tiistai 2. heinäkuuta 2013

Jäähyväiset BD:lle

Kiitos kaikille kuluneesta ajasta. Olette parhaita, valitettavasti laiskuuttani en pysty keskittymään blogin kirjoittamiseen. Olen erittäin kiitollinen kaikille lukijoillemme mielenkiinnosta ja tuesta, mutta MRV jatkaa tästä, hänhän se on melkein kaikki tekstit muutenkin jo tehnyt. Toivottavasti törmäämme joskus.

Kaikella rakkaudella jätän hyvästit teille kaikille, see ya bitches <3

xx Baby Doll

Nyyh nyyh! Surukellot kaikuvat ympäri maan! Baby Doll on poistunut keskuudestamme :( Kuten ehkä olette jo huomanneet, hänellä on elämässään hiukan kiireitä, eikä hän ehdi kirjoittaa blogia enää :(

Mutta ei hätää! Jäätte MRV:n hellään huomaan :) Lisäksi blogissa alkaa mahdollisuuksien mukaan vierailla satunnaisia vieraskyniä! Ainakin uusimmalla tuttavuudellamme, Somen ihanimmalla muijalla, on paljon sanottavaa ja stalkkeroitavaa ;)


<3 Miss Ruki Ver <3 

ps. Minusta ette pääse eroon noin helposti, olen kiusananne loputtomiin! ;)

12 kommenttia:

 1. Eih :( Noh, MRV, onneks susta ei pääse nii helpol eroon! :D <3

  VastaaPoista
 2. Ihanaa, että jatkat! :)

  VastaaPoista
 3. Ois ollu paljon kivempaa jos BD vaan ois jatkanu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Harmi vaan, että maailma ei ole täydellinen :(

   Poista
  2. Totta :( Ainakin blogin nimi ja profiilikuva ja ulkoasu pitäis muuttaa kun ei enää BD kuulu tähän, tää nyt pyörii vaa toisen ympärillä enää niin miksei ulkoasu ja kaikki muutkin kirjoittajan ajatusmaailman (oma napa/elämä) mukaan??

   Poista
  3. Ulkoasu, blogin nimi ja kuva ovat minun käsialaani, joten uskon niiden heijastavan persoonaani jo melko hyvin :) eikä blogi minun mielestäni BD:n lähdönkään jälkeen pyöri erityisesti napani ympärillä sen enempää kuin muutkaan blogit.

   Poista

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!