sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Neon Light Safari

Nyt vihdoinkin seuraa tarinaa viime viikon lauantaista, burleskiviikonlopun kohokohdasta eli Neon Light Safari -klubista. Perjantaistahan jo kerroimmekin teille. MRV:llä oli niiiin hienot suunnitelmat asustaan, mutta koska kaikki ei elämässä aina suju niinkuin Strömsössä, hän joutui luopumaan niistä. Voitteko uskoa, ettei kaupoissa enää myydä muovihedelmiä? Kulutimme varmaan neljä tuntia kaupoilla etsien, mutta lopputulos oli kuitenkin sellainen, että päädyimme ostamaan oikeita viinirypäleitä ja yritimme kasata niitä tukkaan. Ei onnistunut. MRV joutui tyytymään suunnitelma B:hen, ja puki ylleen leopardimekon, joka sekin on kyllä aika safarihenkinen. Harmi vain, että neonvärit jäivät uupumaan.

Kuvista saa isompia klikkaamalla! :) 

Näytämme ihan samanpituisilta...
SH puolestaan oli oikein neonvärinen. Hänen tyyliään voisi oikeastaan nimittää kasari-chiciksi, eikö?

...tai sitten emme :( t. katkera pätkä
Huomaatteko katseessamme jotain hullua? Se ei ole pelkästään kuvitelmaa! Silmämme eivät kuitenkaan kiilu mielenvikaisuudesta, vaan piilolinsseistä. Siperianhusky on ottanut nimimerkkinsäkin ihanista vaaleansinisista silmistään, mutta nyt hän halusi kokeilla jotain uutta. Löysimme lauantain burleskikirpputorilta (avaamattomat) vihreät piilolinssit. Sopivat SH:lle nämäkin, vai mitä? :) Koska MRV on aina matkimassa muita, hän laittoi Zombiewalkille hankitut vaaleanpunaiset linssit päähänsä. Olimme siis oikein kiilusilmäsiskokset!


Loppujen lopuksi piilolinssit olivatkin hiukan huono valinta, koska loppuillasta ne alkoivat särkeä mielettömästi ja jouduimme kärsimään.


No, itse klubiin. Jos ilta alkaa Kraftwerkillä, se ei voi olla huono. Juontaja Leila Halkeama oli varmasti paras ikinä. MRV:n mieskin, yleensä niin vaikeasti miellytettävä He-Man, nauroi! Leila kertoili nuoruuden muistojaan ja pokaili yleisöstä miehiä. 

Leila Halkeama heiluttaa tikkujaan Kraftwerkin tahtiin
Suuri Daideilija
Tämän herrasmiehen nimeä en muista, enkä sitä löydä Turku Burlesquen sivuiltakaan, mutta katsokaa, miten tasselit pyörivät! EDIT: Herra on Bent van der Bleu
Saimme hyvät paikat eturivistä, joten pääsimme nauttimaan kaikin aistein glitteristä, tissihiestä ja savukoneen savusta.

The Valentino Sisters venäläisissä kansallistunnelmissa
Illan auvoisa emäntä, Turku Burlesquen kuningatar Kiki Hawaiji esiintyi kahteen kertaan. Molemmissa esityksissä oli loistava idea: ensimmäisessä lavalle pääsi suohirviö ja toisessa KH:n lenkkimakkara. Pitää vaan ihmetellä, mistä nämä ideat oikein syntyvät :DErityisen ihanaa Kikissä on hänen ilmeikkyytensä! Katsokaa vaikka tuota tissienosoituskuvaa :D "Kyllä, tässä nämä mun tissit ovat, eivätkö olekin aika jees? Maistuis varmaan sullekin! " Näimme myös muita outouksia. Tällainen hopeamies Hedo Luxe yritti hopeoida yleisönkin.


