sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Gothic Vintage

Mitäs sanotte blogin uudesta bannerista? :) En halunnut toistaa vanhaa, joten teimme kuvasta hieman erilaisen, mutta melko samantyylisen. Olen purkanut tavaroita kilokaupalla viimeisen viikon ajan, joten nyt saatte taas nauttia vanhasta kuvasadosta. Olimme tuossa heinäkuussa Stormiinan kanssa kuvailemassa Ruskon vanhalla kirkolla. Stormiinan patenttihuuto "seksivau" sai minut rentoutumaan, ja kuvista tuli aika kivoja. Muokkasin niitä tuollaisiksi goottimaisiksi, sillä mekkoni toi mieleen gootit. Löysin mekon kirpputorilta ja se on vintagea. Se on niin pitkä, että korkkarini peittyvät sen alle, ja näytän ihan hurjan pitkäsääriseltä!
Äitini kielsi minua laittamasta tätä mekkoa Sekopään rippijuhliin, sillä se on kuulemma liian synkkä (tarkemmin sanottuna "ihan kauhea!"). Mutta talven juhlatilaisuuksiin tämä on täydellinen.Uuuh, tykkäättekö tästä gothic girlistä? ;) Näytän jotenkin aikuisemmalta!


Blogin muutto on nyt muuten sovittu. Ensi viikolla siirrymme Cityyn. Hyvästi Blogger! Yritän saada blogin Bloggerin syötteeseen (kuulin, että se saattaa olla mahdollista), mutta en lupaa mitään. Ilmoitan tänne tottakai vielä blogin uuden osoitteen ja ehkä välillä päivittelen jotakin. Mutta sen lupaan, että blogin linja pysyy täsmälleen samana ;) Uutta banneria emme saa uuteen blogiin ihan vielä, mutta jossain vaiheessa syksyä. Jee!4 kommenttia:

 1. Pakko kysyä että ootko ostanut tuon Manhattanin kirppikseltä jokunen aika sitten? Kokeilin meinaan samannäköistä mekkoa siellä. Jos on sama niin sopii sulle kyllä paljon paremmin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ostin Pelastusarmeijan kirppikseltä. Kiitti, vaikkei nyt ollutkaan sama! :D

   Poista
 2. Mitä huulipunaa käytät? Upea sävy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Löysin alennuksesta Iconin (We care Icon?) Magnetic Lips -huulipunaa 2 eurolla :) Ei näiden hinta muutenkaan varmaan päätä huimaa. Mutta tässä huulillani on kahta sävyä, 12 ja 24. Toinen on tummaa ja toinen kirkasta punaista.

   Poista

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!