torstai 8. elokuuta 2013

Siperianhusky esittäytyy

Hei kaikki! Olen Siperianhusky, Miss Ruki Verin sisko. MRV on sisimmiltään laumasielu, joten hän kaipasi blogiinsa muitakin kirjoittajia BD:n lopetettua. Siksipä minä ryhdyn kirjoittamaan tänne välillä ajatuksistani ja elämästäni. Minut varmaan vannoutuneimmat lukijat tunnistavatkin tästä, tästä, tästä ja tästä postauksesta. Tässä ensimmäisessä kirjoituksessani vastaan MRV:n haasteeseen.

Moikka, tässä Siperianhusky! (en itse valinnut nimeäni :P)

Pari vuotta sitten olin vanhemmillani, ja olimme Miss Ruki Verin kanssa sängyssä pyjamissamme. Hän päätyi kysymään minulta kysymyksen, jota hän on kysynyt täälläkin. Hän pyysi minua ensin listaamaan viisi asiaa, joista en pidä itsessäni. Lista tuli leikiten: en pitänyt huonosta ihostani, karvaisuudestani, nenästäni (joka ei ollut suora), vinoista huulistani enkä saamattomuudestani. Sitten hän kysyi viisi asiaa joista pidän, ja menin sanattomaksi. En keksinyt yhtään mitään! Lopulta sanoin että mieheni, sillä minä mieheni silmissä oli kaikki hyvä mitä itsessani löysin.


Muutamaa päivää myöhemmin olimme harkitsemassa avioeroa ja koko maailmani järkkyi: mitä minä olisin ilman häntä? Ymmärsin, että en voinut saada itsetuntoani kehuista. Mitkään isku-yritykset tai mieheni kehut eivät olleet kohottaneet itsetuntoani. Muutoksen täytyi tulla sisältä päin, minun täytyi opetella pitämään itsestäni. Aloitin peiliin katsoessani hyvien puolien etsimisen itseinhon sijaan. Lopetin kehujen kerjäämisen, sillä siitä ei ollut mitään hyötyä. Olin täysin onnellinen ilmankin kehuja: kun pidin itsestäni, muiden ei tarvinnut (vaikka se olikin kiva lisä).

Nyt, yhden lapsen ja parantuneen avioliiton jälkeen voin sanoa itsetuntoni kokeneen muodonmutoksen. Hellpoa se ei ole ollut, ja niitäkin päiviä löytyy, kun on vaikea katsoa peiliin. Mutta nyt voin helposti listata asiat joita rakastan itsessäni. Olkaa hyvä:1. Kiltteyteni ja hellyyteni.


2. Positiivisuuteni ja haluni auttaa ihmisiä (toki haluni miellyttää muuta saattaa olla ikäväkin asia välillä)


3. Mielikuvitukseni (Johon liittyy kirjojen lukeminen ja halu piirtää)


4. Vaaleiden silmieni ja tummien hiuksteni välinen kontrasti.


5. Pituuteni. (Pitkät jalat ja lyhyt selkä)


Siinä niitä oli. Tähän loppuun voisin vähän esitellä itseäni. Olen 23-vuotias 1- ja 2-vuotiaiden tyttöjen äiti Vantaalta. Rakastan piirtämistä ja pukeutumisleikkejä (taisin lopettaa leikit liian aikaisin). Olen käynyt lukion ja mietin nyt, mihin menen jatko-opintoihin, kun tytöt ovat isompia. En kerro lasteni nimiä, mutta voin sanoa, että ne tarkoittavat tähtitaivasta ja hopeista järveä. Heidän blogikoodinimensä voisivatkin olla Tähtitaivas ja Hopeajärvi :)

Siperianhusky

32 kommenttia:

 1. Oi ihanaa, blogi saa taas vähän lapsiperhenäkökulmaa! :) Tykkään! Tervetuloa, Siperianhusky!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia ^^ Katsotaan antaako Miss Ruki Ver mun marista tylsästä kotielämästäni :P

   Poista
 2. Ooh, jäämme mielenkiinnolla odottamaan mitä jännää ja uutta blogiin tuot tullessasi! Etenkin olen Anin kanssa samaa mieltä siitä, että lapsiperhenäkökulma on kyllä erittäin mielenkiintoinen lisäys!

