keskiviikko 28. elokuuta 2013

Menkkahauskaa naisille

Huomasin, että viikon ajatelma on jäänyt aika monena viikkona nyt tekemättä, joten tässä kuukauden ajatelma: naisilla on kerran kuukaudessa kuukautiset, tiesittekö?

Kuva Tumblr:stä
Keräsin vähän hauskoja menkkajuttuja piristämään hullun lehmän tautia sairastavia kanssasisaria. Miksei tietysti sisarista kärsiviä miehiäkin! Tässä nyt ensimmäiset hauskuudet eilen hehkuttamastani 30 Rockista. Täällä eka, jota en saa jostain syystä tässä näkymään, ja tässä toka:


Voi voi! Naiset johtajina, saanko nauraa! Jos sinua ällöttää sana 'kuukautiset', tässä hauskoja kiertosanoja menkoille IT Crowdin tyyliin:


Ja Carrien verilöylystä siirrymme luontevasti kaikille naisille jossakin elämänvaiheessa tapahtuneisiin menkkamokiin. Jos nämäkään vielä eivät naurata, tekeekö sen tämä seuraava sarjakuva?

Kuva Naamapalmusta
Jos et ole nauranut kertaakaan tämän postauksen aikana, olet todella kamala ja kiukkuinen menkkahirviö. Ota suklaata ja pysy sängyssä. Tai sitten olet mies, etkä tajua yhtään mistään mitään, SENKIN SIKA!!!ps. Mikä on tämä erään nimeltämainitsemattoman lääkelafkan yritys saada kaikkia naisia siirtämään kuukautisiaan niin, että ne eivät enää tulisikaan kerran kuukaudessa? Tarvitseeko luonnon kanssa pelleillä loputtomiin! Onko tässä kenties jotakin new world orderia havaittavissa? Yritetäänkö naisia kontrolloida hormoneilla? Ehkä gynekologisessa tarkastuksessa jokaiseen naiseen laitetaan kauko-ohjattava siru!

13 kommenttia:

 1. Pillereistä sen verran, että huvittaa jotenkin, kun joka tuutista toitotetaan niiden kamaluutta ja hyi hyi, kun mielialakin järkkyy. Ihan varmasti niin monilla käykin, mutta ei se mikään totuus ole. Itse olen onnekkaassa asemassa, että mieliala on mitä parhain ja samaan ihanaan pakettiin kuuluu se, ettei mulla ole ollut 3 vuoteen yksiäkään menkkoja(=täten ei yksiäkään 3-4 päivää kestäviä, tajun vieviä kipuja, joiden takia kahlasin ehkäisyvalmisteet läpi). Kuten sanoin gynekologilleni, niin jahka kuolen ja mut haudataan, niin joku saa kyllä sirotella pillereitä vielä pari pakettia hauta-arkkuun mukaan, niin paljon minä niitä rakastan! :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oot ihan oikeessa, että jollakin ne toimii. Mäkin niitä käytin monta vuotta ja ne piti mun aknen poissa, vähensi sairaalloisia menkkakipuja jne. Mutta mulle ne taas aiheutti sivuoireita, jotka sai mut sitten vihdoin lopettamaan. En missään nimessä halua pelotella tai lietsoa hysteriaa, mutta mun mielestä lääkärit vähättelee niitä oireita, mitä monille naisille pillereistä tulee. Ei auta, että sanotaan "ei pitäis tulla", kun monelle kuitenkin tulee. Jos ei tule, voi olla onnellinen ja huoletta popsia pillereitä :)

   Poista
 2. Multa loppu huumorintaju eilen kun alkoi tän kuukauden kolmannet kuukautiset...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei :( Tekstimme on siis väärässä, sinne pitäisi lisätä että kuukautiset tulee yleensä kerran kuukaudessa. Voimia, sisko!

   Poista
 3. Joskus taannoin maaliskuisena aamuna nousin sängystä ylös ja tajusin vessaa kohti kävellessäni, että kuukautiskuppini hulahtaa yli aivan kohta. Lukitun vessanoven takana tunsin, kuinka veri alkoi valua jalkovälistäni kohti nilkkoja. Reidet polviin asti veressä ja manaillen odottelin vuoroani, kun vessan varannut mieheni huuteli oven takaa: "hyvää naistenpäivää!". En ollut kovin otettu :D
  -Tuulis

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, kiitos mahtavasta menkkamokasta! :D Miehesi mokasta siis. Saiko hän huudot vai kuukupin sisällön niskaansa?

   Poista
 4. postauksen aiheesta poiketen: ootko siinä illallis ohjelmassa (mikä sen nimi nyt olikaan)ku kovin sinun näkönen naikkonen mainoksessa vilahtaa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hohoo, pitää varmaankin kirjoittaa aiheesta, sillä tätä kysyttiin edellisenkin postauksen kommenteissa :D Kyllä, olen Arvostele mun illallinen -ohjelmassa. Jaksot kuvattiin yli vuosi sitten, ja nyt tänä syksynä ne tulevat telkkarista jossain välissä :P

   Poista
 5. Huisin hauska teksti jälleen kerran. :D

  Ja pillereistä sen verran, että jos sattuu tietämättään sairastamaan endometrioosia, niin pillereiden syömisestä on vain hyötyä. Endometrioosi ei leviä pillereitä käyttäessä. Sitä ei tiedetä, miksi jopa 10 prosenttia naisista saa taudin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehee, kiitos! :) Pillereistä tosiaan on myös hyötyä, en missään nimessä halua niitä kokonaan mustamaalata. Minulle ne eivät sopineet, ikävä kyllä. Joillekin sopii, ja endometrioosia sairastaville ne ovat varmaan suuri helpotus :/

   Poista
 6. Hei Miss Ruki Ver! Onko sulle koskaan sanottu että sussa on samaa näköä kun Joan Jetissä? http://www.youtube.com/watch?v=HPkTGm4RtVM

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, eipä ole, mutta olet oikeassa :D Kiitos tästä, nyt minullakin on oma julkkiskaksonen. Tai no, BD:n mielestä näytän Angelina Jolielta:D Haluaisin olla samaa mieltä, koska AJ on kuumis, mutta ei tuo Joankaan paha ole :P

   Poista

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!