sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Karvojen kuolema ja uusi, upea alku!

HC-lukijamme varmasti muistavat kainalonkasvatusprojektin, jonka minä ja Babydoll (tätä blogia ennen kanssani kirjoittanut ystäväni), aloitimme. Tavoitteenamme oli kasvattaa toisen kainalon karvoja 8 viikkoa. Onnistuimme tavoitteessa, mutta lopullinen päätöspostaus jäi tekemättä. Nyt on vihdoin kliimaksin aika! Ja lopussa koittaa myös uusi alku, Movemberin kunniaksi.Karvankasvatuksemme oli auvoisaa aikaa. Koimme olomme hyvin voimaantuneiksi ja naisellisiksi. Jaksoimme karvojemme kanssa ensin pari viikkoa, sitten kolme, neljä, viisi ja niin edelleen... Sanoitimme karvoillemme balladin ja vietimme juhlapyhiä. Suhteemme karvoihin muodostui lämpimäksi: kasvoimme yhdessä, kohtasimme maailman ennakkoluulot ja deodorantin aiheuttamat ongelmat yhdessä ja lopulta myös eropäätöksen teimme yhdessä.  


Vappuja!
Maailma ei kuitenkaan ollut valmis kohtaamaan karvojamme. Väsyimme kummeksuviin katseisiin, osoitteluun ja loputtomiin kysymyksiin. Sydän vereslihalla lopulta päätimme päästää karvamme parempaan paikkaan. Paikkaan, jossa annetaan kaikkien karvojen kukkia. Paikkaan, jossa karvat saavat olla yhteiskunnan täysimääräisiä jäseniä. Paikkaan, jota kutsumme Karvutopiaksi.

Levätkää rauhassa <3


WHY, GOD, WHY?!
Karvat saivat arvoisensa lopun. Heille teetettiin käsityönä arkku ja järjestettiin oikein sankarihautausmenot. Heidät siis poltettiin kunniakkaasti elävältä, kuin muinaiset viikingit aikanaan!


Tytön on tehtävä mitä tytön on tehtävä
Burn baby burn

Hair on fire, hair on fire, burning burning with desire
Tilaisuus oli pieni ja hyvin lämminhenkinen. Hauta-arkku oli niin laadukas, ettei se meinannut syttyä palamaan, joten jouduin herättämään sisäisen pyromaanini. Tuhkien sirotuspaikalle hommasimme pienen muistomerkin.


Mutta kuten Feeniks-lintu nousee tuhkasta, niin on myös kainalokarvojen laita! Movemberin kunniaksi olen päättänyt heittää sheivaus- ja vahausvehkeet ulos asunnostani! Nuo paholaisen välineet saavat huutia uuden, kauniin ja karvaisen aamun tieltä! Tervetuloa takaisin, elämäni rakkaus. Ehkä maailma on teille nyt valmiimpi. Nythän karvoja kuitenkin kasvatetaan miesten vuoksi, joten luulisi.

Edessä karvainen tulevaisuus!
Liittykää joukkoon sankkaan, sisaret ja veljet! Annetaan karvojemme lepattaa tuulessa!

& hengessä mukana varmasti myös BD4 kommenttia:

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!