tiistai 2. huhtikuuta 2013

4 viikkoa ajelematta

Kainalokarvani näyttävät yhä säälittävän lyhyiltä, mutta mitattuani pisimmät hämmästyin: muutama yksilö on jo 15 millimetrin kunnioitettavassa mitassa! Jostakin syystä karvankasvuni ei ole tasaista, kuten kuvasta huomaa. Tässä asioita, jotka ovat yhtä pitkiä kuin kainalokarvani:

Etusormeni kynsi
5-8 viikkoinen sikiö
Mauttoman pitkät ripsienpidennykset
Bofferimiekan pehmustus minimimitassaan
Lattiakipsilevy
Sianpuolukan kukkien läpimitta
Mazda 323:n ohjekirja
Makaroni
Mustikka
300 gramman levy Fazerin sinistä
 
Nam nam... Tuliko kellekään muulle nälkä? Jatkan dopingin käyttöä ja ehkä lisään ruokavaliooni hiukan lisää em. suklaata, sillä sehän on tutkimusten mukaan hyvää niin aivoille kuin kropallekin. Kai se karvoihinkin tehoaa. Tässä kuva tämänhetkisestä tilanteesta:
 

Mieheni sanoi, että kainaloni ei ole naisellinen. Hah. Odottakaa vaan, kohta voin solmia karvoihin rusetin! Katsotaan sitten, kuka on naisellinen.

<3 Miss Ruki Ver

Nyt Baby Dollinkin intiimistä karvapehkosta on kuvamateriaalia!


Aijai BD, minusta tuntuu että olen johdossa!
3 kommenttia:

 1. Mitä tuotteita tai menetelmiä te käytätte kun kainalonne on aivan saman väriset kun muu iho ympärillä? Itse käytän nivean dödöä ja näyttää kunnon sheivauksenkin jälkeen ihan harmaalta se kainalo vaikkei siinä olisi karvan karvaa! :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä sun kainalo on kalpea ja meidän kainalot on saanu aurinkoa :D No tosissaan, jos oikein muistan, tähän asiaan liittyy hormonit... Joskus pohdittiin samaa asiaa, mut alapään karvotuksen suhteen. Kaverin, joka oli saanut lapsen, iho li jostakin syystö tummunut nivusten ympäriltä.

   Ite käytän sitä dödöä mitä sattuu olemaan, tällä hetkellä käytössä joululahjaks saamani Dermosilin dödö, mikä on vähän kalliimpi ku ihan marketin dödöt. Jos auttaa yhtään. Ei se kyllä erivärinen oo musta ollu halvempienkaan tuotteiden kanssa.

   <3 MRV

   Poista
 2. Mulla oli valitettavasti huono kuva. Korjaan siis; Minä olen johdolla <3

  xxBD

  VastaaPoista

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!