perjantai 24. toukokuuta 2013

Villejä kirpparilöytöjä!

MRV. Menin viime viikonloppuna toiveikkaana pihakirppikselle myymään omia tavaroitani. No, ilmeisesti Turun Koulukadun ABC:n resiinatori ei ole vielä saanut kovasti mainetta, koska väkeä ei oikein ollut... Tavarasta eroon pääsemisen sijasta hommasin lisää tavaraa, sillä tein loistavia löytöjä muiden pöydistä.

Siis katsokaa näitä jumppapukuja! Tai toinen taitaa oikeastaan olla hiihtoasu :D Voiko olla mitään mahtavampaa??


Jos haluatte nähdä meidät näissä asuissa ehkäpä Turun yöelämässä tai tekemässä teille ihan omaa kasarijumppavideota, käykää tykkäämässä kuvastamme Facebookissa :D Paitsi se taitaa olla turhaa, kun tykkääjiä on jo tarpeeksi... Eli näitä odotellessa!

Lisäksi löysin leviksistä tehdyn ihanan mekon. Harmi vain, että minulle se ei tule mahtumaan, mutta annan sen varmaankin pikkusiskolleni.


 Mitäs sanotte tästä upeudesta? Viidakko-Borat? Rantakelejä odotellessa.


Viimeiseksi tällainen mahtavan värinen mekko. Minulle tulee mieleen jostakin syystä Pikku Myy tai Peppi Pitkätossu :D 


<3 Miss Ruki Ver <3

4 kommenttia:

 1. Ai hemmetti! Aivan mahtavia! Mun kirpparilöydöt jää kyllä ihan kakkosiks näille upeuksille!

  VastaaPoista
 2. Voi miten herttasia :D Hiihtopuku varsinkin on oikein eeppisen värikäs. tulee mieleen trikoot, joita penskana oli pakko käyttää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama muisto täällä! :D Toivon, että puku menee päälle, sillä meillä on jo hienot jumppasuunnitelmat valmiina, nyt vain järjestellään aikatauluja :D

   Poista

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!