perjantai 12. heinäkuuta 2013

Muodin Nostradamus!

Ennustimme taannoin blogissa kevään tukkamuotia, ja tadaa! Utuinen visiomme on toteutunut! Uusin Olivia-lehti julistaa samaa ilosanomaa kuin me jo maaliskuussa! Nimeän siis täten itseni fashionistaksi tai fasistiksi tai mikä se nyt onkaan.


On niin maan perkuleen tyylikäs kampaus että heikompia hirvittää. Laskekaa tarkasti, että varmasti tulee sitten just ne viisi pinniä. Ja toimii hei lyhyessäkin tukassa!


Mitä neonvärisempi pinni, sen parempi! Samasta lehdestä löytyi myös tämä Maybellinen ripsari. Hyvin sähäkkä on, pitää myöntää, erityisesti yhdistettynä pinkkiin luomiväriin.


Käykää siis kaikki lukijat äkkiä hakemassa kaapit täyteen neonvärisiä pinnejä ja turkoosia Maybellinen COLOR SHOCK -ripsaria. Huomatkaa, että kyseessä on Limited edition!!! Siis nyt joutuin jo sinne kauppaan, ja sieltähän voi sitten lähteä suoraan vaikkapa reiveihin.

Lisää SHOKKIuutisia kaikille niille, jotka ovat aina halunneet näyttää jättimäiseltä Patapadalta: NYT SE ON MAHDOLLISTA! Poiketkaa ripsarinhakureissulla myös Seppälän alelaareille, ehkä näitä sotisopia on vielä jäljellä!


<3 Muotinero Miss Ruki Ver <3

ps. Ai niin, disclaimer: en saa keltäkään mitään rahoja tai tavaroita. Mun mielestä pitäisi kyllä, kun näin ahkerasti mainostan!

2 kommenttia:

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!