perjantai 12. huhtikuuta 2013

Täydelliset kasvomme

Faktanhan piti olla, että me olemme täydellisiä. Joka aamu myöhästymme askareistamme, kun jäämme tuijottamaan itseämme vessan peilistä ja mittailemaan naamojamme. Olemme jopa säveltäneet itsellemme laulun, jota laulamme palvoessamme kuvajaistamme:

Kuin faraon valjakon tamma
olet silmissäni, kalleimpani.
 Ihanat ovat poskesi, helminauhojen peittämät, ihana on kaulasi ketjuineen!

Miten kaunis oletkaan, kalleimpani! Miten kaunis on katseesi, kyyhkysilmä!

Miten kaunis oletkaan, kalleimpani,
miten kaunis on katseesi!
Kyyhkyjä ovat sinun silmäsi,
hunnun verhoamat.


Sinun hiuksesi ovat kuin mustien vuohien lauma,
joka karkaa Gileadin rinteitä alas.
Sinun hampaasi hohtavat valkoisina
kuin vastakerityt lampaat,
vedestä nousseet.


Ne ovat kuin karitsat kaksittain,
ei yksikään ole pariaan vailla.

Sinun huulesi ovat kuin purppuranauha,
suloinen on sinun suusi.
Kauniisti, kuin granaattiomena,
kaartuu otsasi hunnun alla.


Ylväänä kuin Daavidin torni
kohoaa sinun kaulasi.
Siihen on ripustettu tuhat kilpeä,
monen soturin jouset ja viinet.
Sinun rintasi ovat kuin peuranvasat,
kuin gasellin kaksoset,
jotka käyvät laitumella liljojen keskellä.


Kun tuulenhenki illalla viriää
ja varjot pitenevät,
minä nousen mirhavuorelle,
suitsukekukkulalle.
Rakkaani, kaikki sinussa on kaunista, sinä olet täydellinen! 
 
Vaan mitä ihmettä! Uusi tutkimus kertoo, että olemmekin susi-vitun-rumia! :( Pesimme kaikki meikit pois, vedimme tukan naamalta ja päätimme mitata kasvomme. Tulokset olivat lohduttomia.


 Kasvojen pituuden suhde niiden leveyteen pitäisi olla 1,6. Vituiks meni, meillä ei ollu: BD:n arvo oli 1,38 ja MRV:n 1,36. Oikein itkettää, kun joudumme tämän toteamaan :'(

Toivoimme, että kasvojen pituuden mittaaminen antaisi meille edes jotakin toivoa. Ohjeet kuuluivat näin: Mittaa pituus hiusrajasta silmän yläosaan, silmän yläosasta nenän alle ja nenän alta leukaan. Jos sinulla on täydelliset kasvot, nämä mitat ovat kaikki yhtä pitkiä. No, tässä näette, miten me quasimodot pärjäsimme:


BD:llä onkin otsa kuin Salkkarien Pepillä konsanaan! Emme olleet koskaan tajunneet asiaa, mutta nyt ei voi tuijottaa mihinkään muualle kuin tuohon valtavaan, laakeaan lautasantenniin. Se hyvä puoli tässä on, että nyt näemme Turkin musiikkiteeveen.

Viimeinen oljenkortemme oli silmien etäisyyden suhde kasvojen leveyteen. Sen piti olla vähän alle puolet. Tämä oli tarpeeksi epämääräisesti sanottu, joten arvelimme, että ässäämme tämän osion. Vaan kuinkas kävikään:


BD läpäisi tämän melko kirkkain paperein, mutta MRV sai ikuisen trauman siitä, että hänen silmänsä ovat liian lähellä toisiaan. Pitäsikö tässä nyt luovuttaa, heittää burkha päälle ja ryhtyä muslimiksi? Vai olisiko olemassa jotakin kallonlaajennusleikkausta? Ottakaa aivot, kunhan korjaatte kasvot!

Mutta vika taitaakin olla korviemme välissä. Nimittäin vaikka näemme todisteet silmiemme edessä, on meidän silti vaikea uskoa, ettemme muka ole täydellisiä. Maailmankuvamme ei järky. Olemme tyytyväisiä harhaisuuteemme. Maailma pyöriköön omillaan.

<3 Baby Doll ja Miss Ruki Ver <3


2 kommenttia:

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!