keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Butt Trainer XXL Super Extra Edition

Teimme lupauksen, että jos saamme Facebookissa kuvallemme tykkääjiä, teille on tiedossa spesiaaliherkkua. No, tykkääjiä tuli 62, joten...

OUJEEEEE, nyt se on täällä! Pin the Fuck Upsien ensimmäinen (ja viimeinen?) aerobic-video! Vain teille, hyvät lukijat, ja ehkä muillekin ihmisille, jotka osaavat tätä internettiä käyttää. 


Nauttimaan ja hikoilemaan full screeninä ja HD:nä pääsee siis tästä.

Mitäs tykkäätte? ;)

<3 Baby Doll ja Miss Ruki Ver <3

ps. Vierailu Turun yöelämään näissä asuissa on luvassa ensi viikolla! <3
Huomio! Saimme kommenttia, että joku ajatteli jumppavideomme pilkkaavan ylipainoisia ihmisiä. Olemme pahoillamme, että sitä on näin tulkittu, tarkoituksemme oli nimenomaan pilkata yli-innokkaita aerobic-ohjaajia ja heidän asennettaan. Siis videolla oleva kommentti "jos sinulla on kavereita, läski" oli tarkoitettu ironiseksi pilkaksi, jonka kohde oli joidenkin hoikkien ihmisten asenteet lihavia kohtaan.

10 kommenttia:

 1. Ylitti odotukseni! Mitä hotteja naisia<3

  VastaaPoista
 2. äh, ei näy kännykällä teidän videot :(

  VastaaPoista
 3. Voi pylly, tuu takas koneella! <3 mrv

  VastaaPoista
 4. Boby Doll on internetin kuumin kissa!

  VastaaPoista
 5. Repesin pahasti tälle niin kuin sille naisellinen nainen -postaukselle, mutta koska en jaksa kommentoida molempiin niin sanon nyt tässä, että hyvä, että on olemassa huumorintajuisia ihmisiä. Jos joku ei ymmärrä tämän vitsiä, vaikka se ehkä vähän ylipainoisten kustannuksella vetääkin, ovat nämä vain huumorintajuttomia :)
  Onneksi liityin lukijaksi.

  Ai niin, ostin oliiviöljysaippuapostauksenne innoittamana itsekin sellaisen :) Tänään saunassa testataan millainen tukka tulee, ihosta tuli ainakin puhdas ja napakka, eikä tarvinnut dödöäkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :D Tarkoituksemme on siis saavutettu. Mekin olemme sitä mieltä, että huumorintajua pitää kaikilta löytyä, mutta aina on niitä, jotka loukkaantuvat. Aina sille ei voi mitään, vaikka emme tahallaan haluaisi loukatakaan :(

   Jee, mekin olemme tyytyväisiä, että liityit lukijaksi :) Raportoi tukkaprojektin edistymisestä ihmeessä, haluan tietää, toimiiko se muillakin yhtä hyvin kuin mulla :) mrv

   Poista
 6. Mä taidan olla varsin tyhmä läski, kun en tajunnut, että tuossa oli pilkkaa.
  Musta se oli vaan älyttömän hyvä pläjäys :)
  Mä oon niin teidän fani!!!!

  VastaaPoista
 7. Huhhuh, miten ihmiset jaksaa vetää herneet moisesta nenään.. Mä olen tämmönen läskipallero, ja nauroin vedet silmissä tälle. :D Vähän huumoria kesään, ihmiset (ja läskit!).

  VastaaPoista
 8. Jostakin syystä Vastaa-nappi ei toimi, joten tässä molemmille anonyymeille kommentoijille:

  Kiitoksia kehuista ja erityisesti faniudesta, se lämmittää sydäntä! <3 Mekään emme ole mitään ihan tikkuja, joten ehkä nauramme vähän itsellemmekin :D Kuten edellä sanoin, huumorintajua pitääkin vähän löytyä, ja hienoa, että teiltä sitä löytyy! Kaikkea ihanaa päiviinne ja pistäkää pyllyt hyllymään! mrv

  VastaaPoista

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!