tiistai 3. syyskuuta 2013

Merikapteenin tytär

Mrv täältä muuttolaatikoiden keskeltä hei. Minulla on hirveä kiire, mutta tulin nopeasti postailemaan teille kuulumisia ja kuvia (tosin ne ovat heinäkuulta), ettette vallan minua unohtaisi. Opiskelu alkoi eilen, muuttolaatikot ovat vielä purkamatta, Ikean laatuhuonekalut kokoamatta, vaatteeni ovat jätesäkeissä, minun pitäisi tehdä kummityttöni lahja perjantaiksi, lähteä perjantaina Helsinkiin tapaamaan Cityn päätoimittajaa, olla torstaina elämäni ekaa kertaa mallina ja tilata netti. Huh huh!
 
 
Kirjoitan tätä tekstiä ipadilla, joten pahoittelen mahdollisia asettelun epäloogisuuksia.
 
 
Ai niin, en ole täällä blogin puolella vielä kertonut mahdollisesta (nyt jo todennäköisestä) muutostamme. Tämä on melkein yhtä iso uutinen kuin Nokian myyminen Microsoftille! Blogi sai siis tarjouksen liittyä Cityn iloiseen joukkoon. Facebookissa kyselimme lukijoilta, mitä mieltä tästä muutoksesta oltaisiin, ja palaute oli positiivista. Sisältöön tämä muutos ei vaikuttaisi. Uusi osoitteemme olisi city.fi/pinthefuckups! Jee :) Mitäs mieltä olette te, jotka ette Facebookissa meitä vielä fanita? ps. hyi hävetkää! Muutoksesta tarkemmin perjantaina, kun itsekin tiedämme siitä enemmän.
 
 
Nämä kuvat on muuten otettu Nokian 42-megapikselisellä kamerakännykällä.
 

 
Nyt puen vaatteet päälle - kyllä, KTA! ;) - ja painun luennolle. Eilen tuli muuten sellaista settiä opettajankoulutuslaitoksen väen suusta, että oksat pois. Kirjoitan siitä tänne blogiin, kunhan saan ajatukseni kokoon ja aikatauluuni tilaa. Siihen saakka, pus pus!
 
Miss Ruki Ver
 
Ps. En saa allekirjoitustani näkyviin tällä tyhmällä padilla :(

 

12 kommenttia:

 1. Tosta viimeisestä kuvasta tuli mieleen, että onko multa mennyt ohi se kainalokarvakasvatuksen lopputulos, vai onko se jotenkin jäänyt unohduksiin?
  Mielenkiinnolla sitä odottelen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lopputulos on tulossa, idea ja kuvat ovat valmiina, mutta aina unohdan koko jutun. Mutta kannattaa oottaa! :) lisäksi aateltiin osallistua movemberiin ;)

   Poista
 2. Minua ei haittaa muutto muuten mutta voi että kun en osaa seurata blogeja muuten kuin bloggerin kautta. :--(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höh :( olen kuullut, että bloggerin syötteeseen voisi saada muitakin kuin bloggerin blogeja, pitääkin tarkastaa tämä vaihtoehto.

   Poista
 3. Minuakaan ei muutto haittaa, mutta tottunut olen seuraamaan Bloggerin kautta :) Ilmoita toki täällä sitten kun/jos blogi muuttaa niin lisään suosikkeihin. Facebookia en käytä niin sinne en kyllä fanittamaan ole tulossa, mutta iso fani muuten ^^

  Aivan ihana asu :) Onko tuo mekko vai hame ja paita? (Ainakin minun silmiini tuo näytti hameelta, mutta jos se/ne on shortsit niin olen tullut sokeaksi.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tietysti ilmoitan! :) katson tosiaan tuota mahdollisuutta saada blogia bloggerin syötteeseen vastakin, mutta en lupaa mitään... Ja kiitos! :) on mekko, siis hame ja paita yhdessä. Tykkään itsekin, vaikka tää oin tällanen trikoorätti vaan :P

   Poista
 4. Ihan ohi aiheesta, mutta tossa äsken Liv-kanavalta tuli Arvostele mun illallinen -mainos jossa yks tyyppi näytti ihan siulta MRV ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, minähän se siellä :D jakso kuvattiin joskus vuosi sitten, nyt syksyn aikana tulee vihdoin ulos :) innolla odotan!

   Poista
  2. Oi, ihanaa :D Luulin jo, että mä kuvittelen sut joka paikassa...

   Poista
 5. MISS RUKI VER oot Miss Daisy- arvonnan voittaja! 8) ota pikimmiten FB:ssä yhteyttä Miss Daisyyn <3

  VastaaPoista

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!