torstai 21. marraskuuta 2013

Tuhma vai kiltti, ajatelkaas! (+arvonta!)

Oletteko aina miettineet, kumpi tyyli tehoaa miehiin paremmin: kiltti, söpö ja luonnollinen vai badass ja kilo meikkiä? Niin ovat kaikki muutkin! Mutta älkää miettikö enää. Teidän oma koekaniininne MRV ratkaisee kaikki ongelmanne.

Kävin testaamassa asiaa Turun yöelämässä. Ensimmäisellä kerralla pukeuduin söpöksi nörttitytöksi ja toisella pahisrokkariksi. Sitten testasin, kuinka monta kertaa minua lähestyttiin illan aikana. Koska olen huomionkipeä, laskin myös katseet ja kuvitellut katseet. Koska minulla ei ole silmiä selässä, tuli ihanainen Stormis avukseni ja tarkkaili ympäristöä kanssani.

Ensin piti päättää vakaat ja puolueettomat testiolosuhteet. Pohdin kauan ja päädyin mafoon. Ei-turkulaisille tiedoksi: tämä tarkoittaa maanantai-Fortea. Turussa on yksi surullinen sedula, joka on auki joka päivä neljään. Päädyin tähän ravintolaan siksi, että se on tarpeeksi puolueetonta maaperää: rokki- tai hipsteribaari olisivat vääristäneet testituloksia. Valitsin maanantain testipäiväksi, koska silloin baarissa on vähemmän naisia=enemmän iskuyrityksiä=luotettavampi tutkimustulos.

Toiseksi minun piti päättää vaatteet. Tässä minua auttoi EMP, tuo ihanien vaatteiden Mekka. Voitteko kuvitella, he antoivat minun valkata kaksi asukokonaisuutta mallistostaan! Tämä on jokaisen naisen unelma. "Joo hei saat valkata meiltä vaatteita, jotta pääset yöelämään pokailtavaksi!" Että repikää siitä. Mutta rakkaat lukijat, en unohtanut teitä: sain valkata palkkioni, ja halusin teille arvottavaksi EMP:n lahjakortin. Arvontaohjeet postauksen lopussa, ensin kerron testistäni!

Tässä siis kiltin nörttitytön asu. Valitsin vaatteita, joista oikeasti pidän ihan mielettömästi, jotta voin sitten käyttää niitä myöhemminkin. Ehkä en kuitenkaan yhdistelisi niitä ihan näin, tämä on ehkä vähän liian kawaii minulle :D

Sain poseerausohjeita pikkusiskoltani.
Valitsin siis maailman suloisimman pandahatun, Star Wars -paidan (jokaisella itseään kunnioittavalla nörtillä pitää olla tällainen!), söpöt ruutushortsit, KISSAKENGÄT( !!!<3), baseball-takin ja kaiken huipuksi tuollaisen viiksikorun (joka taitaa nyt olla lopussa EMP:ltä).

Insert here: jotain söpöa japania!
Tykkäsin söpönä olemisesta yllättävän paljon! Yhdessä nämä vaatteet ovat ehkä liian söpöjä, mutta yksitellen käytän niitä kaikkia. Tykkään etenkin tuosta hatusta! Sen olettekin jo nähneet täällä, ja tulette näkemään varmasti monesti. Käytän sitä, kunnes se homehtuu päähäni. No, takaisin asiaan. Rokkarilookkini näytti tältä:

Gootihtava rokkari
Voin kertoa, että tämän asun kanssa oli aivan hirveä valinnanvaikeus! Lopulta päädyin tähän pilkulliseen mekkoon, Union Jack -takkiin ja mustiin maihareihin. Mekko on kätevä niin juhlana kuin arkenakin: siinä ei ole liian isoa kaula-aukkoa, joten voin käyttää sitä töissä ja koulussakin. Olen metsästänyt tällaista kellomekkoa pitkään! Vähän kuitenkin modasin sitä: leikkasin alta näkyvän tyllikoristeen pois ja otin hihoista kuminauhat irti. Heti paljon käytännöllisempi! Takkia olen käyttänyt melkein päivittäin. Sillä pärjää vielä muutamassa plussa-asteessa, ja voi jukupätkä kun olen katu-uskottava. Varsinkin kun yhdistän sen tuohon kiltin tytön pandahattuun :D

Pahiksista pahiksin!
 No niin! Siinä olivatkin asuni. Kumman veikkaatte voittavan? ;)

 VS
 ?
  VS
  ?

Minä olisin laittanut vaikka pääni pantiksi, että minua lähestyttäisiin enemmän söpönä ja kiltti tyttönä. Mutta tulokset olivat yllättäviä! Voittajaksi selviytyi tämä itseensä tyytyväisen näköinen selfie-pimatsukaksikko:


Tulos oli 6-2 rokkarilookin hyväksi. Ja mikä hauskinta: meitä tultiin iskemään How I Met Your Motherin Barneyn tyylillä! Jotkut tyypit kulkivat pöytämme ohitse ja toinen kysyi: "Moi, ootko sä tavannut Jania?" ja esitteli kaverinsa. Minä ja Stormis rupesimme nauramaan ja huusimme yhteen ääneen: "Haaaave you med Ted?"


Miespolot pelästyivät ja jatkoivat matkaansa noloina. Ihan hyvä että jatkoivat, koska mehän olemme molemmat varattuja naisia, ja näin he säästivät meiltä ikävän selittelyn vaivan. Mutta täytyy kyllä ihmetellä, miten helpolla miehet luovuttavat! Jos olisin sinkku, en sietäisi ollenkaan tuollaisia nössömiehiä. Tässähän heillä olisi ollut oiva tilaisuus nauraa itselleen, jatkaa juttua ja keskustella kanssamme populaarikulttuurista. Mutta ei, he juoksivat häntä koipien välissä baarin kaukaisimpaan nurkkaan. Myös eräät toiset miehet seurasivat meitä ja tulivat jopa tanssilattian viereen kyttäämään tanssiamme, mutta eivät lähestyneet kertaakaan!

