keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Viikkoarvonta numero 4!

Tervehdys toverit! Tattadaa, tässä paras esine minkä voi omistaa. Siitä näet, ken on maassa kaunehin. Sitä voi tuijotella tuntikausia kyllästymättä, ja saat päiväsi piristettyä vain yhdellä vilkaisulla! Mikä ihme se oikein on?


Kyseessä on ihana vintagetaulu, josta me näppärinä askartelimme jotain! Tehtävänä on siis arvata, mitä kummaa me olemme keksineet tästä tehdä ;) Osallistu arvontaan kirjoittamalla oma arvauksesi ja sähköpostiosoitteesi kommentteihin!


<3 Baby Doll ja Miss Ruki Ver <3

ps. Oikein arvanneet saavat ekstralappuja onnettaren vaasiin! :)

6 kommenttia:

 1. kerro kerro kuvastin, ken on maassa kaunehin ! tässä esineessähän asuu the most amazing person in the whole fucking world, eli peilikuvasi. kyseessä suorakaiteen muotoinen peili pyöristetyillä kulmilla ja hiton kuumalla seelaritytöllä

  linable-@hotmail.com

  VastaaPoista
 2. Olisko peili? Tai sitten se on taulukehys, johon voi laittaa kauneimman kuvan omasta naamastaan.

  missmortianna_@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Ensimmäinen kommentti oli jo niin hyvä, etten kehtaa edes yrittää. :D
  Mutta peilihän se siinä on. Kai. Ehkä. ö.ö
  ^Phih, yritin kuitenkin. :--D

  pytakarosa@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Yritin olla nokkela muttei jostain syystä ihan irronnu tänään, joten sanonpa vaan lyhkäsesti ja ytimekkäästi että peilihän se siinä.

  ege108@luukku.com

  VastaaPoista
 5. Peilihän se suattaa olla, tai sitten siinä on teijjän karvakainaloittein yhteiskuva :D Siinä ois ainahi piristystä päivään..

  lauggu@hotmail.com

  VastaaPoista
 6. Mä haluun tommosen peilin, ihana!

  mkarsikko@gmail.com

  VastaaPoista

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!