keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Keittiö - naisen paikka

Tänään esittelen teille keittiöni, kotini sydämen. Itse vietän kotona yleensä aikaa tuossa ensimmäisen kuvan vasemmassa nurkassa - siinä on hella. Mieheni ei ole aina pitämässä nyrkkiään toisella puolella, mutta kuvittelen sen siihen :)

Ihana koiraverho on syntisestä Ikeasta, mutta minun oli pakko saada se. Muuten melkein kaikki tässä pöydällä on ostettu kirpputorilta tai saatu lahjaksi. Iittalan Kastehelmi-lautasen ostin itselleni lahjaksi, eikö sekin lasketa? Huomatkaa myös sotkuinen pöytä ja ilmeisen käyttämättä jäänyt suihkepullo oikeassa nurkassa! :D

Keittiömme on melko pieni, mutta se on melko avoin ja valoisa. Ikävä kyllä asumme ensimmäisessä kerroksessa, ja tykkään hillua alasti kotona, joten joudumme melkein aina pitämään verhoja kiinni. Ai niin, tiedättekö, kuinka monta sovinistia tarvitaan vaihtamaan lamppu?


 Ei yhtään, huora tiskatkoon pimeessä! Ahhahahhahaa... Olen valtavan humoristisella päällä näemmä :D Seinällä on Whamin Wake me up before you go go -levy ja hiukan mäyräkoiria. Mieheni inhoaa purnukoitani, mutta ne ovat superkäteviä ja samalla nättejä.


Tässä ovat Salty ja Peppy. Olen saanut ne äidiltäni, joka taas on saanut ne omalta isoäidiltään. Ne ovat siis hyvin vanhoja ja rakkaita.


Tämä metallinen leipälaatikko on mielestäni myös hyvin kätevä ja kaunis esine. Yritän varjella tuota tarraa, mielestäni se tuo laatikkoon sielun :) Nyt minut voi jo lähettää hullujenhuoneelle...


Laitan jääkaappiin reseptejä, tärkeitä asioita ja piristäviä kortteja. Siksi se näyttää kaoottiselta.

Joudun kohta hyvästelemään keittiöni, koska olemme mieheni kanssa pohtimassa muuttoa. Nykyinen asuntomme on meille vähän liian iso, ja muutimme tänne alueelle siksi, että pääsisimme Arskan kanssa helposti ulos ja metsään. Nyt asunto tuntuu tyhjältä ilman kolmatta perheenjäsentämme, joten muutto on järkevä. On myös ihan kiva päästä lähemmäs kaupunkia. En tosin tiedä, miten voin hyvästellä kaikki tärkeät nenänjäljet ikkunassa, ikkunan, josta Arska kerran karkasi tai pihan, jossa Arska otti aurinkoa. Nyyh :( No, tähän loppuun vielä jotakin hauskaa:<3 Miss Ruki Ver <3

ps. Kuinka monta miestä tarvitaan avaamaan olut? Ei yhtään, se pitää tuoda avattuna.

7 kommenttia:

 1. Eikö muuton sijaan voisi ajatella, että teille muuttaisi uusi pieni karvakuonolainen? :)

  VastaaPoista
 2. Ajattelin juuri Anonyymin tavoin, mitä jos teille muuttaisikin uusi tulokas ja me karvaisten ystävät saisimme uusi tuulia luettavaksi? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Crazy cat lady ja anonyymi, olen miettinyt asiaa, mutta en ole valmis uuteen tulokkaaseen ainakaan vielä :( Minusta tuntuisi siltä, että yritän jotenkin korvata jotakin korvaamatonta. Katselen nyt ainakin hetken aikaa, ja jos koirakuume sitten iskee, niin iskeköön. Sen olen ainakin päättänyt, että mäyräkoirat ovat vieneet sydämeni <3 Minua jo sanotaankin Hulluksi Mäyräkoiranaiseksi :D

   Mutta koirista elämässäni en luovu! Parilla ystävälläni on koiria, ja ensi viikonloppuna saan yhden niistä hoitooni <3

   Poista
 3. kuolisin sydänkohtaukseen jos tuo verho tuijottaisi minua keittiössä krapula-aamuna

  VastaaPoista

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!