perjantai 5. huhtikuuta 2013

Koristeita iholla, osa 2

Tässä postauksessa esittelemäni tatuointi on melko pieni, mutta sitäkin merkityksellisempi. Se muistuttaa minua siitä, että rakkaus voi tulla elämään yllättävissä muodoissa ja että ikinä ei ennalta tiedä, mistä tai kenestä tulee elämän tärkeimpiä asioita.

Tatuointi on koirani rekisteritunnus TAO-701, ja se on meillä molemmilla merkittynä samaan paikkaan:


Koirani nimi on Arska (Schwarzenegger). Se on mäyräkoiran peruskuva, eli itsepäinen, todella fiksu ja kuitenkin hellyydenkipeä. Se on jo 10-vuotias, eli melkoinen pappa. Tosin kutsumme sitä Pojuksi.


Arska tuli minun ja mieheni elämään yllättäen noin 5 vuotta sitten. Meidän piti vain majoittaa se väliaikaisesti ja etsiä sille uusi koti, mutta Arska valloittikin meidän kotimme, sohvamme ja sydämemme.Se on todellakin paras ystäväni.


Kun saimme Arskan, en todellakaan halunnut lemmikin omistamisesta aiheutuvaa vastuuta niskoilleni, enkä oikein pitänytkään koirista. Kävi kuitenkin niin, että rakastuin Arskaan ja nyt ajatuskin, että olisin antanut sen jollekin toiselle, itkettää. Se tulee aina olemaan tärkeä osa elämääni ja olen oppinut siltä todella paljon. Siksi halusin jollakin tapaa ikuistaa Pojun myös ihooni.

Jottei nyt menisi liian nyyhkytouhuksi, tässä vähän huumoria. Ennen kastrointia tämä oli Arskan lempiasento:


Oli niin surku viedä siltä pallit! Se oli niin ylpeä niistä.

<3 Miss Ruki Ver

ps. Kaikki turkulaiset huomio! Kårenilla on tänään luvassa boobseja, glitteriä ja hauskanpitoa. Siis kaikki The Extravaganza Mystery Evening Burlesque Eventiin! Eivät sitten lyhyempää nimeä keksineet... :D Itsekin kääräisen tästä kohta vikat duunihommat pakettiin ja rupean laittautumaan iltaa varten. Raportoin myöhemmin sitten illan kulusta ;)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!