sunnuntai 11. elokuuta 2013

Onko PTFU:kin nyt huippumuotiblogi??

Siperianhusky löysi kirpputorilta tällaisen laukun kolmella eurolla. Hintalapussa luki vain "laukku". SH osti laukun, koska tykkäsi siitä ja koska sinne mahtui sopivasti lasten kirjat ja pari vaippaa. Myöhemmin hän alkoi epäillä, että laukku olisikin aito Gucci!


MRV nauroi siskolleen: kuka nyt myisi aitoa Guccia kolmella eurolla! Hahah. Mutta nauru loppui lyhyeen, kun etsimme netistä vinkkejä, miten tunnistaa aidon Guccin laukun. Siis:

Materiaalin pitää olla himeästi hohtavaa, laadukkaasti kudottua ja kestävää. 
Nahan pitää olla aitoa. 
Metallisoljissa pitää lukea "Gucci, made in Italy".
Vetoketjujen pitää olla laadukkaita.
Sisuksen pitää olla myös laadukas ja hyvää materiaalia. 
Sisällä pitää olla nahkalappu, jossa lukee myös Gucci.

Nämä kaikki täsmäsivät! Lisäksi laukku on melko vanha mutta loistavassa kunnossa.


Nyt meitä jännittää, onko laukku aito? Jos laukun myi isoäitinsä perimistöstä joku tietämätön juntti? Ehkä te osaatte auttaa, rakkaat lukijat! Mitä mieltä olette?

Näin kahden lapsen äiti käyttää laukkua oikeaoppisesti!
Jos tämä laukku on aito Gucci, PTFU:kin on kohta huippumuotiblogi! Huh huh tätä glooriaa. SH ja MRV voisivat kävellä laukun kanssa kenties niin, että kumpikin pitäisi yhdestä kahvasta kiinni: näin molemmat voisivat olla hienoja Gucci-leidejä! Mitenköhän SIM saataisiin vielä mukaan laukunkantoon... Hmm, ehkä SIM voisi roikkua vetoketjun vetimessä! :) Tässä lausumisohjeita niille lukijoillemme, jotka ovat juntteja ja ilman yleissivistystä:


Harmi vaan, että MRV ei tykkää ruskeasta, kullasta eikä Guccin printistä, mutta mitäs sitä ei tyylin eteen tekisi :/ Täytyy uhrautua ollakseen muodikas. Onneksi SH ja SIM ovat muotitietoisia.

                       &

3 kommenttia:

  1. Hyvinkin voi olla ehtaa tavaraa! Hauska sattuma, sillä ittekkin löysin kerran Uffista aidon Vuittonin veskan, vieläpä niiltä euron päiviltä:D Ei se nätti ollu, mutta oli niin uskomaton juttu löytää siihen hintaan muutaman satkun laukku, että pakko se oli ostaa.

    VastaaPoista
  2. Luin että miestä, jonka naisella on merkkilaukku tullaan iskemään prosentuaalisesti vähemmän (Myös parisuhteen ollessa epävakaa, ryntää nainen ostamaan merkkilaukkua) Nyt siis kulkemaan merkkilaukku selkeästi esillä :P

    VastaaPoista
  3. Voi olla aito tai sitten hyvä väärennös, mutta onkos sillä väliä, jos laukku on kiva ja siitä tykkää? Tuli tässä mieleen, kun oltiin mummon kanssa liikenteessä ja hän kaiveli CK-kirjaimilla koristeluja aurinkolasejaan laukusta ja selitti: "Piti käydä korjauttamassa nämä aurinkolasit, nää on nii hyvät, nää on iha Kukit!" Mummokin olisi tarvinnut vähän selvennystä lausumiseen ja myös siihen, että Calvin Klein on eri asia kuin Gucci :)

    VastaaPoista

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!