lauantai 6. huhtikuuta 2013

Burleskia, beibi!


Lähdin eilen tyhjentämään mieltäni raskaasta työviikosta ja huonoista uutisista burleskitapahtumaan, josta eilen mainitsinkin. Olin siis The extravaganza mystery evening burlesque eventissä... Nimi ei ehkä ollut onnistunein, mutta ilta oli mukava! :)

Lähdin matkaan eräässä toisessa burleskitapahtumassa tapaamani Jonnan (Jo-Jo De Ville) kanssa. Vaikka itse sanonkin, me näytimme aika törkeän hyviltä! Vai mitäs sanotte:


 

Tapahtumassa oli pukukilpailu, mutta harmikseni en kiireitteni takia ehtinyt erityisesti panostamaan asuuni. Puin ylleni ihanan Collectifin punamustan leopardimekon, joka saapui Saksasta pari viikkoa sitten. Mekko maksoi postikuluineen 45 euroa, ja tilasin sen Facebookin Pin up secondhand -kirppikseltä. Se on erikoista materiaalia: kangas on raskasta ja siinä on lyhyitä karvoja! Meikki on melko perussettiä:Hain tuolla hunnulla asuuni hiukan mysteeriä, jota tapahtuman nimessä mainostettiin. Mutta se asustani, nyt itse asiaan. Tässä hiukan tunnelmakuvia illalta. Ensimmäisessä on hurmaava Dorianne Crimson lumoavana Ruususena viekoittelemassa Pahatarta:


Näimme myös naisia (perinteisissä) miesten rooleissa, kuten rankan päivän päätteeksi juhlivan sotilaan  (Marie La Mint) ja itse mestarietsivien mestarietsivän, herra Hercule Poirotin (Tellervo Rynnäs-Kintukas)!


Illan juonsi Miss Nobody, ja avustajana toimi Miss Incognito:


Tässä Melanie Mightmurder kieriskelee jäiden seassa:


Illan aikana oli muitakin upeita esiintyjiä, joista en harmikseni saanut kuvaa, koska kamerani akku loppui :( Unohdin vara-akkuni ja laturini Helsinkiin.

Yhtä asiaa en tajua: miksi burleski-illoissa käy niin vähän miehiä?? Sehän on käytännössä sosiaalisesti hyväksyttävää tissien tuijotusta. Vaikka burleskissa ei kuitenkaan koskaan riisuta kaikkea: tissit peitetään aina tasseleilla (vaikka joskus tasselit lentelevätkin kun tissejä pyöritetään oikein ahkerasti) ja alushousut, vaikka niukatkin, pysyvät jalassa. Olemme mieheni kanssa käyneet pari kertaa katsomassa show'ta, mutta ei hän mitenkään erityisen kiinnostunut siitä ole. No, kuitenkin, naisten suuren määrän vuoksi toinen miesten vessa avattiin naisten käyttöön. Jonnan kanssa innostuimme pisuaareista:


Suosittelen burleskia kaikille, erityisesti naisille. On todella voimauttavaa nähdä kaikenlaisia persoonia ja vartaloita esiintymässä: kaikille hurrataan. Voi mennä paasauksen puolelle, mutta on terveellistä nähdä muutakin kuin yhdenlaista vartalontyyppiä ihailtavan. Kannattaa siis kokeilla rohkeasti! :)

<3 Miss Ruki Ver

5 kommenttia:

 1. Uu mitä ihania naisia! Erityisesti te :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos tyylikkäästä kuvasta! Melanie M.

  VastaaPoista
 3. Mmmmm, kiitos! Ollaan me aika ihania :) Ja ole hyvä, Melanie! Hauskaa, että oelt eksynyt blogiimme :) Jos haluat, saat käyttää kuvaa vapaasti.

  VastaaPoista
 4. Piilopornoahan tämä on!

  VastaaPoista

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!