torstai 2. toukokuuta 2013

Tivoli tuli kaupunkiin

Iso- ja pikkuiskoni Helsingistä tulivat kylään vappupäivänä. Suunnistimme tietysti piknikille ja tivoliin. Tivolin ihana värikkyys suorastaan pakotti meidät ottamaan kuvia! Niitä tuli nyt hurja määrä. Tässä teille siis värien ilotulitusta, tällä kertaa ilman välikommentteja. Annan siis kuvien kertoa tarinan. Yritän ainakin. 

Nyt joudun pettämään lupaukseni! Seuraavasta kuvasta on pakko sanoa, että satuimme isosiskoni kanssa ihan vahingossa samaan asentoon :D Meitä on usein luultu kaksosiksi,  mutta arvatkaapas, kuinka paljon meillä on ikäeroa?


Taas välikommentti! Seuraavat kuvat kertovat tarinan: Sain ihanan minttutikkarin, mutta voi kurjuus, se meni poikki :( Mutta sitten piristyin: ei se mitään, yhtä hyvältä se maistuu! :)
Kuvista tuli niin ihania, että niiden suodattaminen oli todella vaikeaa! Siksi näitä riittää vieläkin :D Olen pahoillani tulvasta.


Mutta kaikki kiva loppuu aikanaan. Tässä murjotamme tivolin uloskäynnillä. MUTKU MÄÄ EN HALUUUU LÄHTEÄ!


<3 Miss Ruki Ver

10 kommenttia:

 1. Hey beibi! Paljos teil on ikäeroa? :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, näihin kommentteihin olen näemmä unohtanut kokonaan vastata! Ikäeroa mulla siskoihini on vanhempaan 6 ja nuorempaan 1,5 vuotta :)

   Poista
 2. Ihania kuvia ja ihania tyttelöitä! Kaksi vanhinta on kyllä ihan samasta puusta veistetty. Mutta mä heitän villin veikkauksen, että ikäeroa on kuusi vuotta (en edes tiedä mikä ikäinen itse olet). Ihana keijukainen tuo sinun pikkusisko. Trallalaa kaikki on niin ihanaa. Mikä mua vaivaa. :)

  VastaaPoista
 3. Upeita kuvia ja ihanat asut teillä !:)

  VastaaPoista
 4. SIIS TE OOTTE IHANIA! Ääh mä en kestä, te ootte nii kauniita ja sööttejä ja hassuja ja apua, mun pitää päästä halaamaan teitä livenä! Miten paljon saatte mut hymyilemään oikeas tilanteessa, jos nyt jo aiheutatte kauhean virneen xD <3 Tosi upeita kuvia, oikeasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äää, kiitti! :) Me ollaan livenäki aika ihania! :D

   Poista
 5. Mä heitän hatusta että ikäeroa 8 vuotta. Ja tulee nyt vähän toistoa edellisten kommenttien kanssa mutta mitäs ootte niin ihania! Eli ihanaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos, ihanaa! Ei ihan niin paljoa ikäeroa, ellei puhuta (tässä postauksessa esiintyvien) vanhimman ja nuorimman välisestä erosta :)

   Poista
 6. Hahaa, ikäeroa 6 vuotta! Mites Mortianna tiesikään :D Kiitos teille kaikille, itepä ootte ihania <3 Ollaan kaikki!

  MRV

  VastaaPoista

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!