maanantai 8. huhtikuuta 2013

VIIKKOARVONTA!!! vol 1.

Hei kaikki ihanat lukijamme, niin kaapista ulos tulleet kuin anonyymitkin! Koska olemme niin helvetin taitavia ja kaikin tavoin käteviä, olemme päättäneet arpoa teille joka viikko jotakin superhienoa. Arvonta alkaa aina maanantaina ja päättyy sunnuntaina, jolloin julkaisemme voittajan nimen ja mahdollisesti kuvan.

Näin aluksi ajattelimme, että arvontaan voivat osallistua kaikki, jotka ilmoittavat sähköpostinsa kommentilla arvontapostaukseen. Joskus haluamme kommentin sisältävän jotain muutakin, mutta siitä ilmoitamme sitten, kun on sen aika.

Nyt ekassa arvonnassamme arvomme seuraavan, omin pikku kätösin valmistamamme uniikin hiuskoristeen, nimeltään Höhepunkt:


Höhepunkt on rakkaudella näperretty, ja se täyttää aukon perjantai-illassasi ja kaikki puutteet buduaarissasi. Höhepunkt saa hymyn kaikkien huulille ja sopii kaikkiin tilanteisiin: anopin 50-vuotispäiville, pikkuserkun ristiäisiin ja miksei lähipubiinkin. 


Koska kaikki eivät voi tätä upeutta saada, arvomme tämän myös itsetehdyn lohdutuspalkinnon. Siis jos ei käy flaksi, tässä sinulle Tuntematon Kyllikki:


Hiuspajamme nimi on Terminabunturque™, jonka kaikki tuotteet ovat kierrätysmateriaalista valmistettuja. Lapsityövoimaa on käytetty maltillisesti. Laatutakuu toimii kuin Talvivaaran jätevedenpuhdistus.

Nyt siis kaikki osallistumaan! Aikaa on ensi sunnuntaihin asti. Kirjoita sähköpostiosoitteesi kommentiksi, ja TerminabunturquenHöhepunkt voi olla juuri sinun!

 <3 Baby Doll ja Miss Ruki Ver <3

ps. Mitä enää odotat? Tartu näppäimistöön ja näppäile itsellesi Höhepunkt!

7 kommenttia:

 1. Jipii! Jo kaksi osallistujaa! Teillä on nyt 50% mahdollisuus voittaa, näin lyhyellä pitkällä ja pitkällä lyhyellä matikalla laskettuna:D

  <3 MRV

  VastaaPoista
 2. Uuuu mikä Kyllikki! <3

  iida@iidalehtinen.com

  VastaaPoista
 3. Hienoa hyvät lukijamme, kun olette osallistuneet! kohta alkaa olla terassikelit ja päähän sopii paremmin höhepunkt tai Tuntematon Kyllikki, kun villapipo!

  xxBD

  VastaaPoista
 4. Simpukka93@gmail.com wopwop!!

  VastaaPoista

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!