Myös naisista huomasi, että he pitivät badass-naisia huomattavasti pahempina vihollisina kuin söpöä pandatyttöä. Erään naisen (supertörkeä) mies tuijotteli meitä tiskiltä, vaikka selvästi hänellä oli jo seuraa. Nimesimme hänet slipoveri-mieheksi. Tämän slipoveri-miehen nainen huomasi tuijottelun, ja alkoi riisumaan vaatteitaan! Hänellä oli villapaita, mutta hän riisui sen, jolloin jäljelle jäi vain boobietoppi! Siis sellainen tuubitoppi, joka on vain tissien kohdalla. Sitten hän käveli ohitsemme puolialasti ja tuijotti vihaisesti, vaikka emme olleet tehneet yhtään mitään. Tarkkailimme vain ympäristöämme.

Nörttityttö ei herättänyt lainkaan tällaisia intohimoja, mutta hänelle miehet puhuivat selvästi alentuvammin ja hymyilivät enemmän. Olisin odottanut aivan päinvastaisia tuloksia, mutta joskus maailma yllättää. Tässä teille siis elämänohje: jos haluatte tulla pokatuiksi baarissa, laittakaa kilo meikkiä. Tämähän tosin nähtiin jo muinaisessa transupostauksessamme. Jos ette halua miehiä ovellenne kolkuttelemaan, laittakaa päähänne pandapipo. Tämä intoutti minut suuriin ajatuksiin:


No niin, siinä tämän postauksen anti. Ai mutta mitä? Lupasinko teille jotakin arvontaa? Voi kyllä, nyt minusta tulee teidän lempibloggaajanne ainiaaksi. Sen sijaan, että olisin ahnehtinyt itselleni lisää maallista mammonaa, arvonkin teille, rakkaat lukijat, 100 euron EMP:n lahjakortin! Kuka on paras? No minähän se olen! :) Kommentoikaa tähän alle, kumpaan naikkoseen te lankeaisitte ja miksi. Kertokaa samassa myös sähköpostiosoitteenne, niin osallistutte arvontaan. Arvonta meneillään myös Facebookissa! Aikaa osallistua on tällä kertaa 2 viikkoa, koska palkinto on niiiiin superhieno.

Antelias, armelias, ihana ja aina teitä ajatteleva,157 kommenttia:

 1. kyllä mäkin lankeaisin pahisrokkariin, kun ei toi kawaii-tyyli ole yhtään mun juttu :D
  jenni.kknen@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Pahisrokkari ehdottomasti, koska sellainen olen itsekin (ainakin sisäisesti) :D
  veera.palonen@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Lankeaisin pahikseen. Itse olen jotain tolta väliltä, olen lyhyt, joka tuo (ainakin kavereiden mielestä) lisää söpöyskertoimeen, mutta itse henkilökohtaisesti haluan olla kunnon Femme Fatale. Mutta taidankin olla vain seinäruusu :/

  shrihanna@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Pahisrokkari tottakai! :) upean näköinen!

  heidihokkanen22@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Kyllä rokkarimimmi mun sydämeni veisi, sen verran noihin kawaiiernuihin tullu tehtyä tuttavuutta että en enää sinne puolelle mene:DD Ihanaa huulipunaa muuten tossa rock-lookissa! <3 sartano_95@suomi24.fi

  VastaaPoista
 6. No onhan tuo rokkilook nyt vaan ihan tajuttoman kuuma! Joten mikäli sinkkumies olisin niin siihen kai sitä lankeaisi.

  esmi_s@hotmail.com

  VastaaPoista
 7. Rokkareille on erityinen paikka lähellä sydäntäni. Vaikka söpöläiset ovatkin suloisia ja on ilo heitä katsella, ei söpöys vetoa minuun, toisin kuin katu-uskottava rokkari.

  tuleva_maailmanvaltias@hotmail.com

  VastaaPoista
 8. Rokkarityyli vie voiton! Huulipuna ja nahkatakki näyttää aina hyvältä.
  candyl@suomi24.fi

  VastaaPoista
 9. Mä taidan kyllä olla kiltti nörttityttö, ulkoisesti saatan kyllä näyttää miltä milloinkin. Pakkeloituna mä näytän tosin kamalalta.

  Ai niin, kuka on paras? takahashilara@gmail.com on paras ja ansaitsee voittaa :)

  VastaaPoista
 10. Rokkari veis voiton siitä huolimatta, että saattais vaikuttaa vaikeammin lähestyttävältä. Aikuismaisempi ja kotiinvietävämmän näköinen. Muutenkin turhan liikaa kaikkea "söpöä" tällä nörtillä :D
  sole@live.fi

  VastaaPoista
 11. Rokkarilook koska se on aina ollut omana tyylinä! Plus kuka ei muka lankeaisi punaiseen huulipunaan ja tummiin silmiin häh?? :D

  emmaa@live.fi

  VastaaPoista
 12. Rokkaripimatsulle. Molemmat lookit tosin kelpuuttaisin, mutta olen itsekin suuri punaisen huulipunan ja maiharien ystävä. :D Voitais olla badasseja yhessä, mul on tohon takkiin mätsäävät maiharit nimittäin. :D


  sannuliini95@hotmail.com

  VastaaPoista
 13. Rokkari FTW! Mittään söpöjä ku pahiksia! miirae @ hotmail.com

  VastaaPoista
 14. Hmm, lankeasin kyllä kumpaankin! Toi söpöilijäkawaiinörttityty on kyllä ihan tajuttoman söpö ja ihana mutta jos on pakko valita ehkä pidemmän korren vie kuumissuperbaberokkarityty! Ehkä tossa ensinki mainitussa oli vähän liikaa japania.

  Ja tuo mekko, uskomattoman hienoa! Pelkästään senkin takia lankeasin.:D

  laurae.kallio(at)gmail.com

  VastaaPoista
 15. Pahikseen tottakai, koska hänhän on aivan upea! Ei toki söpöilyssäkään mitään vikaa ole jos välillä lapsettaa mutta pahis rokkarissa on vaan paljon enemmän asennetta enkä nyt muutenkaan voi vastustaa pilkkuja, kellomekkoja ja huulipunaa. sueisfine@hotmail.fi

  VastaaPoista
 16. Rokkari on syntisen seksikäs, joten valinta oli helppo! ROKKARI!

  aunet-te@hotmail.com

  VastaaPoista
 17. Tietysti lankeaisin rokkimimmiin, koska söpöt, kiltit, animet, tai nörtit ei oo mun juttu.

