keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Take me to the candy shop!

Päätimme vapaapäivän kunniaksi lähteä katsastamaan kauppakeskuksen tarjontaa. Näky oli mielen räjäyttävä: näimme kaikkea aivan uskomatonta! Mikä värien kirjo ja muodon vapaus! Kevään 2013 muoti todellakin on täällä. Tämä ihana isänmaallinen väriyhdistelmä löytyi Glitteristä:


Tässähän ihan herkistyy tällainen paatunut globalisoitunut sielu. Oi maamme Suomi! Olimmekin jo pitkään etsineet sopivaa päällepantavaa sekä kadulle että katsomoon. Nyt kelpaa kannustaa Suomi voittoon! Ihanaa, huuhkajat, ihanaa!

Lisää ihanuuksia löytyi Seppälästä. MRV kukoistaa kaikissa tilaisuuksissa hehkeästi tässä lempeässä kukkakuosissa. Tämä asukokonaisuus on oikea jokanaisen Flower Power -puku. Behold:


Asu viestii myös hienostuneella tavalla hedelmällisyydestä. BD puolestaan löysi upean takin, jonka sävyä muotipiireissä kutsutaan nimellä harnwegsinfektion. Kun löysimme siihen sopivan hatun, oli kuin itse muodin superjumala Donatella Versace olisi koskettanut meitä.


Meidän vinkkimme tämän lookin saavuttamiseksi: 

Voit hommata tämän takin hieromalla kauppoja (80-luvun) pultsarin kanssa. Tämä siis säästövinkkinä. Voit toki mennä Seppäläänkin ja maksaa vaivaiset 50 euroa, jos et uskalla mennä varjoisille kujille.

Hatun voi kätevästi tuunata itse: osta vain valkoinen hattu, ja virtsaa (mieluiten väh. 12 tuntia rakossa ollutta tulehduspissaa) varovasti kuppiin. Kaada kupin sisältö pienenä norona hatun pääliosaan. Älä kaada liikaa kerralla! Virtsa tekee upean liukuvärjäysefektin hattuusi, kun annat sen kuivua rauhassa. 

Jos pissankeltainen ei sinulle riitä, voit kokeilla myös muita värejä. Voit värjätä virtsaasi esimerkiksi syömällä punajuuria.


Näihin lukkeihin löysimme sopivan hienostuneet aurinkolasit:


                                                  
Näillä laseilla huomio on taattu kaikilla rannoilla! Kokeile myös kesän juhliin.

Jos sinulla on silmää yhdistellä tällaiset asustukset, lisää siihen vielä ripset:


Tämä kolmas silmä sopii myös hengellisyyttä elämäänsä kaipaaville.

Raskaan shoppailukierroksen jälkeen rentouduimme lasten leikkipaikan vieressä, jossa kaikki muutkin raikkaat äitylit istuivat. Lasten rentouttava itku ja kiljuminen säesti eteeristä kahvihetkeämme.


Tarjottimen kautta juodun kahvin ja mielenvikaisen metelin lisäksi nautimme näistä:


Pussin sisältönä ei ollutkaan siemeniä, vaan ihanaakin ihanampia jogurttipäällysteisiä lakuja!

<3 Baby Doll ja Miss Ruki Ver, täynnä sokeria ja shoppailun huumaa 
2 kommenttia:

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!