perjantai 19. huhtikuuta 2013

Kevätpäivän asuja

Pukeuduimme tänään näin hieman keväisemmin. Kaikissa naistenlehdissä kehotetaan aina yhdistelemään erilaisia kuoseja, ja tähän panosti Baby Doll. Eläinkuosejakin saa nyt sekoittaa! Huomaa leopardihuivi ja seeprakuvioiset lasit. Laukussa on paisley-kuviota ja mekossa suuria kukkasia. Kaiken kruunaa sinivalkoinen pallopusero. Lisäksi BD:llähän on aivan oma kuosinsa ihossa. Yhden kuosin voisi vielä lisätä olemalla kuosissa. Herkullista, etten sanoisi! 


Myös Miss Ruki Ver halusi olla muodin mukainen, joten hän kokeili kahta muotitoimittajien kehumaa tyyliä. Ensimmäisessä on kokeiltu alusasujen rohkeaa näyttämistä. Nyt voit pukea alusvaatteet vaatteiden päälle! Tosi nainen ei häpeile! Siinä on myös BD:n tavoin yhdistelty kuoseja. Tämä oli kuitenkin ehkä liikaa Turun takapajuisten ihmisten muotisilmälle, joten MRV vaihtoi hillitympään lookkiin: nyt kovin muodissa olevaan kolmiraitaverkkarit ja korkkarit -yhdistelmään. Vastakohdat täydentävät toisiaan yllättävällä tavalla!


Miten on, saako kevät teidänkin päät sekaisin?

<3 Baby Doll ja Miss Ruki Ver <3

6 kommenttia:

 1. äänestän kolmiraitaverkkarit korkkareilla kombon voittoon - inspiroidun niin että tuollaisesta tulee vastedes postilaatikkokäyntien vakioasu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, mekin ollaan siis muotivaikuttajia! Eikö leopardipöksyt vaatteiden päällä herätä mitään tunteita? :D

   MRV

   Poista
 2. Aa, silmiin sattuu! :D Ja vatsalihaksiin kun nauran niin paljon tätä blogia lukiessa!

  - GF

  VastaaPoista

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!