  Missmortianna@gmail.com

  VastaaPoista
 18. Ehdottomasti rokkarinaikkonen koska tatskat ja huulipuna ja fiftari ja musiikki ja pin the fuck ups!
  iidasofia.peltonen@gmail.com

  VastaaPoista
 19. Kyllä se rokkarilook muhun tepsis! Tatuoinnit ja kaunis mekko saa polvet veteliks. ;)


  marianne.salonen@hotmail.fi

  VastaaPoista
 20. Onhan toi rokkarimimmi kuumempi, toi nörttijuttu taitaa mennä aika monelle miehelle vähän yli... :O

  Kesanaapuri miumau gmail dot com

  VastaaPoista
 21. Rokkarimimmi vie ehdottomasti voiton, söpö pikkutyttötyyli ei vetoa sitten ollenkaan.
  eleonora.tainio@gmail.com

  VastaaPoista
 22. Pahisrokkari. Ehkä se on vähän tavanomaisempi look, monet vierastaa animetyyliä. Plus rock = hot!

  :), Mrs. Suomi

  VastaaPoista
 23. Kyllä rokkari vetää pisteet kotiin :) Paha tyttö on aina kiinnostavampi kuin liian kiltti.

  verieana@hotmail.com

  VastaaPoista
 24. Rokkari-lookille lämmetään täälläkin. Supermageet noi kengät ja meikki kruunaa kokonaisuuden. :)

  zaara89@netti.fi

  VastaaPoista
 25. Kawaii desu ne! So desu ne. Suoraan japanintunnilta tullerna täytyy sanoa että nörde vie voiton. Hattu <3 sähköinen postini: kata_4@msn.com

  VastaaPoista
 26. Mä haluaisin sanoa rokkarilook mutta perkele toi Star Wars paita vie voiton kaikesta muusta <3 Mun on saatava sellainen :D

  laura.kosonen@hotmail.fi

  VastaaPoista
 27. Rokkari tietysti! :D
  eeva.isoaho@gmail.com

  VastaaPoista
 28. Rokkari ehottomasti, rokkimimmeissä on näyttävyyttä ja vaatetuksesta/tyylistä uhkuvaa itsevarmuutta! ja punatut huulet on p0rn! ♥ Animenörtit ei nappaa ollenkaan.
  ristiriita / no.time@hotmail.com

  VastaaPoista
 29. Kummatkin menisi. Ehkäpä mä lähtisin kawaiin puolelle, koska Star Wars-paita on ehdoton voittaja! Koska mulla on niitä kasa kaapissa, niin voisi ainakin aloittaa sen kautta keskustelun.
  taru_lepisto@hotmail.com

  VastaaPoista
 30. Rokimpi on sexympi! inthefootstepsofcocoandcarrie@gmail.com

  VastaaPoista
 31. rokkariin, koska samanhenkisyys, tyylikkyys ja ennen kaikkea asenne!
  annamarimirjami@gmail.com

  VastaaPoista
 32. Mä oon niin naureskellut yksikseni niille pojille... "Moi, ootteks tavannu Jania?" :D Mun mielestä se oli äärimmäisen toimiva kikka ja pojilla olis ollut mahdollisuuksia vaikka millaiseen keskusteluun tuollaisen avauksen jälkeen, mutta minkäs sille voi, että ollaan näin pelottavan ihania beibejä. <3

  Ja mafo ei ehkä ole se mun käsitys parhaasta tavasta viettää maanantai-iltaa, mutta mitäpä en tieteellisen tutkimuksen nimissä tekisi! ;)

  VastaaPoista
 33. Pahisrokkari, koska täytyy olla itsevarma käyttääkseen kyseisen tyylistä asua (tai sit sen itsevarmuuden voi kätevästi kyseisellä asulla ja meikillä feikata!) ja miehethän tunnetusti pitävät itsevarmoista (muttei liian itsevarmoista) naisista;) Muutenkin asu oli omalla tavalla meikkiin yhistettynä kauniin klassinen, mutta kuitenkin siinä oli asenne kohdallaan!

  stix@hotmail.fi

  VastaaPoista
 34. Rokkarityyli ehdottomasti on parempi, mekkoa ja huulipunaa ei voita mikään. Pakko tähän vielä tunnustaa että Forte on joskus ollut mun ihan kantapaikka kun vielä niillä kulmilla asuin. :D

  elisandowntown@luukku.com

  VastaaPoista
 35. Rokkimimmi! Toinen look on jo turhan ällösöpö, ainakin minun makuun... :)
  repsukka_@hotmail.com

  VastaaPoista
 36. Rokkkari ehdottomasti, kawaijutut ei vaa oo oikein mun juttu. :D
  tiia.salmi@gmail.com

  VastaaPoista
 37. Rokkityttö, koska.. Rokkityttö. Star wars- paita oli jees, mutta hattu lähinnä pelottava :D

  kkrsita@hotmail.com

  VastaaPoista
 38. Yleisesti rock mut koska toi panda pipo on niin söpö ni sanon nörttitytsy :D
  emilia.sarin@luukku.com

  VastaaPoista
 39. Miehenä valikoittisin kyllä ehottomasti nörtin just siksi ku kilpailua on vähemmän enkä jaksa taistella :D JA MITÄ EMP MULLE KAIKKI (paitti ne goottihirmuvaatteet hnngh) t.Kerttu

  VastaaPoista
 40. Ää pakko munki, oot kyllä lempibloggari, vaikken muita blogei luekaan!

  Mä oisin kyl osannu veikata, että rokkimimmillä heruu. (Ehkä siksi, että multakin heruis sillä.)

  Oon siis muitten kaa samaa mieltä, mut Bettyn kommentista heräs kyl ajatus, että mun mielestä pandapipo pääs Forteen meneminen tarvii kyl enemmän rohkeutta ku maihareissa. :D

  kakwes (at) utu.fi

  VastaaPoista
 41. onhan tuo rokkarimimmi niin kuuma että multa menis kyllä jalat alta ;) Eli ääni pahiksille! Keep on rocking girls!

