torstai 30. toukokuuta 2013

Lomalla viimeinkin!

Tein just viimiset työt loppuun! Eli täällä kirjottelee nyt loma-MRV. Nyt otan aurinkoa pihalla ja kirjotan tätä tabletilla. Tässä tän hetken fiilikset:
Tänään koululla oli kevätjuhla, ja me opet laulettiin lomalaulu opiskelijoille. Siks mulla on pää täynnä kukkasia - laitoin kaikki, jotka löysin! Kukkahattu kun tältä tädiltä jäi Helsinkiin.
 

Pisamista: sain viime postaukseen palautetta, että mun pitäis omistaa mun pisamat. Kyllähän mä niihin oon jo tottunut, enkä oikeastaan tiedä ees, luopuisinko niistä, jos tulis mahdollisuus... Mutta kun jostain on pakko valittaa, niin inisen nyt niistä! :D


Innostuin siitä Pinkistä nyt niin paljon, että kuuntelen sitä tässä ruskettuessani. Harmi vaan, ettei makuullaan voi tanssia! Ja nyt kun lomalle pääsin, en aio tästä nousta viikkoon kuin korkeintaan hakemaan kylmää juomista. En sittenkään, vaikka rupeis satamaan rupisammakoita. Mun pihalle on asettunut tatti, ja se olen minä.

<3 Miss Ruki Ver <3

6 kommenttia:

 1. Happy Days under the shining Sun!
  Best Regards, Office Johnny

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :) Rusketun (eli pisamoidun) sunkin puolesta! mrv

   Poista
 2. Opettajan duunin yks parhaita puolia taitaa olla lomat ;) ihanaa lomaa! <3

  VastaaPoista

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin.