tiistai 17. joulukuuta 2013

Itsepilkka paras pilkka

Inspiroiduin lapsuuteni valokuvista ihan tähän pisteeseen saakka:


Tämä on tosi tarina nelosluokalta :( Se tuli mieleeni, kun luin uutista norjalaispojista, joiden vieraattomista synttäreistä levisi tieto somessa niin pitkälle, että kuvan täysistä karkkikipoista jakoi jopa Norjan pääministeri! Onhan se kurjaa, mutta en tajua tuota isoa haloota. Minulla ei ollut mitään karkkeja vaan olin itse leiponut synttäreilleni vaikka mitä, mutta kun vieraita ei kuulunut, söin pettymykseeni kaikki herkut siskoni kanssa. Siitä kokemuksesta vahvistuin, lakkasin mielistelemästä ärsyttäviä ihmisiä ja hommasin oikeita ystäviä. Jos oisin jäänyt itkemään like a pussy, ei minulla olisi vieläkään kavereita. Mutta kuitenkin, tuo äitini Paintilla taiteilema synttärikutsu oikein huusi tuota meemitekstiä tuohon! :D

Seuraava kuva oli myös itsestäänselvä meemi. Olkaa hyvä:


Ei hitsi kun nauran näitä :D Haastan teidät, rakkaat lukijat, vähän pilkkaamaan itseänne ja tekemään jostakin lapsuuden kuvastanne meemin! Laittakaa minulle sitten linkki, tykkään tällaisesta hölmöstä huumorista.


PS. Minut on kidnapattu!! Olen tällä hetkellä Helsinki-Vantaan lentokentällä, enkä tiedä mistään mitään. Epäilen, että tämä liittyynlähestyviin 25-vuotissynttäreihini. Äääääk!15 kommenttia:

 1. Ahahhahaaaa toi kuva :D Oot kyl paras! Kiitos kun jaoit tuon synttärikokemuksesi, juuri tuo on oikea asenne ja aion opettaa sen myös lapselleni mikäli niin hassusti sattuu käymään että hänen synttäreilleen ei kukaan tule. :) -Juliet

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos! :D Kuva on ykkösluokan luokkakuva, serpentiinit ovat äitini käsialaa. Hänellä oli aika mad paint skills joskus tuolloin vuonna 95. Ja olihan se synttärijuttu kurja, mutta minkäs sille voi. Toisten käyttäytymiseen ei voi vaikuttaa, mutta omaan asenteeseen voi :) Toivottavasti lapsellesi ei kuitenkaan käy noin, mutta ehkä jokin pienempi pettymys on ihan hyvä harjoitus elämän kurjuudesta. Tsemppiä kasvatusurakkaan! :)

   Poista
 2. niin lähellä meitä! Käykää kylässä paluumatkalla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huskyyyy! Tultiin yöllä, ja HM:llä oli töitä tänään :( Mutta tullaan käymään kyllä joululomalla ja tuodaan sitten lahjatkin <3

   Poista
 3. Haha, tuttu juttu noi synttärit! Mutta tässä sitä ollaan ilman some-sympatioita, ysärilasten ainoa vaihtoehto oli "JUST DEAL WITH IT". Näin muuten eräänkin MRV:n educariumin lounaalla viime viikolla, mutta olin nössö enkä tullu morjenstamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Life is a bitch and then you die :D Eikä, oisit tullut moikkaamaan! Toivottavasti mulla oli hyvä hair day, eikä se päivä ollut esim. haalaripäiväni, jolloin en jaksanut välittää maailmasta :D Olen edulla usein, joten jos uskallat, tule seuraavaksi juttelemaan niin tarjoan vaikka kahvit rohkeudestasi!

   Poista
  2. No perhana! Aika kova tarjous, täytyy ehkä rohkaistua. :D Ihan olit stydisti pukeutunut, eiii huaaano!