  Shadow87@netti.fi

  VastaaPoista
 42. Näin sut ton pandapipon kanssa Turun keskustassa, ja hetihän mä olin ihan lääpälläni ;D
  ahogstro@abo.fi

  VastaaPoista
 43. Rokkityttö tietysti! Asenne ja itsevarmuus ratkaisee :)
  lauggu@hotmail.com

  VastaaPoista
 44. Mietin vielä poikanäkökulmasta, että mittasikohan testi sittenkään viehättävyyttä: nimittäin, vaikka rokkarille tulee enemmän yrittäjiä, saattaa siinä olla taka-ajatus: ihkunörön kanssa, jos lähtee ilta kivasti sujumaan ja jatkoja kohtikin, on akuuttina uhkana, että joutuukin kuuntelemaan indentiteettikriisiä (ei se bändi) koko yön, vaikea äitisuhde, koulukiusaajat, julma veli, paha maailma...

  Rokkarimimmit puolestaan ovat tällaisien asioiden kanssa enemmän sujut, korkeintaan muistelevat edesmennyttä lemmikkiään aikansa ja bileet jatkuvat. Romantiikkaa, ei angstia, tai jos on angstia, niin sitten laitetaan soimaan Mana Manaa, tietenkin...

  VastaaPoista
 45. apua, no nyt on paha kysymys. nörtti on niin söpö, ja pahis niin kuuma. jos olisin naisten perään, niin iskisin rokkarin jos haluaisin vaan yhden tai kahden illan kivaa ja nörtin jos haluaisin pelata pleikkaa myöhemminkin. eli mitä tähän nyt vastaisi? sanotaan nyt kuitenkin... rokkimimmi, koska jopa mun nörttimakuuni toi nörttilookki on liian kawaii. :D

  tittamirella@gmail.com

  ps. sormet ristissä että voittaisin, koska ai juma mä tarviin tollasen star wars -paidan... ja muutaman muunkin jutun tuolta nettikaupasta <3____<3

  VastaaPoista
 46. Kumpaan lankeaisin?! Koska vaihtoehto c:tä (aviomiestäni tai *hitto en nyt kyllä äkkiseltään ketään toista karismaattista urosta keksinyt) niin hmm, nörttibirdie vie voiton. Hän sitten kilttinä tyttönä sitten lainaisi minulle taikka vaihtaisi niitä vaatteitansa johonkin minun samettimekoistani. Eikös hyvässä suhteessa kumpikin saa jotain?! :)

  henna.kangas@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ärsyttää nyt sitten toi ylimääräinen sitten, piru vie!

   Poista
 47. Täytyy sanoa, että toi Star Wars paita on kyllä aika kova :D mut nörtti tuo, rokkari vie. maldities@windowslive.com

  VastaaPoista
 48. Nyt on vaikea! Lankeaisin melko varmasti pahisnaiseen jos uskaltaisin, koska oma luonteeni ja olemukseni on pieni ja söpö. Eli superoriginellisti sanottuna vastakohdat viehättävät 8))
  jannilehti@luukku.com

  VastaaPoista
 49. Söpöily ehkä iskisi enemmän minuun, pelottavia tuollaiset rokkimimmit ;) Toimivin iskuasu on ollut aikoinaan maastokuosinen sadepuku festareilla, tukka sekaisin ja meikit levinneenä, silloin olisi ollut tarjontaa vaikka muille jakaa.. joten turha tälläytyä =P

  VastaaPoista
 50. Toi, jonka piti olla söpö nörtti -look, meni kyllä liikaa japanihörhön puolelle, niin eipä oo tulos ihme :D Ja lisäksi, totta kai mekko voittaa housut! :))

  VastaaPoista
 51. Rokimpi nyt vaan on yksinkertaisesti kuumempi ;D. Hennnn-n@hotmail.com

  VastaaPoista
 52. Mää kyllä lankeaisin tuohon söpöön nörttityttöön.
  annae_@hotmail.com

  VastaaPoista
 53. Sisus ratkasee, mä ottaisin sen, sulaa kultaa :)
  tiina.stenfors @gmail.com

  VastaaPoista
 54. Kyllä mä rokkariin lankeaisin! Asennettä pitää olla, ällösöpöily ei ole mun juttu ;)
  mirgeli@gmail.com

  VastaaPoista
 55. Rokkari, koska anime on ehdoton nounou ja semmoset vibat söpöliinistä tuli ;)

  viivi.korpela@hotmail.com

  VastaaPoista
 56. Molemmat on mahtavia, mutta jos valita täytyy, niin rokkari. Paras vaihtoehto ehkä kuitenkin olisi yhdistää tuohon söpöilyyn pari rokkielementtiä tai toisin päin. Niinku esmes suunnitelmissa oleva EMP:n Yoda-paita jonku kivan rokkihameen ja maihareiden kanssa. lmhellbom@gmail.com

  VastaaPoista
 57. ehdottomasti rokkari, koska onhan rokkarit ny ihan pirun kuumia!

  veerapir@hotmail.com

  VastaaPoista
 58. Rokkari tietysti! Eihän tätä tarvitse edes miettiä! :D

  evejaron@gmail.com

  VastaaPoista
 59. Rokkariin tietysti! Vaikka toi star wars vetäis kanssa puoleensa;D

  wlzombieblog@gmail.com

  VastaaPoista
 60. Kyllä se rokkityttö vetää puoleensa ;) Näyttää itsevarmemmalta, kuin tuollainen nörttotyttö :)
  anni.nyman@hotmail.com

  VastaaPoista
 61. Mahtavalta näyttävät molemmat lookit, mutta toi söpöhöpöstely taitaa kuitenkin sopia paremmin omaan olemukseeni :D

  paprikasd@hotmail.com

  VastaaPoista
 62. Goottiin lankeaisin! Ei nahkatakki+mekko+maihari -yhdistelmän voittanutta!

  valyaguelfaraen@hotmail.com

  VastaaPoista
 63. Kyllä minä tuohon pahistyyppiin lankeaisin! Se on paljon sensuellimpi ja seksikkäämpi, mutta ei ollenkaan paljastava,jättää mielikuvituksen varaan paljon. Mekko korostaa kauniisti muotoja lisäten naisellista lookkia.:) Tatuoinnit, tummempi meikki ja ihana huulipuna lisäävät naisellisuuden ja seksikkyyden yhteisvaikutelmaa. Jotain rosoisuutta pitää naisessa kuitenkin olla. Ja tatuoinnit ovat aina plussaa! Ja olisihan tatuoitua ihmistä paljon helpompi lähestyäkin, kun itselläkin niitä on.

