lauantai 29. kesäkuuta 2013

ROAD TRIIIP!

TÄMÄ KIRJOITUS ON TOUKOKUUN ALULTA. Nyt se viimein julkaistaan! Laiskimus BD ei tykännyt naamastansa, mutta ei saanut aikaiseksi muokata postausta. Niinpä minä, MRV, tein sen hänen puolestaan :D Eli tässä tarina Mustan Laatikon syntymäpäiväjuhlilta :D

Siis: Oli synkkä ja myrskyinen yö toukokuussa 2013...

Baby Doll täytti vuosia. Tämän kunniaksi kaappasimme hänet ja veimme salaiseen kohteeseen eli Kotkaan. Road tripin päämääränä oli kotkalainen Route 66 -yökerho, mutta huipennus hiukan lässähti silikonirintoihin... Matka oli silti hieno! Ja olivathan ne silikonitkin kokemus sinänsä. Mutta aloitan alusta eli lauantaiaamusta. 

Aamu alkoi kakulla ja kuohuviinillä. Synttäriseurueen piti yllättää BD sängystä, mutta tuo peipponen oli herännyt jo kukonlaulun aikaan, ja oli saapuessamme (puoli yhdeksän aikaan) Prismassa kenkäostoksilla. Noh, lopulta pääsimme kuitenkin yllättämään hänet.


Kakkuhan oli tietenkin mikäs muukaan kuin Sauronin silmä! Punainen elintarvikeväri oli päässyt loppumaan, joten Sauronista tuli kiinalainen. BD - fiksun näköinen jo aamusta alkaen!


Ravitsevan aamupalan jälkeen lähdimme matkaan. BD ei tiennyt matkan kohteesta yhtään mitään, ja hänen ilmettään oli hauska seurata matkan edetessä. Kuljimme ohi Tampereen, Lahden ja Kouvolan, ja aina BD luuli, että no nyt ollaan perillä! Mutta ei. Matka jatkui.Hyyytäväää!

Matkaseura oli mitä parasta, joten reissaamiseen ei väsynyt, vaikka ajoimme n. 400 km eli n. 5-6 tuntia suuntaansa. Meillä oli myös loistava musiikkilista, joka oli varta vasten reissua ajatellen tehty.

  Tässä ovat seurueemme jäsenet "Rahkapiirakka" ja "Käärme".


 Ja meidän dorkat naamamme jo varmaan tunnistattekin!


The gang is in da house! Mouhijärvi, lock up your daughters!


Kuvaaja BD käski meidän mennä enemmän kasaan...


Tapasimme pysähtymispaikoilla uusia tuttavuuksia, kuten Teemun. Hän oli muuten mukava, mutta haukkui meitä lihaviksi! Tai oikeastaan hän sanoi, että olemme liian vanhoja ajamaan polkuautoja, MUTTA ME YMMÄRSIMME YSKÄN KYLLÄ.


Kotkassa menimme Prisman kautta Santalahden camping-alueelta vuokraamaamme mökkiin ja aloitimme tärkeimmän, eli sangrian valmistamisen.Pokailimme respan tyttöjä <3


Olin pöyristynyt, kun minut laitettiin kurottelemaan ja näppäilemään ovikoodia ikkunasta!


Itse synttärisankari <3Pahelistamme:


Saunan ja grillaamisen jälkeen pääsimme vihdoin lähestymään matkamme varsinaista kohdetta eli Route 66 -yökerhoa. Puitteet lupailivat paljon, mutta ovelta neniimme löyhähti vahva alapään tuoksu. Sisälle päästessämme tajusimme miksi. Paikkahan oli pelkkä strippibaari! Baarissa oli n. 10 verkkarihousuista miestä ja tietysti venäläinen tanssija tissit paljaana pyörimässä tangon ympäri.

Olimme järkyttyneitä, mutta jäimme kuitenkin paikalle hetkeksi odottaen, että meno ehkä paranee. Strippari yritti tulla antamaan meille sylitanssia kysyen venäläisellä korostuksella "Tippiraha?" Koska meillä oli vain pussillinen kolikoita, hän jatkoi pian matkaansa. Yritimme ottaa kuvia, mutta portsari tuli huutamaan meille ja vaati, että poistamme kuvat puhelimesta. Aika pian sitten lähdimme suosiolla pois.

Jatkoimme matkaa paikalliseen yökerhoon Soloon. Ilmeisesti Kotka on jotenkin eristyksissä muusta maailmasta, koska heillä ei ollut mitään musiikkia! Kysyimme DJ:ltä vaikka mitä, mutta hänellä oli vain "nykyaikaista tanssimusiikkia" eli jotain ihan neverhöörd paskaa. Ja mitä ihmettä tarkoittaa heidän iskulauseensa?!? Tanssittavissa??


Solo ei haissut yhtä pahalta kuin Route 66, mutta ikkunassa kehotettiin kuitenkin haistelemaan ja tuntemaan.


Ilta kuitenkin parani, kun saimme pitsaa kotkalaisesta pitseriasta nimeltä Kotkan Pitseria. Vaikka tosin synttärisankari meinasi saada pitseriassa turpaansa joltain random äijältä. Äijä tuli hönkimään jotain BD:n niskaan, ja BD kehotti miestä painumaan kauemmas liian läheltä. BD ehdotti uudeksi paikaksi vaginaa. Mies innostui tästä, ja soitti apuvoimia paikalle huutaen puhelimeen "Nyt on tilanne päällä!" Kun taustajoukoksi paikalle kutsuttu kaveri tuli pitseriaan ja näki, että "tilanne" oli höyhensarjalainen nainen, hän repesi. Lopulta hönkijä itsekin tajusi olevansa naurettava ja rupesi vähän hymyilemään. Huomatkaa seuraavana päivänä ottamamme kuvan taiteellisuus:


Aamulla kiertelimme Kotkaa hiukan ja lähdimme takaisin päin.
  Reissu oli oikein onnistunut! Suosittelemme Kotkaa, jos haluat nähdä venäläisiä silikonitissejä.

<3 Baby Doll ja Miss Ruki Ver <3

1 kommentti:

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!