tiistai 9. heinäkuuta 2013

Päivä sovinistin kanssa

Jos olette lukeneet blogin ensimmäisen(kunnollisen) postauksen, olettekin varmaan jo tutustuneet ystäväämme Sovinistiin. Sovinisti ansaitsi nimensä sillä, että käski miestäni laittamaan minut kuriin, kun aloimme BD:n kanssa kasvattamaan kainalokarvojamme (kainaloprojektin päätösjakso tulossa muuten pian!).

Sovinisti luontaisessa elinympäristössään - kaiken muun yläpuolella
Pääsin tutustumaan Sovinistiin luonnollisessa vuorovaikutustilanteessa. Pahaa-aavistamaton Sovinisti tuli kanssamme mökille viettämään viikonloppua, eikä arvannut, että tarkkailin hänen jokaista liikettään. Dokumentoin käyttäytymisen myös teille, rakkaat lukijat, jotta voisimme paremmin yrittää päästä selville Sovinistin erikoisen ajatusmaailman syvimmistä syistä.

Sovinisti näyttää aivan tavalliselta ihmiseltä. Mutta älkää antako ulkokuoren pettää. Tässä näette kuvan, joka kenties aluksi teitä hämmästyttää: Sovinisti lukemassa?!

Has the world gone mad??
Mutta tietenkin tälle löytyy selitys. Kun tarkastelen asiaa lähemmin ja pyydän vienolla äänellä Sovinistia näyttämään kirjan kantta, karmiva salaisuus paljastuu! Kirja on mielipuolinen psykopaatin käsikirja: 

No huh, ei sentään.
 Kirjassa esitellään mm. seuraavia aivopesukeinoja:


Hurrr, voin jo kuvitella hampaat irvessä hymyilevän Sovinistin lähestyvän minua yökerhon lattialla ja toistelevan nimeäni... Kylmät väreet hiipivät selkäpiissäni! Tämä opus on varmasti jokaisen sovinistin käsikirja, joten voin ylentää Sovinistin Sovinisti-Psykopaatiksi.

Oikeanlaista sovinistin valistusmateriaalia!
Lähdimme mökiltä käymään Rauman torilla jäätelöllä. Minä keittiöpsykologina kyttäsin innoissani, minkä maun sovinisti valitsee. Oli melkoinen pettymys, kun hän valitsikin niin tavallisen maun kuin nougat! Miten tämä voi olla mahdollista? Hänenhän olisi kaiken järjen mukaan pitänyt valita jokin miehekäs maku, kuten terva tai rommi-rusina! Mitä tämä kertoo Sovinistin sielunelämästä, että hänen jäätelövalintansa on näinkin naisellinen? Sillä kaikkihan tietävät, että nougat on naisten jäätelömaku.Lisäksi ihmettelin, miten miehiselle miehelle riittää yksi jäätelöpallo. Kuulemma hänellekin kelpaa yksi pallo, koska Hitlerilläkin oli vain yksi. Pallo eli palli siis. Sovinisti myös lauleskeli Hitlerin ylistyslauluja. Hänen mukaansa mies voi olla miehekäs mies, vaikka hänellä olisikin vain yksi palli. Tässä vaiheessa tiirailin hänen haaraväliään, mutta en millään nähnyt, oliko siellä yksi vai kaksi kaveria. Yritin laittaa mieheni urkkimaan asiaa, mutta hän ei millään suostunut. Jää siis arvoitukseksi, onko Sovinistilla vain yksi palli vai ihaileeko hän Hitleriä muista syistä. 

Kun yritin sanoa, että minä tarjoan jäätelöt, Sovinisti menetti malttinsa. Se on kuulemma miesten työtä.


Sovinisti oli hiljattain palannut Englannista opiskelemasta. Epäilen, että matkan takana oli jotakin muuta kuin opiskelu. Sovinisti nimittäin pohti ääneen, miten helppoa olisi räjäyttää ydinvoimalan sähkölinjat! Epäilykseni heräsivät myös, kun hän halusi sitoa päähänsä huivin ja huuteli "Jihad! Jihad!" :O Hui. Sovinisti sai siis kaksi liikanimeä. Nyt hän on Sovinisti-Psykopaatti-Terroristi. 


Illan mittaan Sovinisti palasi käytökseen, jollaista häneltä alunperin odotin. Hän söi makkaraa ja joi kaljaa näyttäen hyvin fiksulta:


Tässä vaiheessa huokasin vähän helpotuksesta: loppujen lopuksi Sovinisti pysyikin odotetuissa uomissa. Pikkuisen silti jäi pelottamaan löytämäni yllättävät psykopaattisuuden piirteet ja terrorismi. Suurin huolenaiheeni on se, että edustaako tämä yksilö kaikkia sovinisteja? Eli voidaanko olettaa kaikkien sovinistien olevan sovinisti-psykopaatti-terroristeja? Jos on, tulossa on vaikeat ajat.

Huolestuneena,
<3 Miss Ruki Ver <3 

13 kommenttia:

 1. OOOO! Minulla myös tuo kirja, ehkä pääsen uppoutumaan sovinisti-psykopaatti-terroristien synkkään maailmaan!

  VastaaPoista
 2. Hui! Pitääki sit hankkiutua kaikista sovinisseistä eroon ;D

  VastaaPoista
 3. Koska olen sitä mieltä että palleja tarvitaan vain lastentekohommissa ja..mikäs se toinen juttu oli. Siis olen sitä mieltä että melkein kaikkia hommia voi tehdä vaikkei jalkovälissä olekaan kulkusia. Ja tästä syystä rakastan sovinisteja. Mielenkiintoisempaa keskustelua ei saa aikaiseksi muun kuin tosi sovinistin kans aiheesta miesten ja naisten työt. ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sovinistit ovat hyvin ovelia, varo vain! He voivat huomaamatta luikerrella elämääsi, kulkusineen tai ilman.

   Poista
 4. Kihlauduin ja lisäännyin sellaisen kanssa. Hyvä sovinisti meni pilalle. Tahtoo tapella verhoista ja tiskaamisesta. Ainut missä aito sovinisti tulee esille on herkkä hetki makuukammarissa. Esileikki käsittää kaksi sanaa: perse pystyyn. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, ei sovinisteja saa pilata! He ovat katoava luonnonvara. Onneksi sinun sovinistisi ei ole kokonaan kadonnut :D

   Poista
 5. Voit muuten kuvitella että ihmettelin kaikenmoisia aikuisviihde-sivustoja googlatessani tässä päivänä eräänä "fuck the pin ups" :D täytynee antaa periksi ja lisätä tää ihan rehdisti lukulistalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, blogiin tullaan säännöllisesti niillä hakusanoilla! :D Minua naurattaa :D

   Poista

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!