  Tykkään itsekin pukeutua rocktyylillä (niitit,nahka, yms. <3 ) joten tuo rockpahisasu vetoaa muutenki enemmän.:)

  http://aurooraamurusko.blogspot.fi/

  somethingabeverything@luukku.com

  -A-

  VastaaPoista
 64. Itte lankeisin tohon söpöön panda hattuseen :) Koska joskus muinoin lankesin söpöön mieheen baarissa ja nytte ollaan oltu jo 2 vuotta yhessä, kaveri lankes pahikseen (joka oli ton söpön miehen kaveri) ja eihä se suhe pahemmi kestäny :P
  Söpöt on todistetusti parempi vaihtoehto (ainaki mulle :D)

  http://sonjasusan.blogspot.fi/

  eolei.sn@gmail.com

  VastaaPoista
 65. JES Forte :D rokkari tyyli toimii ehdottomasti paremmin, koska itsekin edustan kilomeikkijatatskoja- osastoa. Olipas hauska kokeilu!
  harrietaura@hotmail.fi

  VastaaPoista
 66. Tuhma lookki ei ehkä ollut aivan tarpeeksi tuhma minulle, mutta lankeaisin siihen astetta helpommin. Kiltti ja puhtoinen sopii mun rinnalle yhtä hienosti kuin pelle hautajaisiin.

  jona.lee.h@gmail.com

  VastaaPoista
 67. Vaikea valinta, mutta taivun kyllä tuon nörttilookin kannalle, vaikka se ehkä onkin aika yltäkylläisen kawaii. :D Star Wars -paita ja pandahattu kuitenkin vetävät pisteet kotiin! <3 Blogiasi jo aika kauan lukeneena täytyy sanoa, että olet ihanan rohkea ja überkuuma nainen! Eikä kaverisikaan ole hullumman näköinen pakkaus. Olisin tullut iskemään! ;)

  Ja totta munassa osallistun myös arvontaan!
  adamantrix@gmail.com

  - Ada

  VastaaPoista
 68. Meikä kyl lankeaisi söpöön pandatyttöön koska itse olen se rokkarinainen ja jotenkin koen aina itseni vastakohdan kiehtovammaksi :D vaikka pitemmän päälle ajatellenhan olisi kätevää jos meillä ois samanlainen vaatekaapin sisältö nii voitas käyttää toistemme vaatteita.. Mut jooh, kyl se pandatyttö veisi huomioni :)

  Ja arvontaaaaaan!
  fubukikid(at)gmail.com

  Miss Shi

  VastaaPoista
 69. Pakko myöntää, että enemmän tuon nörttilookki viehättää. Se on vaan jotenkin niin übersöpö:3 Ei tuollasta voi vastustaa, eihän? :)
  Arvonnassaki ihan kiva palkinto, pakko osallistua! ;p
  mc_sarqqu@live.fi

  VastaaPoista
 70. Lankeisin ehdottomasti rokkari tyyliin! Rakastan rokkari tyyliä ja pukeudun itsekkin sillälailla! :>
  Salla.lehmijoki@hotmail.com

  VastaaPoista
 71. Pahisrokkari ehdottomasti! Naureskelin kyllä tuolle "pandapipo päässä pitää miehet loitolla." :-DDDD En ymmärrä mistä keksitte näitä ideoita.. Arvostus 10! ♥

  nettetukiainen@gmail.com

  VastaaPoista
 72. Itse en yhtään yllättynyt rokkarityylin voitosta, koska siihen lankeaisin itsekin :D t. Saya sayav@hotmail.fi

  VastaaPoista
 73. Rokkarilook! Noissa kuvissa susta huokuu itseluottamus ja oot paljon salaperäsemmän näkönen.. Kuka nyt ei sellasesta tykkäis?!
  noora.kainiemi95@gmail.com

  VastaaPoista
 74. Rokkaribeibe siitäkin huolimatta, että myönsit käyneesi mafossa KAKSI kertaa. Oh no you didn't! :D
  Ei vais, onhan tuo asu nyt kaikkinensa aivan ihana, olen itsekin etsinyt tuollaista koulukelpoista polka dot-mekkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja koska olen pölö, en tajunnut ekalla kerralla laittaa sähköpostiosoitetta. Way to go!
   mea.ihanamaki@gmail.com

   Poista
 75. Paha kysymys, mutta pahisrokkariin taitaisin langeta:D Lahjakortti ois enemmän kuin kiva, uusille vaatteille on aina tarvetta :P
  mmyheartishere@gmail.com

  VastaaPoista
 76. Saako pahisrokkarin pandapipo päässään? :D Kyllähän nuo maiharit hohtaa niin, että jo niihin lankeaa itsestään. anniswanni@gmail.com

  VastaaPoista
 77. Ai noistako pitäisi osata jompikumpi valita? Iik, rakastan molempia! Ehkä nörttilook vie kuitenkin voiton, koska harvemmin olen ainakaan itse törmännyt vastaavaan tyyliin katukuvassa (ainakin yli 16-vuotiaiden keskuudessa). :) dtotters@ abo.fi

  VastaaPoista
 78. Rokkarityyli iskee kummasti, vaikka kyllä tolla söpistelyasullakin on hyviä puolia, kuten paita ja mitä ihanin pipo. Mutta rokkaajat on aina ah <3
  leena.flinck@gmail.com

  VastaaPoista
 79. Rokkarityyli iskisi, koska pidän sellaisesta tyylistä älyttömästi! Ja tuollaista mekkoa on tullut metsästettyä kauan!

