tiistai 16. huhtikuuta 2013

VIIKKOARVONTA vol 2!

Nyt on aika toisen viikkoarvontamme! Kuulemme sielujemme korvin hurraahuutonne. Tässä on oman merkkimme eli Terminabunturquen™  kaunis ja herkkä silmäsuoja.


Jos haluat nukkua, mutta näyttää hereillä olevalta, tämä on sinun tuotteesi! Silmälappumme on kätevä esimerkiksi rosvojen varalta tai jos et jaksa kuunnella miehesi juttuja. Kaunis pitsi on naisellinen materiaali ja taidokkaat ristipistot laadukkaasti tehty.

Jos haluat voittaa tämän käsityönä tehdyn uniikin käyttöesineen itsellesi, kirjoita sähköpostiosoitteesi kommenttikenttään. Nyt sinulla on myös mahdollisuus tuplata voittomahdollisuutesi: kerro kommentissasi, mihin sinä käyttäisit silmälappuja. Tällöin saat kaksi lappua arpomismaljaan.

Onnea kisaan!

<3 Baby Doll ja Miss Ruki Ver <3

11 kommenttia:

 1. Hmm, kassien kannattimiksi tiätty.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. lisää vielä sähköpostiosoitteesi niin saadaan sut mukaan arvontaan ;)

   xx BD

   Poista
 2. kävisihän tuo muotonsa puolesta kuukautissiteestäkin! hätätilanteessa, siis.
  l.mustajarvi@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Tuossapa oivallinen unimaski esimerkiksi junamatkoille! Toisinaan myös joidenkin rankempien iltamien jälkeisinä päivinä olisi ihan mukava vetää v*tut silmille :) Osallistun arvontaan! helenak.230@gmail.com

  VastaaPoista
 4. En kestä, toi on niin hieno!!

  Mä käyttäisin noita ihan niinä itsenään eli unimaskina, mulla kun ei ole kämpässäni vielä kahdenkaan vuoden jälkeen pimennysverhoja ja ikkunat ovat itään päin :D Okei, noi on kyllä niin hienot että ne pitäisi vetää nukkumistarkoituksissa silmille kyllä ihmisten ilmoillakin! Busseissa ja junissa ja missä sitä ikinä nyt sattuiskaan nukkumaan.

  iida@iidalehtinen.com

  VastaaPoista
 5. Oi että ehdottomasti nukkuisin bussimatkat Poriin aina noi päässä jos ne voittaisin, niin saisivat muutkin nauttia noiden keuneudesta! Mitkä ihanuudet!

  ahogstro@abo.fi :)

  VastaaPoista
 6. Tietenkin pitäisin näitä päässäni jokaikinen aamu kun kuljen kouluun bussilla. Sitten kukaan ei ehkä tulisikaan mun viereeni istumaan :)

  VastaaPoista
 7. Me kuollaan teidän vastauksiin :DDD Olispa meillä näitä enemmän ku yks, ni voitas jakaa kaikille!

  MRV

  VastaaPoista
 8. Itse näen tuon hyvinkin monikäyttöisenä, se soveltuu niin nukkumiseen, pyörän satulaan rakkaimpani lämmittimeksi kuin mummojen karkottamiseen narikkajonossa konsertin jälkeen.

  rasehornv@gmail.com

  VastaaPoista

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!