tiistai 25. kesäkuuta 2013

Yöttömän yön taikaa

MRV. Vietimme mieheni kanssa juhannuksen ystäväpariskuntamme (huh, miten aikuinen sana!) seurassa heidän mökillään. Katsokaa, mikä satumainen maisema! Ja katsokaa, miten osaan käyttää panoraamatoimintoa! :D


Päätimme Arielin (koodinimi, selittyy myöhemmin!) kanssa tehdä hiukan juhannustaikoja. Miehemme eivät innostuneet toiveistamme nähdä unessa unelmien sulho, mutta odottivat kuitenkin kärsivällisinä, kun etsimme saaresta seitsemää erilaista kukkasta.


Oikeastaan meitä tyttöjä oli kolme, mukana oli nimittäin myös tällainen lempeä jättiläinen nimeltä Muffe.No, miehiä ei unissa näkynyt, mutta sentään meillä oli hienot seppeleet! Ja seuraavana päivänä nykyiset miehemme grillasivat meille pihvejä, joten kai heitäkin voisi nimittää unelmien sulhoiksi ;)Myöhemmin bongasimme järvestä Loch Nessin hirviön! Se oli jotenkin päässyt uimaan Skotlannista Suomeen, kai jonkin maanalaisen tunneliverkoston avulla. Kuvat ovat mustavalkoisia, koska ne on kuvattu huipputeknisella infrapunakameralla.Nyt paljastuu myös koodinimi Ariel: katsokaa vähän tätä veden haltiaa! Juhannushan on perinteisesti pakanaperinteessä henkien ja haltioiden aikaa ;)


Minä olen mielelläni Ursula, paras Disney-pahis!


Asian vierestä: Pieni merenneito oli kyllä lempparipiirrettyni lapsena - sitä VHS:ää katsottiin varmasti satoja ellei tuhansia kertoja. Siitä on jäänyt vieläkin elämään äitini (ja perheeni) puheeseen muutamia fraaseja, esim. "Etsikää vaikka korallien alta!" (kun jokin on hukassa), tai "Tää juoni onnistuu!" (yllätyksellisesti: kun jokin juoni onnistuu :D). "Mutta on sulla mies!" sopii myös moniin tilanteisiin. 


Tämä video on vanhasta versiosta vuodelta 1989. En tajua, miksi kaikki ihanat vanhat Disney-leffat pitää pilata uudelleenäänittämisellä! Lapsuuden muistojen pilaamisen pitäisi olla rikos. Arielin ääni uudessa versiossa on joku maailman ällöin Nina Tapio!

Toivottavasti teidän juhannus sujui hyvin :) Ja niin, onko teillä jotakin hyviä fraaseja tai muistoja lapsuuden piirretyistä?

<3 Miss Ruki Ver <3

21 kommenttia:

 1. Voi ei, Nina Tapio whaaat? :O
  Kivoja kuvia, näytti olevan hauska jussi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä, kiitos! :) Ja joo, ikävä kyllä, Nina Tapio :S

   Poista
 2. Ah, Pieni merenneito <3 Ehdottomasti suurimpia "fanituskohteitani"! Meilläkin alkaa olemaan niin kuluneita kyseisen ihanuusleffan hienot ilmaukset, että pikkuhiljaa ollaan alettu siirtyä Leijonakuninkaaseen ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä ihana! Leijonakuningas on myös hyvä :D Ja Aladdin ja Pocahontas. Jee, tulee ihan nostalginen olo :)

   Poista
 3. Ah ihana blogi!Löysin tänne pari kolme päivää sitten. Teidän tekstiä on ihana lukea!Jatkakaa samaan malliin!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana Nina! <3 Tervetuloa, toivottavasti pysyt kyydissämme :D

   Poista
 4. Ah ihana blogi!Löysin tänne pari kolme päivää sitten. Teidän tekstiä on ihana lukea!Jatkakaa samaan malliin!:)

  VastaaPoista
 5. "Jafar Jafar karkeloi, jos hän ei pysty... JESS!" :D

  VastaaPoista
 6. Minulla on aito ja alkuperäinen Pieni Merenneito VHS syntymävuodeltani 1989 :) saatu vissiin vuotta myöhemmin, eli -90. Pieni järkytys oli, kun näin 20+ vuotta myöhemmin tajuaa, että Arielin ääni silloin oli SALKKAREIDEN PAULA. WTF.

  En tykkää uudesta äänityksestä ja oli suuri shokki, kun sen kuulin ekaa kertaa. Minulla oli pari vuotta sitten järkyttävä merenneitovaihe ja piirtelin vain merenneitoja joka paikkaan ja kuunteling Pienen Merenneidon Part of Your Worldia, joka on edelleen maailman paras laulu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis mitä!! :D Salkkareiden Paula??? :D Tämä tosiaan on järkytys! Ja uudessa versiossa ei vain ole muutettu ääniä, vaan myös vuorosanoja :( Esimerkiksi tinkeliharava on joku tinkelitonkeli. Ihan perseestä.

   Merenneidot on ihania <3 Taputa, jos uskot niihin!

   Poista
 7. Hävettää myöntää, että en ole ikinä nähnyt Pientä merenneitoa, vaikka rakastan Disneyn klassikoita. :(

  VastaaPoista
 8. Ihanaa ja nostalgista oli nähdä tuo pätkä!
  Itse olen rakastanut piirettyjä aina. Harmittaa tosiaan että äänimaailma on tehty uudestaan sillä ne ei vaan tunnu samalta kuin pentuna. Disneyn elokuvissa on paljon lauluja jotka säännöllisesti tulee päähän pyörimään. Ja vuorosanat... niitä tulee välillä ajattelematta syljettyä suustaan. Yritäpä tarkoituksella muistaa joku vuorosanelu niin a-aa! Ei onnistu.

  "No tapellaan vaan!" sopii joka lähtöön ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkään en kekainy ku noi kolme, vaikka niitä on vaikka millä mitoin. Mut nyt en kyllä keksi, mistä toi sun lausees on peräsin! Argh :D

   Poista
  2. http://www.youtube.com/watch?v=jSZjFIO7dFs

   En saa näköjään suoria linkkejä mutta vähän uudempaa animaatiota!

   Poista
  3. Hahaa! Spiritin olen nähnyt vain kerran, mutta pitääpä katsoa uusiksi :D

   Poista
 9. Eipä tuossa vanhassakaan versiossa kuulostaisi olevan mitään vikaa.. ilmeisesti vaikka multa löytyy tuo leffa vhssänä, siinä on sitten kai se uudempi ääniraita.. Jännä että ne oli muuttanut jopa vuorosanoja vähän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mä en tajuu et miks :/ onkohan siinä joku tekijänoikeusjuttu vai mikä ihme? Vai että sitte voidaan sanoa, et "uudistettu painos" tI jotain? :S

   Poista
 10. Meidän perheessä elää kaikenmaailman Kummeli-sanonnat :D Dodiih, Se oli viimenen catch-a-fish (kun jokin loppuu), Ei tartte auttaa jne. klassikot ;D Parasta!

  - Speedy

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, Kummeli elää meilläkin, mieheni vaikutuksesta :D Ja oon käyttäny ainaki muutamaa niiden sanontaa tietämättä alkuperästä, kunnes minua valistettiin... :D

   Poista

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!