  Arvontaan : hilda.jussila@hotmail.com

  VastaaPoista
 80. Joo, pahis-rokkarin puoleen kääntyy.. Kunnon kissa <3
  Mutta toi pipo on kyl ylisöpö :D
  mirapesonen@gmail.vom

  VastaaPoista
 81. Rockmimmi olisi mun valinta, koska nörttityttö pandahattuineen on hiukan luotaantyötävä. :D Saattaisi kyseisellä neidillä olla korkealentoiset jutut, joista minä en ymmärtäisi mitään. Ja saisinpahan sitten lainata noita hienoja maihareita jos pokaisin tuon pahiksen!

  caritaonmunnimi@gmail.com

  VastaaPoista
 82. Kyllä nörttityttö saisi minut mukaansa.
  Pandapipo saa kenen tahansa sydämmen sulamaan... <3
  Terveisin Heikkona hipstereihin

  VastaaPoista
 83. Kyllä mä tuohon söpöön pahikseen lankeaisin. Omalla kohdalla maiharit ja mekko on ainakin aina toimiva yhdistelmä, tilanteessa kuin tilanteessa.

  maik-ki@hotmail.com

  VastaaPoista
 84. Rokimpi on enemmän mun makuun! Molemmissa kyllä puolensa. :-D

  jelena.nieminen@hotmail.com

  VastaaPoista
 85. Rock ehdottomasti!! :P jessina.nieminen@hotmail.com

  VastaaPoista
 86. Riippuis kyllä mielentilasta. Varmaan lankeaisin rokkaritypyyn, koska sen kans mulla ois ehkä enemmän yhteistä juteltavaa. Kawaii-tyypistä tulee heti mieleen anime ja manga, joista en tiiä mitään.

  mmiia@windowslive.com

  VastaaPoista
 87. Nörtti, koska esim. Doctor Who -maraton visusti sohvan pohjalla on niiiiin paljon parempi treffi-idea kuin (luultavasti) rokkitytön mieleen oleva hikinen keikka :D
  itsallgoingnineteen@gmail.com

  VastaaPoista
 88. Vaikka Star Wars- paita on loistava ( ja menee heti omalle ostoslistalle), kyllä tuo rokkityyli on ehdottomasti parempi. Meikki sopii sulle paljon paremmin, ja maiharit nyt on vaan aina kauniit. Nahkaa, baby!
  -Mille

  miljuska_03@hotmail.com

  VastaaPoista
 89. Sydämen taisi sulaa nörttitytölle, ihan vain koska kissakengät ;__; <3
  r.kaarijarvi@gmail.com

  VastaaPoista
 90. Rokarimimmi voitti minut puolelleen ehdottomasti. Siinä näytät mielestäni kauniilta, noissa toisissa vaatteissa naurettavalta ja hieman luotaantyöntävältä. En oikein ymmärrä moista "söpöyttä" näemmä. Mulla on jostain syystä hirveät antipatiat tota nörttityyliä kohtaan, koska se tuo mieleeni hipsterin. (vaikka en ole vieläkään varma, mitä se tarkoittaa). Eritoten inhoan estottomasti noita ensimmäisessä kuvassa esiintyviä laseja, ja niitä näkyy ihmisillä, joita sanotaan hipstereiksi. Onpas muuten inhottavaa käyttää sanoja, joiden merkityksestä en ole 100% varma, tosin paremmin en tällä erää olisi pystynyt itseäni ilmaisemaan. :D

  dxxxmit@gmail.com

  VastaaPoista
 91. Pahistyyli ehdottomasti =)
  hao@lailanet.fi

  VastaaPoista
 92. Nörttityttö sulatti sydämen ^_^
  Juurikin kenkien takia :D

  minka.pietilainen@gmail.com

  VastaaPoista
 93. Muuten valitsisin kyllä nörttitytön, mutta tuossa kokonaisuudessa oli kaikkea ihan liikaa. Joten ehdottomasti rokkimimmi, koska katse kiinnittyy ihmiseen eikä niihin kaikkiin kuoseihin ja härpäkkeisiin :D
  empyreum(at)luukku(dot)com

  VastaaPoista
 94. Rokkitytön matkaan lähtisin kyllä ehdottomasti. Vaikka nörttitytsyllä olikin ihan kivoja osia asussaan, muistuttaa nämä kaikki yhdessä jostain syystä animepeeloilua, enkä itse viehdy moisesta. :/

  nimetuuu@gmail.com

  VastaaPoista
 95. Kyllä rokkityttö veis voiton. Harmi kun itse en ole huomannu samaa vientiä, yleensä vientiä on ollu blondeilla pissiksillä. :D
  Sanna.Kotila@gmail.com

  VastaaPoista
 96. Helppoa, rokkitytöt vievät voiton aina. Pallomekko on muuten todella upea ylläsi!

  anna.karhulahti@rokki.net

  VastaaPoista
 97. Rokkari, ehdottomasti. Nörttihipsterissä on aina jotain hieman pelottavaa :p

  saviaho(at)gmail(piste)com

  VastaaPoista
 98. Rokimpi on kuumempi ja aidompi, sillä mennään.

  tiinanruusu1@luukku.com

  VastaaPoista
 99. rokkari tyyli tottakai, koska siitä itsekin pidän. Mut toi pandapipo on ihana ^.^
  murjo_95@hotmail.com

  VastaaPoista
 100. Rokkimimmi Ehdottomasti.. KAIKKI oli kohdillaan.. :)
  weronica.m@hotmail.com

  VastaaPoista
 101. Rokkityyli, koska vaikka se onkin "bädässimpi", niin samalla se on myös naisellisempi tuohon nörttityyliin verrattuna. Ja lisäksi vaikka siinä on räväkkyyttä, siinä on myös enemmän yksinkertaistetun kaunista juurikin simppelit värit meikissä ja vaatetuksessa ja klassiset linjat mekossa :)

  li_l_ly@hotmail.com

  VastaaPoista
 102. No rokkarityylihän se tietenki voiton veis :) yleensä tyyli puhkuu intoa ja rohkeutta ja usein kertoo ihmisestä paljon vaikka toki kawaii neko-chanki varmasti huomiota herättää pirteydellään ja kirkkailla väreillään. Rokkityyli on kova ja samalla pehmeä josta välittyy pukijan itseluottamus ja "raju" luonto. Rokkityyli kertoo usein myös vahvasta persoonasta ja henkilön omasta musiikkimausta ^ v ^ Rock'n Roll! \> A </
  mangafani1@hotmail.com

  VastaaPoista
 103. kyllä se kawaii panda suuntaa menee enemän. jotenki se vaan iskeytyy enemän omaa elämä tyyli kuvaavaksi.
  wylfen@suomi24.fi

  VastaaPoista
 104. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 105. Rokkari iskee minuunkin, sopivasti naisellisuutta mekosta sekä ronskiutta kengistä & takista. Pandatyttö on mun makuun liian söpönmakea, vaikkei paha sekään. Oma tyylini onkin aika rokkaripainotteinen satunnaisilla söpöysmausteilla. :)
  jii_twiggy@hotmail.com

