torstai 17. lokakuuta 2013

Tahdon mölistä

Hei kaikki lukijamme! Olemme erittäin kiitollisia, että jaksatte käydä tätä blogia lukemassa. Kommentteja on mukava lukea ja yritämme ehtiä kaikille teille vastaamaan - myös laasasille ja sellaisille. Peace and love.

Otamme mielellämme vastaan vinkkejä ja toivomuksia, ja jos ne ovat mielestämme hyviä, toteutamme ne. Mitään "nyt olemme pettyneitä" -viestejä emme kuitenkaan siedä. Emme kirjoita blogia siksi, että te saisitte huvituksia, vaikka huvittumisenne plussaa ehkä onkin. Kirjoitamme siksi, että meillä itsellämme olisi kivaa. Jos alatte esittämään vaatimuksia, maksakaa meille palkkaa.

Kuva täältä
Bloggailu ja pölhöilyhän on hauskaa. Lukijamäärän kasvu on hankala juttu, sillä siitä saattaa tulla ansa. Tekin luette tätä blogia varmasti juuri siksi, että teemme mitä tykkäämme eikä meitä kiinnosta muiden mielipiteet. Se on blogimme juttu. Mutta jos meistä tykätään, meillä on heti jotain menetettävää. Voimme menettää lukijoita, jos emme tee "oikeanlaisia" juttuja. Eli ongelmamme on se, että pysyäksemme tyytyväisinä itseemme ja uskollisina faneillemme meidän pitäisikin haistattaa kaikille paska. Myös lukijoillemme ja faneillemme. Sori.

Eli sinä, joka kirjoitit kommentin "Tämä oli ensimmäinen ja viimeinen kiva postaus pitkään aikaan", tämä video on sinulle. Se on myös sinulle, ärsyttävä tyttö, johon törmäsin viime viikolla ja joka et tajua huumoria ja otat kaiken kirjaimellisesti ja sitten valistat minua naama peruslukemilla. Se on kaikille epäkohteliaille ihmisille kaupungilla. Etuilijoille. Kiilaajille. Se on niille luennoitsijoille Norssissa, jotka luennoivat oppimisen oppilaslähtöisyydestä, mutta kuitenkin näyttävät esimerkillään ihan sitä samaa vanhaa opettajajohtoista meininkiä. Oikeastaan kaikille, jotka paasaavat jostakin, mutta eivät toteuta oppejaan itse. Facebook-narisijoille, erityisesti eräälle ärsyttävälle tutulleni, joka tekee päivityksiinsä listoja vihaamistaan asioista. Se on ärsyttäville arvostelijoille, jotka eivät itsekään osaa mitään. Vaatijoille. Olkaa hyvä, tässä vähän mölinää:


Ihan vaan koska minua sattui huvittamaan :) Ja teen vaikka kymmenen videota lisää, jos sellainen alkaa vaikuttaa mielestäni hyvältä idealta.12 kommenttia:

 1. Video näyttää geneeriseltä mies kuuntelee naiskumppaniaan -diskurssilta, siis näin miesnäkökulmasta katsottuna.

  VastaaPoista
 2. Aiheeseen sen enempää liittymättä tuli mieleen kysymys. Olisko mahdollista kuulla mitä Baby Dollille kuuluu ? :) Joku postaus siitä olisi kiva. :)
  -MM

  VastaaPoista
 3. Niin. Blogiahan pitää ihan ensimmäiseksi huvitukseksi itselleen. Jos itseä lakkaa huvittamasta, miksi jatkaa? Kaikkia ei voi miellyttää, joten sama jatkaa vanhalla tiellä. Kai. Tai miten nyt kukakin oman bloginsa kanssa haluaa tehdä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep :) Minua kyllä huvittaa blogin kirjoittaminen, ei siis pelkoa lopettamisesta. Mutta ärsyttää, kun joku sanoo, mitä minun pitäisi kirjoittaa.

   Poista
 4. Ihana <3
  Minusta tämä blogi on parhautta eikä kukaan muu voi käskeä mitä kirjoitellaan. Olkoot sitten lukematta jos ärsyttää. Niin minä olen ajatellut ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Fanny! :) kiva, että kelpaa. Ja vähän samaa mekin olemme ajatelleet, että jos kelpaa niin hyvä, jos ei, sille ei voi mitään.

   Poista

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!