lauantai 16. maaliskuuta 2013

Naamari :)


No nyt pääsimme laittamaan naamani uuteen uskoon. Koska meikkaaminen on hauskaa ja psychobilly on lähellä sydäntäni, päätin näyttää teille miten minä teen helpon ja hauskan zombiemeikin!
 
Tässä välineet:
 

                             Lähtönaama:                                                    Laita liimaa...
                                           

Sillä aikaa kun liima kuivuu, aloita naaman valkoiseksi värittäminen ja silmien varjostus mustalla ja vihreällä. Levitä väriä tummalti silmän ympärille.


 Kun liima on kuivunut, revi posken kohdalle aukko, mutta älä irroita liimariekaleita naamasta. Revi myös muutama muu kohta repaleiseksi.


Liimaa vessapaperia naamaasi, siten saat entistä rosoisemman meikin.


Levitä poskessa olevaan aukkoon valkoista väriä ja piirrä siihen hennosti hampaat. Tummenna hampaiden välit mustalla luomivärillä. Lisää punaista sekä hampaisiin että silmien ympärille ja muihin repaleisiin kohtiin.


Värjää naamaa valkoisella yrittäen samalla häivyttää liimakohtien ja kasvojen rajaa.


Tee lisää varjoja niihin kohtiin, joita haluat korostaa. Silmät, tekemäsi suu ja posket. Muista myös laittaa liiman alta näkymään mustaa ja punaista, ikäänkuin nahka olisi irti naamasta.


Seuraavaksi tekoveri: laita sitä ympäri naamaasi varsinkin niihin kohtiin, joista liimaa on revitty repsottamaan.

    

Valmis! Helppo ja nopea tapa saada naamiaismeikki :)


 xx Baby Doll

8 kommenttia:

 1. On kyllä melkoisen upea naamiaismeikki! Wau! Ei olisi kyllä mulla itselläni varmaan taitoja tuota toteuttaa vaikka sen niin "helpolta" saitkin näyttämään :)

  VastaaPoista
 2. kokeile! se on yllättävän helppoa ja kaiken lisäksi tosi kivaa! :) kiitos <3

  xx BD

  VastaaPoista
 3. Kamala! Hui.. hyi.. hyi hyi.. (kohteliaisuus :D) Valkoisen sijasta myös todella vaalean harmaa on hyvä pohjaväri. Tuo "aitouden" tuntua. Toki tuo valkoinen on täydellinen korostamaan jotakin kohtaa :) Silti upee maskeeraus! <3

  -Superminä-

  VastaaPoista
 4. Ei saa laittaa Erikeeperiä naamaan! Myrkyllistä ja myrkyt imeytyvät ihon läpi verenkiertoon. Korvatkaa liima jollain terveellisemmällä versiolla, kiitos. Niitäkin varmasti löytyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Löytyy kaupostakin noita myrkyttömiä luontaistuote liimoja. Itse käytän Zombiejuttuihin ylikypsää kaurapuuroa. Tarttuu kuivuessaan ihan hyvin ihoon ja jos joitain kaurahiutaleita eksyy mukaan niin ei se haittaa, näyttävät ihon riekaleilta!

   Poista

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!