  VastaaPoista
 106. Rokkilyyli kyllä ehdottomasti, itse pystyn hyvin samaistumaan vaikka en arkena sitä kiloa meikkiä päälle pistäkkään (= Upean näköisia kyllä molemmat tyylit. plymouth86@suomi24.fi

  VastaaPoista
 107. Mä lankeisin nörttiin koska se vaikuttaa helpommin lähestyttävämmältä ja harmittomalta. Ja mun mies makukin tuppaa olemaan nörtti niin ei ihmekkään ; ) summer12@hotmai.fi

  VastaaPoista
 108. Kyyllä se rokkityyli voittaa panda lookin ;) itsekkin olen enemmän rokkityylinen. nuo japani pandajutut ei van ole niin miesten juttuja. taru.korpunen@hotmail.com

  VastaaPoista
 109. Pahisrokkariin lankeaisin, vaikka tykkään söpöilystäkin. Kiltti nörtti ois varmaan mukavaa pidempiaikasta seuraa mut pahis houkuttais baarissa seksikkäällä, itsevarmalla asenteellaan. (Olipas naisellista tekstiä)

  VastaaPoista
 110. Pahis rokkari typy.
  Tosta "nörtti" lookista tulee mieleen typyn persoonallisuudesta vaikka mitä asioita.
  Yleensä tuon näköiset tytöt ovat juurikin näitä teennäisiä hipsteri nörttejä, ja ovat sitten niin KAWAII-UGUUU! Kun on panda pipo päässä (no offence to panda pipo, it's awesome).
  Mutta ärsyttää tytöt jotka puhuvat kimeällä äänellä ja ovat opetelleet puolet sanoista suunnilleen japaniksi, jotta voivat sitten sekoittaa sitä suomen kieleen, niin ettei muut ymmärrä mitään.
  Tuo on siis minusta feikki söpöyttä, ei oikeaa söpöyttä.
  Itse olen normaalisti "nörtti"-lookin puolella, mutta koska stereotypiat; voi tuosta kyseisestä lookista päätellä paljonkin, tai ainakin luulla.

  sirja.vuorela@phnet.fi

  VastaaPoista
 111. Kyllä itsekin lankeaisin rokkichicuun, vaikka ällösöpöys on heikkouteni. Toisaalta mieslogiikalla enemmän meikkiä=yritän etsiä itselleni illaksi seuraa. Todennäköisesti se varteenotettava poikaystävä saattaisi löytyä ennemmin söpömmällä lookilla. ;) terveisin, enni.reinikainen@gmail.com

  VastaaPoista
 112. Rokkaritypy vie 6-0! Uhkuu itsevarmuutta ja naisellisuutta, sitä kaikkea mitä itsekin haluaisin olla!

  Neppana@luukku.com

  VastaaPoista
 113. Rokkari tottakai, mut eipä toi nördekään huonolta näytä, varsinkin jos sitä ei vetäis ihan noin överiksi ;)
  sanna_simolin@hotmail.com

  VastaaPoista
 114. Veikkaan, että itse olisin langennut siihen söpö-panda-lookiin. :) Ku se oli nii söpö :D

  audirania@luukku.com

  VastaaPoista
 115. Molemmissa on puolensa---tosin enemmän minua ontuo rokkari.meininki...♥ evarusi@luukku.com

  VastaaPoista
 116. Naisena oisin ehkä tykästyny enemmän tuohon nördeen.. Tai no jos kuvia kattelis ni naamakuva ois enemmän mieluinen entä koko vartalo kissakenkineen... Asiaan voi tietenki vaikuttaa se etten tartte miehie ommaan elämään ja mieluummin karkotan niitä entä houkuttelen.. Ja nörde kun olen itsekkin vaikkakin myös tuon toisen puolen kokenut omakohtaisesti.. Jotenki tuo rokkari on enemmän siihen massaan sulautuvaa ja "viettelijää" kun taas sit lapsellinen nörtti herättää korkeentaan keskustelua omilla valinnoillaan.. Jos menis sit toisenlaisiin piireihin (ei baariin jossa aika useesti etitään sille iltaa seuraa) ni luulis et nördet sais enemmän keskustelua aikaseks ko rokkarit puhuu pakkelin paksuudesta tai vastaavasta... anu.vayrynen@hotmail.com

  VastaaPoista
 117. Noniin tietysti unohdin sähköpostini, joka nyt siis on: roxxdecker@hotmail.com

  VastaaPoista
 118. Aika paha. Näistä kahdesta pitää taipua rokkariin, koska japaniosasto ei oikeen putoo - nörttiyttäkin kun on niin monenlaista ja -näköistä.

  sallakettula (a) gmail.com

  VastaaPoista
 119. siis harvoin seuraan mitään blogeja enemmänki vlogeja seurailen mutta tästä sun tyylistä blogaa tykkään ja jos rupeet vlogaamaa nii minä kyllä tilaan ;) ihan mielettömän siistei juttui sulla =)

  VastaaPoista
 120. Kyllä tällä kertaa kawaii- lookki vie voiton! Meikkipellejä on baarit pullollaan mutta pandahattuja ei ole toistaiseksi tullut vastaan.

  irodorishiki@gmail.com

  VastaaPoista
 121. Kyllä rokkarit aina vaan sydämen sulattaa ♥. Itsekin kun olen rokkityylinen, eikä toi nörtteily muutenkaan oo koskaan oikein iskenyt.

