maanantai 22. huhtikuuta 2013

Toisen viikkoarvonnan tulos!

Vihdoin on koittanut se kaikkien odottama päivä! Tai oikeastaan se koitti jo eilen, mutta olin liian laiska kertomaan siitä teille... Pahoittelumme siitä.

Siis toteutimme eilen toisen viikkoarvonnan. Tässä tämän viikon Onnettaremme:


Kuten näette, hän on hyvin puolueeton.


Iiiiik iiiiiik, kenet Onnettaremme valitsee voittajaksi? Jännitys sakenee... Sitä voisi leikata veitsellä... Kenelle koittaa joulu keskellä huhtikuuta?


Se on ihana lukijamme Iida! Onneksi olkoon! Olemme tyytyväisiä tulokseen, koska Iidalla oli hyvä vastaus.

"En kestä, toi on niin hieno!!

Mä käyttäisin noita ihan niinä itsenään eli unimaskina, mulla kun ei ole kämpässäni vielä kahdenkaan vuoden jälkeen pimennysverhoja ja ikkunat ovat itään päin :D Okei, noi on kyllä niin hienot että ne pitäisi vetää nukkumistarkoituksissa silmille kyllä ihmisten ilmoillakin! Busseissa ja junissa ja missä sitä ikinä nyt sattuiskaan nukkumaan. "

Lisäksi MRV tuntee sympatiaa pimennysverhoitta nukkuvalle, koska ei itse pysty nukkumaan silmällistäkään, jos jostain tulee valoa. Siis onnea Iida! Lähetämme sinulle sähköpostia mahdollisimman pian :)

<3 Baby Doll ja Miss Ruki Ver <3

1 kommentti:

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!