lauantai 5. lokakuuta 2013

Burleskineitsyet lavalla

Blogimme on jo niin huiman suosittu, että pääsemme tänä viikonloppuna seuraamaan Turku Burlesque Weekendiä kutsuvieraina - KYLLÄ PORTSARI, NIMEMME ON LISTALLA! Nyt ollaan kyllä niin julkimoa että! Huomaatteko pissan päässämme?


Lähdimme matkaan juhlavina mutta hillittyinä. Silti meidät laitettiin istumaan tällaisille kuningattarien valtaistuimille! 


No, tosiasiassa kaikki Vegasissa käyneet tietävät, että nämä penkit ovat naisten vessassa... Näissä kuvissa toimitamme tarpeitamme - meille eivät kelpaakaan tavalliset posliinipytyt!

SH:n mekko on MRV:n antama synttärilahja, ja se on ostettu eräältä lukijaltamme FB:n rokkikirppikseltä. MRV:n mekko on vintage-löytö kirpputorilta.


Eilen perjantaina ohjelmassa oli New Comers Night: lavalle päästettiin burleskineitsyet eli lavadebyyttinsä tekevät upeat ilmestykset. Kumma kyllä ainakin yhden esiintyjän (ja esityksen) olin nähnyt jo aiemmin keväällä. Mutta esitykset olivat joka tapauksessa ihania! Osa jäi ehkä vähän puolitiehen - ehkä syy oli jännityksen ja kokemattomuuden, mutta hienoista huolimattomuutta oli havaittavissa. Muutama esitys oli jopa aivan loistava.  

Niina Giljotiina lauloi Kaija Koota ja tuli sidotuksi - erilaista, etten sanoisi!

Mimi Carelia näyttää boobsit!
Toinen lemppariesityksistämme sisälsi merellistä tunnelmaa. Ensin lavalle sipsutteli ihana merenneito Bambi Von Deerhart ja kohta hän sai kalastettua itselleen suloisen seiloripojun Heinz Von Wunderbaumin. PTFU tietää kyllä, että 'von' kuuluisi kirjoittaa pienellä, mutta nämä nimet on suoraan Facebook-eventistä, ja kaikkihan tietävät, että FB on raamattu.


 Heti Bambin jälkeen esiintyi Molly Moonstone. Hän oli lumoava. Ja tuo tukka, PTFU tykkää tästä!Miss SeaWind
Esiintymässä oli myös ryhmiä, mutta niiden esityksiin olisimme kaivanneet jotain järjestystä: samanlaisia asuja, koreografiaa tai jotakin pitämään esitystä koossa. Ryhmät toivat kuitenkin lavalle iloa ja tekemisen meininkiä, mikä on tietenkin aina kiva :)

Glamour Ladies
Shimmering Sheilas
The Flaming Fruitcakes

Siperianhusky näytti niin upealta, että MRV halusi ottaa hänestä glamour-potretin. Eikö ole aika kiva? MRV sen sijaan hihitti, joten hänestä on glamour kaukana - ilo sen sijaan näkyy, vai mitä? :)

Glamour Dolls forever
Nyt lähdemme tästä burleskikirpputorille Bar Kukaan, ja illalla on viikonlopun pääklubi Neon Light Safari! Jos näette meidät, tulkaa sanomaan PIN THE FUCK UUUPS! ja saatte kuvanne blogiin ;)2 kommenttia:

  1. Minä tunnistin nuo penkit! Kävin eilen (lauantaina) ensimmäistä kertaa Turussa baarissa ja olin Vegasissa! :D

    VastaaPoista

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!