  VastaaPoista
 3. En itse valinnut piirrustuksiakaan :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, minusta piirustukset olivat super mahtavia! Nauroin kuollakseni tuota kuu-kuvaa xD

   Poista
  2. :D Sillä alkoi menkat niin se oli häpeissään :P

   Poista
 4. Jee :) Toivottavasti olet yhtä hauska kuin siskosi, tykkään nimittäin tästä blogista ihan hirveesti. Minäkin repesin kuu(kautis)ämmälle! :D Kiva kuulla lapsista, vaikka minulla niitä ei olekaan, ja lisää piirustuksia olisi kiinnostavaa nähdä, jos niitä ehdit esittelemään :) Olet myös äärettömän kaunis, henkäilin jo tivolipostauksessa kuviasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. t. toistaiseksi bloggerissa anonyymi fani AnuP.

   Poista
  2. Kiitoksia :D En usko että kukaan yltää hauskuudessä siskoni tasolle, mutta yritän olla olematta turhan vakava :D Katsotaan uskallanko laittaa piirrustuksiani mihinkään vakavalla mielellä :P

   Poista
 5. Jee kivaa, teidän perheestä lisää edustusta :) Oot kaunis niin sisältä kuin ulkoa!

  VastaaPoista
 6. Jeejee! Tervetuloa kirjottelemaan!

  VastaaPoista
 7. Tervetuloa kirjoittelemaan ja täytyy sanoa, että olet todella todella kaunis <3 Ihossasi ei ainakaan kuvissa ole mitään vikaa ja toivottavasti avioliitto sujuu vastedeskin :)

  Ollaan saman ikäisiä, minä tosin täytän kohta 24. ^^ Lapsia ei ole, mutta vuosi puolestani olla, jos mies olisi tarpeeksi kypsä niistä kanssani huolehtimaan. Katsoin myös synnytyspostauksen ja voi jessus, kun olet hyvässä kunnossa! Ei auta kuin toivoa, että itse olisi sitten aikanaan yhtä onnekas.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D kiitoksia, ihon kunto vaihtelee rajusti, minulla on aika atooppinen iho. Mahani roikkui aika ikävästi synnytyksen jälkeen (lihoin 35 kiloa) Voin myöhemmin kirjoittaa postauksen siitä miten pääsin siitä eroon, sillä se nahka palaa takaisin lihakseen, jos sen työstää oikein :)

   Poista
 8. Hei ! Tuli mieleen , kun tuossa yhdessä postauksessa kerrottiin että olit osallistunut huippumalli haussa kilpailuun , mutta sairastuit. Kai meinaat hakea siihen kilpailuun tänä vuonna uudestaan ! Sussa on ainesta siihen hommaan !:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En varmaankaan :D Ne tytöt siellä oli kamalan ilkeitä ja se koko juttu oli rankkaa mun valmiiksi horjuvalle itsetunnolle :P

   Poista
 9. Muistan sut ja sun miehen siitä tv2 jostain hää-ohjelmasta, hehe :) Varmaan yksi syy miksi jäitte mieleen oli teidän "sormukset" :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo satuhäissä oltiin. Hauskaa että jäätiin mieleen :)

   Poista
 10. Jee! Lisää bloggaajia! Ihanat silmät sulla. I'm a sucker for blue eyes :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :D Itsekkin tykkään niiden väristä, vaikka ennen inhosin kun ajattelin että ne ovat liian harmaat :)

   Poista
 11. Ps. Miten en muista sua Satuhäät -ohjelmasta? Se on mun ja miekkosen (joo, ei oo gay :D) lemppariohjelma! Se jakso on varmaan jääny multa väliin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin aika paljon tukevampi sillon? Olin sellainen joka unohteli kaikkea ja itkin siinä lopussa. Tosi tänä vuonna tulee viisi vuotta täyteen, niin ei olisi ihme ettei muistu :)

   Poista
 12. Ihan mahtavia piirrustuksia! :D

  VastaaPoista
 13. Minä haluan tietää lisää itsetuntoprojektistasi. Mä haluun kans oman itsetunnon :=) semmosen hyvän

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Voin kirjoittaa siitä jossakin vaiheessa! Positiivinen ajattelu oli kaiken lähtökohta, hyväksyin etten voinut olla täydellinen

   Poista
 14. Äitinne on kuvista päätellen Jennifer Connelly? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Kyllä, olen hänen salainen lapsena. Älä levitä tietoa eteenpäin.

   Poista
 15. Älä päästä hymyilevää miestä sinun ja miehesi väliin. Katso miten kävi siskolle. Lue homeless Chronicles blogi, näet mitä ajatusta hymyilevä mies opettaa seuraajilleen naisista.

  VastaaPoista

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!