottelemaan eikä pysty keskittymään musiikkiin täysillä :D

   Poista
 2. Tämä sai minutkin kaipaamaan kesää :(

  VastaaPoista

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!