   ( https://lh5.googleusercontent.com/-_MK53_7FSVI/Unv74XnA9uI/AAAAAAAAByI/hcDcAm4rFJw/s640/blogger-image-607050319.jpg )

   Poista
  3. Haha :D Hyvä sitten! Ja olin ihan tosissani :)

   Poista
 4. Kaikki ei valitettavasti ole yhtä vahvoja kuin sinä. Joillekin sitten tulee esim. mielenterveysongelmia tuonkaltaisiin kokemuksiin perustuen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiusaaminen on aina kurja juttu, eikä sitä pitäisi tapahtua. Mutta ikävä fakta on, että sitä tapahtuu ja kurjia asioita tapahtuu. Olen ehkä julma, mutta asenteeni on se, että deal with it. Kuten yllä sanoin, muiden käytökseen ei voi vaikuttaa, mutta omaan asenteeseen voi. Jos jää itkemään, saa itkeä aina, eikä ketään kiinnosta. Siinä tekee huonon mielen vain itselleen. Sellaisesta asenteesta, että muiden käytös määrittää sinut, kasvaa vain kieroon. Sitten saattaa tulla sellainen olo, että pitää jotenkin näyttää muille, että on selvinnyt tai pahimmassa tapauksessa rangaista muita. Ja tadaa, meillä on kouluampuja. Oma käytöksesi ja asenteesi sinut määrittää, ja ainut henkilö, kenelle pitää näyttää pystyvänsä, olet sinä itse.

   Mielestäni ei muuten ole olemassa vahvoiksi syntyneitä ihmisiä, on vain vahvoiksi pakotettuja. Sink or swim :)

   Poista
 5. Mitä tarkoittaa meemi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan relevantti kysymys, mutta en ymmärrä, miksi ihmiset eivät osaa googlata. Tai siis laitoit tänne tuon kysymyksen, ja sitten odotat, että vastaan siihen, jotta saisit tietää, mikä on meemi? Itse en jaksaisi odottaa vastausta, vaan katsoisin heti vastauksen Googlesta :D Mutta meitä on monenlaisia.

   Tässä urbaanin sanakirjan selostus termistä:

   "Meemi, eli internet-meemi, eli internet-ilmiö. Internet-ilmiöksi kutsutaan Internetissä leviävää asiaa, joka saavuttaa toisinaan suuren suosion leviten nopeasti verkossa. Jotkut ilmiöstä ovat lyhytikäisiä, jotkin pysyvät suosiossa vuosikausia. Hyvinkin vähäpätöiseltä vaikuttavat asiat ovat voineet nousta Internetissä arvaamatta hyvin suosituksi, kuten kotitekoiset videoleikkeet.

   Meme(suom. meemi) tarkoittaa myös meemiteoriaa ja meemikäsitystä, joka ei liity internet-meemeihin.

   Pedobear on meemi. Olli Hokkanen on meemi suomalaisessa internetkulttuurissa."

   Meemejä ovat mm. troll-face ja erilaiset kuvat, joihin laitetaan hauskan oivaltavia tekstejä aina kuvan "persoonallisuuden" mukaan. Esimerkiksi Socially Awkward Penguin saa osakseen tekstejä kuten "Doesn't want anyone to sit next to him on public transport - gets self conscious when no one sits next to him on public transport". Täällä lisää meemejä: http://knowyourmeme.com/

   Poista
 6. Ihana postaus ja itseironia on kivaa <3 Ikävä kyllä minulla ei ole koneella lapsuuskuvia ja skanneriakaan ei ole olemassa, joten jää tekemättä :( Omilta synttäreiltä kaikki penskat päättivät yhteistuumin vain lähteä kakun syötyään ja minä jäin huutamaan perään,että ootte kaikki tyhmiä ja idiootteja.
  Onnea 25v synttäreihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Justimusta lainaten: "löytyy karismaa, sarkasmia, itseironiaa mutta eniten Jorma (MRV) sisältää testosteronia" :D Lapset onkin tyhmiä, hyvä kun huusit niille!

   Poista
 7. Kamera, myös kännykamera on puoli-ok scanneri

  VastaaPoista

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!