maanantai 15. heinäkuuta 2013

Go with the Flow...park!

Kävin siskojeni Sekopään ja Sammakkoprinsessan kanssa Flowparkissa. Flowpark on ekologinen seikkailuhuvipuisto, jossa ei käytetä sähköä vaan kaikki työ tehdään itse! Lisäksi seikkailuradat on rakennettu kivasti metsään luonnon keskelle.


Flowparkissa kiivetään ja liu'utaan itsenäisesti erilaisilla radoilla. Ratoja on 14 erilaista: on esimerkiksi liukurata, enemmän harrastaneiden rata ja lapsien oma rata. Ennen kiipeilyä saa turvavarusteet ja koulutuksen.

Sekopää oli aluksi näin uhmakas...
...mutta sitten hänellekin meni pupu pöksyyn!
Koko kiipeilyn ajan ollaan kiinni kahdessa turvavaijerissa, joiden kiinnittäminen on tietysti omalla vastuulla. Periaatteessa fiksun kiipeäjän on siis mahdotonta pudota. Silti putoaminen edes turvavaijerin varaan tuntuu pelottavalta!

Tämäkin on paljon korkeammalla kuin miltä näyttää!
Fiksun näköisenä!
Sammakkoprinsessan ilme, kun hysteerisenä huolehdin, että kai hänellä varmasti on turvaköydet kiinni.
Minä ja Sekopää uskaltauduimme puiston korkeimmalle radalle, Slide marathonille. Täytyy myöntää, että pari kertaa radan aikana meinasin jäädä mäntyyn kökkimään ja odottaa palomiehiä. Urheasti pääsin silti loppuun, ja Sekopää meni vielä toisellekin kierrokselle!


Siskoni, Tarzan!
Tarzan liukuu liaanissa
Sammakkoprinsessa jäi rannalle ruikuttamaan korkeimmassa radassa, mutta muuten oli erittäin urhea!
Huom huom taas, mitään rahaa en taaskaan tästä mainospuheesta saa, enkä edes ilmaislippuja. Flowpark ei tiedä tästä postauksesta yhtään mitään. Mutta suosittelen kaikille! Tämä on paljon jännempi huvipuisto kuin Lintsi. Lisäksi ekologisempi ja hauskanpidon lomassa saa liikuntaa. Miksi siis kukaan enää menisi sinne Lintsille? Turun lisäksi Flowpark on myös lappeem Rannassa.

<3 Isolla haballa, Miss Ruki Ver <3

1 kommentti:

  1. Täytyy mennä testaamaan! Kiitos vinkistä, en ollut tästä ikinä edes kuullut :S

    VastaaPoista

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!