Meille esiintyi myös yllättävän möreä-ääninen Jessica Rabbit. Luulen, että tämä esiintyjä oli nimeltään Miss Cairo, mutta en ole varma.  Harmi, ettei illan ohjelmaa tai aikatauluja ollut saatavilla.


Aikataulujen puuttumisen lisäksi kritisoimme esitysten paljoutta. Voisi kuvitella, että mitä enemmän esityksiä, sitä hauskempaa, eikö? Varmasti aikomus olikin hyvä: antaa mahdollisimman paljon vastinetta rahalle ja viettää hyvät juhlat. Mutta liika on liikaa. Esityksiä oli niin paljon, että niihin oikeastaan jo kyllästyi, eikä loppuillasta pystynyt keskittymään niihin hyviinkään kunnolla. Taukoja oli yhteensä kolme (tai jopa neljä). Show alkoi klo 21.30 ja jatkui melkein kahteen asti!

Parannusehdotuksemme ensi vuodelle onkin se, että joko juhla järjestetään paikassa, jossa voi istua pöydässä ja seurustella samalla tai sitten ohjelmasta tehdään lyhyempi.

Holy Curves
Albine A. Dorable
Olivia Rouge
 Illan hauskimmasta persoonasta vastasi kyllä brittiläinen Miss Rubyyy Jones. Hän oli vuoroin maanisesti hihittelevä kimeä-ääninen pissis ja vuoroin raivokohtauksia saava hullu. Ihan mieletöntä! Hän muuttui silmänräpäyksessä sekopääksi :D PMS, kenties?


Rubyy taitaa myös olla PTFU:n fani! Katsokaas, mikä puska hänen kainalostaan pilkistää. Ja tämä poseeraus, emmeko ölekin nähnyt sen jossain? Tässä todiste:


SH ja MRV kiistelivät siitä, menevätkö tissit eri suuntiin, kun niitä pyörittää. Tässä todiste MRV:n voitosta:


SH.lle tuli mieleen tämä :D 

 Esiintymässä oli myös mahtavia miehiä. Tässä Luminous Pariah, joka otti pahaa-aavistamattoman uhrin kanssaan lavalle. En kestä näitä kuvia, miesparalla on aivan järkyttynyt ilme ja naama peruslukemilla, ja Pariah sen kun nauraa ja keikistelee! :DKenties seksikkäimmästä esityksestä vastasi Frankie Doggenstein. Hän riisui kylmän rauhallisesti mafiamusiikin tahdittamana vaatteensa, ja LASKOSTI NE SIEVÄSTI PÖYDÄLLE! Onko tällaista ennen nähty? Mies, joka laskostaa sukat ja kalsaritkin? Taitaa olla suohirviön kaltainen satuolento... :D Terveisin seksistinen MRV, jonka sukkia ja kalsareita löytyy milloin mistäkin.


Miss Cairo keikuttaa hopeisia hapsujaan:


Finnish Blonde Burlesque Troupe tarjoili meille pölynimurikauppiaserotiikkaa
Hopeamies Hedo Luxe oli toisessa asussaan jollain tapaa todella karmiva
Albine A. Dorable oli kyllä nimensä veroinen:Lopulta jäljelle jäi vain glitteriä: 

Runollinen kuva!
Ai niin, muistatteko, että laitoimme perjantaina blogiin kehotuksen tulla moikkaamaan meitä? Kolme henkilöä meidät sitten lopulta tunnistikin ja tuli huutamaan PIN THE FUCK UUUPS! :D Tästä hyvästä kuvasimme heidät blogiin. Nyt olette melkein julkkiksia!

Kuumia naisia!
Tämä ihana prinsessa pääsi viralliseksi stalkkeriksemme! :)
 Kiitos ihanat lukijamme, hauska tietää, että joku näitä horinoitamme jaksaa seurata!
1 kommentti:

  1. Oo mitä naiskauneutta :) piilolinssejä kannattaa varoa, ne voi aiheuttaa silmätulehduksia ja raapaleita.

    VastaaPoista

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!