torstai 16. toukokuuta 2013

Viikkoarvonnan 4 voittaja!

Ensinnäkin, pahoittelumme arvontapostauksen viivästymisestä... Olemme hyvin laiskoja ja unohtelevia ihmisiä. Tästä syystä päätimmekin, että emme enää pidä arvontoja joka viikko, vaan silloin tällöin, aina kun meitä sattuu huvittamaan. Tämä tarkoittaa mielivaltaisuutta: arvontoja voi olla yksi kolmessa viikossa tai kolme yhdessä viikossa! Se riippuu täysin ideoistamme ja ajastamme. Mutta nyt asiaan: kuka voitti tämän ihanan mysteeripalkinnon?


Voittaja on upea ja ihana lukijamme Laukku! Eli lauggu. Tai Meikkilaukku? Anyway, palkinto on sinun! Ja mikä se palkinto olikaan? Sitä kuvailtiin näin:  

Siitä näet, ken on maassa kaunehin. Sitä voi tuijotella tuntikausia kyllästymättä, ja saat päiväsi piristettyä vain yhdellä vilkaisulla!

Ja vastaushan on tietysti KARVAPEILI! Nyt sinäkin voit saada glorious'n'chic:in karvakainalon!


Ikävä kyllä peili pääsi rikkoutumaan, varmaankin kun menimme katsomaan omia kuvajaisiamme siitä :( Mutta peili palvelee silti hyvin tarkoitustaan! Se luo juuri sinulle illuusion ihanan tuuheasta karvoituksesta, jos sinua ei ole siunattu tuuhealla karvankasvulla.


 Peili on monikäyttöinen: voit käyttää sitä myös kasvokarvoituksen luomiseen!


Onnea voittajalle! Yritämme ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman pian... Olemme vähän laiskoja siinäkin suhteessa. Mutta saat kyllä palkintosi ennemmin tai myöhemmin! :) 

<3 Baby Doll ja Miss Ruki Ver <3

4 kommenttia:

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!