  Anni-_-94@hotmail.com

  VastaaPoista
 122. Rokkari, koska itse olen ;)

  sitruuna-@hotmail.com

  VastaaPoista
 123. Rokkityyli, paras tyyli! Tosin kissakengät olivat kyllä yltiöihanat ja yhdistettynä rock-tyyliin toisi pienen söpö- ja omaperäisyysmausteen muuten katu-uskottavaan tyyliin ;)

  miami_beach85@hotmail.com

  VastaaPoista
 124. Kyl mun huomio kiinnittyy aina rokkareihin :3 Kunnon kasaripörrötukat varsinkin, ah ♥ Tollaset nörtti/kawaii tyylit ei oo ikinä iskeny, rokkari henkeen ja vereen!

  vanitysixxie@hotmail.com

  VastaaPoista
 125. Tadan kallistua nörttityylin puolelle, vaikka onkin vähän överiksi vedetty. :D En vaan voi vastustaa tota pandapipoa. ^^

  jesperiina@gmail.com

  VastaaPoista
 126. Boobietoppi!!! :D :D :D
  Kyllä toi rockmimmi iskee tajuntaan, mikä katse!

  suvikoske@gmail.com

  VastaaPoista
 127. rockmisuun koska sellanen katsoo aina peilistä :D
  tuija.auvinen@gmail.com

  VastaaPoista
 128. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 129. unohdimpa äskeiseen pistää sähköpostin! Mutta rokkitytsyyn lankeaisin, huulipuna ja tummanpuhuva vaatetus vetää puoleensa. Kawaii tyylikin on tietysti niin omaperäinen ja monipuolinen että se varmasti vetäisi juttusille, mutta kallistun kuitenkin rokkigimmaan.
  vilma.hakasalo@gmail.com

  VastaaPoista
 130. Rokkarityttö ehdottomasti! Tähän voi tosin vaikuttaa se, että en erityisemmin pidä animenörttityylistä (Star Wars -paita oli kyllä hieno). Odotin, että söpö look olisi ollut enemmän semmoinen luonnollisempi tai romanttisempi, kukkamekkoa ja sen sellaista :)
  sleeping_sun88@hotmail.com

  VastaaPoista
 131. Kyllä mäkin lankeaisin rokkimimmiin, vitsi miten kuuma! ;)

  petra95_@hotmail.com

  VastaaPoista
 132. Rokkari tyyli on vaan paljon vastustamattomampi! <3 Se antaa paljon mielenkiintoisemman ja rohkeamman kuvan, kuin nörttilookki ja itse henk.koht. rakastan rokkia, punaisia huulia ja fiftari/pin up tyttöjä ja asuja! Rokkariin päin siis kaatuisin täysin, kun näiden väliltä pitäis valita.
  simppa-89@hotmail.com

  VastaaPoista
 133. kiltin tietenki ottasin! ehkä myös baari ja kaupunki vaikuttaa iskemiseen.. ja mimmoset miehet kiinnostuu jne jne jne,, t. poika

  VastaaPoista
 134. nörtti se ois.. :D
  kynsinauhatanssi@suomi24.fi

  VastaaPoista
 135. Rokkimimmi saa mun äänen, vaikka söpöydelläkin on paikkansa :)
  mkh.wayfarer ät gmail.com

  VastaaPoista
 136. Nörttityty veis täysin mikäli sitä vähän hillitsisi. Noitten tossujen ja shortsien tilalle perus farkut ja tennarit niin ei ois mitään kisaa etes noiden kahden välillä! Rokkarityyli menee monella ihan liikaa siihen että yritetään olla niin aikusta ja mystistä mutta päädytään näyttämään tuimalta ja vihaselta koko ajan meikkien takia. Kaveripiiri kumminkin koostuu raskaampaa musiikkia soittavista ihmisistä suurimmaksi osaksi niin nuo rokkaripimut on tullu nähtyä joka tyylillä sovellettuna. Kaverit ja itsekin kumminkin olemme melkko nörttejä loppujen lopuksi joten nörttityty jonka kanssa voisi pelata pleikkaria useamminkin veisi voiton koska olisi todennäköisesti enemmän yhteistä kuin rokkaripimun kanssa :DD

  Mithdiart@gmail.com

  VastaaPoista
 137. Sopiva sekoitus ois hyvä mut jos valita pitää niin rokkari sit. Jos ois hitusen vähemmän kuin kilo meikkiä naamassa.

  Tiina (kirjoitamulle@yahoo.com)

  VastaaPoista
 138. Ehhdottomasti rokkari, ihana mekko! :)

  Iisa.96@dnainternet.net

  VastaaPoista
 139. Rokkileidi, ehdottomasti. Itse kun olen samanmoinen, joten olisi luontevaa mennä pokaamaan kehumalla hemaisevaa tyyliä ;)

  jaaskelainen.noora@gmail.com

  VastaaPoista
 140. Rokkarimimmi! rakastan rocktyylinen vaikka tykkäänkin söpiksiä.

  princessxmiriko@gmail.com

  VastaaPoista
 141. Rockimpi tyyli iskee aina, oli sitten kyse naisesta tai miehestä. Siinä on vaan jotain niin katu-uskottavaa ja seksikästä.

  iida.penttinen@hotmail.com

  VastaaPoista
 142. kiltin tietenki :)
  elina_myllykoski@hotmail.com

  VastaaPoista
 143. Höh ja mä kun olin jo kommentoineeni, mut vastaustani en löytänyt. (Joten, älkää hirttäkö mua, jos tulee kahteen kertaan?)

  Rokkarityyli vie minut mennessään, se vie 6-0 nörttitytön! Rokkareissa nyt vaan on sitä jotakin. Muuten, tuollaista pallomekkoa olen etsinyt jo tovin aikaa! <3

  hilda.jussila@hotmail.com

  VastaaPoista
 144. Tuo söpömpi tyyli ehdottomasti! :) ilokseni@gmail.com

  VastaaPoista
 145. Aww, mutta se pandahattu oli niin söpö! Itse tykkään enemmän kiltistä tyylistä.
  pihlajapuu (at) hotmail.fi

  VastaaPoista
 146. Nörttityttö tietenkin :3

  yksisarvismies@gmail.com

  VastaaPoista
 147. Kiltti tyyli iskee tännekin enemmän, vaikka molemmat on kyllä ihan loistavia!
  snow_angel85@jippii.fi

  VastaaPoista
 148. No hei, rokkari. Nörtti aiheutti kylmiä väreitä :D
  verapiidus@gmail.com

  VastaaPoista
 149. Juu ei tuo pandapipo iske sitten yhtään :D badass rokkari all the way.
  laukkanoora(at)gmail(piste)com

  VastaaPoista
 150. Rokkimimmi, koska on enemmän omaan makuun! Ja näyttää itsevarmemmaltakin :)

  VastaaPoista
 151. Jos kerkee vielä osallistua arvontaan, niin osallistun! Rokkari iski parhaiten.
  banana_spliz93@hotmail.com

  VastaaPoista

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!