tiistai 7. toukokuuta 2013

Turhamaisuuksia sylin täydeltä

 Haluan ilmoittaa tiedostavani että valtaosa ompelijoista ja muista jotka osaavat ommella, haluaisi polttaa minut roviolla tämän päivityksen takia.

 Löysin aivan ihanan mekon viime viikolla. Mitä paskaa? Suureksi epäonnekseni huomasin tämän:


Näin tapahtuu harmillisen usein. Mutta kuten tapanani on, korjasin tilanteen ihan ite :D Ensin ratkoin vetskarin pois ja ompelin nappeja vetoketjun tilalle. Sen jälkeen lisäsin pienen kaistaleen mustaa kangasta (joka oli ylimääräiseksi jäänyt pala mekosta, kun poistin vetskarin) nappien vastakappaleeksi, kas näin:


Leikkasin kankaaseen reikiä ja ompelin niiden reunat. Napitin aina sitä mukaa mekon kiinni kun sain reijän valmiiksi, siten sain napit ja reijät sopimaan keskenään. Olen myös kuullut joskus jonkun puhuvan sellaisesta kun "mittanauha" . Tadaa saatana! Eipä enään mee vetoketju rikki tästä mekosta :D


Jos joku ihmettelee että miks ihmeessä olen käyttänyt valkoista lankaa mustassa mekossa, niin en todellakaan tahallani. En vaan sattunut löytämään mustaa lankaa. Mutta koska olen niin vitun kätevä, väritin kaikki näkyvät langat mustalla tussilla <3 Voi kyllä, siitä siis mielipaha alan ammattilaisille. 

Kyllästyn välillä hiuksiini joten keksin tämän nerokkaan menetelmän antamaan vaihtelua, irtovaletukka.
Innostuin jopa niin paljon että aloin kasvattaa itelleni pitkää tukkaa, saas nähdä miten käy.


Viimeisenä mutta ei vähimpänä, tää on mun synttärilahja mulle!! Mikä parasta, nää menee mun kaikkien vaatteiden kanssa :)


Onnea minä<3

ps. pahoittelen kuvien laatua, paska kamera puhelimessa

xx BD

3 kommenttia:

 1. Ihanat kengät <3 Ja vaatetuunauksia saa tehdä kuten itse tahtoo tehtävän ^^

  VastaaPoista
 2. AAAW, aivan ihanat kengät <3 Ja viis siitä, vaikka hieman epäortodoksisesti olisit mekkoa korjaillut, lopputuloshan on paljon kauniimpi kuin alkuperäinen. Mutta eikö ole aika vaivalloista napittaa mekko itse (ja vaikeaa, minä en ainakaan taipuisi niin hyvin)?

  VastaaPoista
 3. vaivalloista on joo hiukan, taipuu taipuu ;) :D ja noi kengät on ennenkaikkea superhienot, mutta myös hyvät jalkaan :)

  xx BD

  VastaaPoista

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!