keskiviikko 29. toukokuuta 2013

P!nk-love

MRV lähettää terveisiä eiliseltä Pinkin keikalta! Nuorin pikkusiskoni Puutsi on suuri fani, joten tietysti vein hänet keikalle, kun sellainen sattui olemaan. Täytyy sanoa, että siskoni on valinnut hyvän idolin! Olen kyllä kuullut Pinkkiä radiosta ja muutenkin ihan häntä arvostanut, mutta eilen hänen pisteensä nousivat kyllä silmissäni ihan uudelle tasolle.


Huom huom lukijat! MRV:n vinkkinurkka: jos hampaasi ovat yhtä kahvinjuojankeltaiset kuin minun, älä irvistele :D Laitoimme mätsäävät huulitatuoinnit ja hiusraidat. Molempien piti pukea päälleen pinkkiä, mutta minun pinkki mekkoni hävisi tälle ihanalle löydölle. Ja nyt olemme vähän niinkuin vastaväreissä! (Pliis, värihullu lukijamme, älä kommentoi :D)


Äiti <3


Minulla on kyllä maailman kauneimmat siskot! Myös fiksuimmat, sillä Puutsi on saanut matikkastipendin ja hänet on siirretty luokkaa ylemmäs. Hän myös oppi itsekseen lukemaan 4-vuotiaana. En häpeile edes tätä ylitsevuotavaa kehumistani, sillä olen niin ylpeä hänestä! <3 


Ja kävi ilmi, että Puutsilla on muitakin hyveitä kuin kauneus ja fiksuus: hän on maailman parasta keikkaseuraa! Kun Pink aloitti keikan, yllätyin enemmänkin siskoni reaktiosta: hän nousi penkille kiljumaan ja hyppimään :D Jee! Seuraavat kuvat ovat kännykkäkameralla otettuja, sillä järkkäriä ei saanut ottaa keikalle mukaan. Mutta onneksi laadun korvaa fiilis!

Tässä vähän epäselvä video Puutsin pomppimisesta <3


Salama sai huulemme näyttämään ruttoisilta...


Ja tässä yksi syy siihen, miksi arvostan Pinkiä nyt enemmän: encoren aikana hän lenteli yleisön yllä valjaissa! Siis ihan oikeasti, hän pyöri ja kieppui Hartwall-areenan katossa! Jos tuo ei ole omistautumista, ei sitten mikään. Ihan sama vaikka ketkä Tukholman kriitikkomöllipäät antaisivat hänelle huonot pisteet, koska "hän ei keskittynyt lauluun".Lisäksi Pink on mielestäni hyvä roolimalli pikkutytöille siinäkin mielessä, että hän on rohkeasti omannäköisensä ja arvostaa (ainakin julkisuuskuvansa perusteella) muutakin kuin ulkonäköasioita. Hän puhuu asioista niiden oikeilla nimillä häpeämättä, ja vaikka hän onkin joskus vähissä vaatteissa, hän tekee sen tyylillä ja niin, etteivät ne niukat bikinit vaikuta olevan itse tarkoitus.

Seuraavana päivänä minulla oli hiukan aikaa viettää toiseksi nuorimman pikkusiskoni kanssa laatuaikaa. Hänellä oli synttärit vähän aiemmin, joten kulutimme aikaa shoppailemalla. Huulitatska pysyi yllättävän hyvin, huomatkaa!


Katsokaa valtavaa hattuani! Tällä aseella käyn yhä kasvavan pisamamäärän kimppuun:


Nyt lähden kevään viimeiseen opettajankokoukseen, jippii!

 <3 Miss Ruki Ver


7 kommenttia:

 1. Voi miten fiksu sisko sulla onkaan! Mäkin olisin ylpeä ^^ Ja Pink on ihana <3

  VastaaPoista
 2. Mun mielestä sun pisamat on ihania. Embrace them! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Toiset tykkää, toiset ei! Mut kyllä mä vähän tässä vuosien saatossa jo oon alkanu niihin tottumaan. Yritän silti välttyä saamasta yhtään enempää, ettei mun naama näyttäis kestolikaselta :O

   Poista
 3. Tuo turkoosi mekko on aivan ihana <3 Onko kirpparilöytö, itsetehty vai jostain ihan ostettu? Rakastan noita fiftarimekkoja, mutta kun tuntuu, että halvemmat on huonolaatuisia ja kalliisiin ei ole varaa :D yksi musta fiftarimekko on itsellä tilauksessa, toivottavasti on hyvä.

  Huulitatuoinnit ovat oikein kivoja ja jännää, että sinulla on noin paljon nuorempi sisko. ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli oikeastaan alelöytö :) ihan Hell Bunnyn mekko, normaalisti 70 e, nyt 30 e. Olin kuolannut sitä jo aiemmin, joten voit kuvitella riemuni määrää :D Jos tykkää fiftarimekoista, niinkannattaa kattoa facebookin rokkikirppikseltä. Siellä on usein laadukkaita mekkoja vähänkäytettyinä ja kivoilla hinnoilla. Esim. Oon ostanu Collectifin ja Nitrobabesin mekkoja sieltä alle viiteenkymppiin ;) mrv

   Poista
  2. Niin joo, ja vanhin siskomme on 30 v :) äidillämme on pitkä ura lapsien saamisessa...

   Poista

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!