sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Ihania vintage-löytöjä!

Tein vähän aikaa sitten UFF:in kolmen euron päiviltä pari ihanaa löytöä, joilla nyt hiukan leveilen teille :) Aivan käsittämätöntä, ettei näitä ihanuuksia ollut kukaan muu vielä ehtinyt viemään.


Ensimmäinen löytöni oli tämä mekko. Se on vintagea, mutten osaa tarkemmin sanoa aikakautta. Pääasia, että se on upea! Kangas on punaista kudetta, jossa on mukana hiukan mustaa. Mekko istuu muuten täydellisesti, mutta se on hiukan pieni rintamuksesta. Mutta koska tämä on minulle yleinen ongelma, en panikoi, vaan aion ommella sen kiinni rinnan kohdalta ja laittaa piilovetoketjun kylkeen.

 


Älkää välittäkö kotitukastani :) Mekon selkäpuolella on ihana yksityiskohta:
Miten onnelliseksi tällainen löytä voikaan ihmisen tehdä! :) Varsinkin, kun olisin maksanut tästä mieluusti kymmenen kertaa enemmänkin. 

Löysin myös aivan ihanan tikihenkisen käsilaukun. Aloha! 
Laukun sauma ei ole aivan suorassa, mutta se aukenee kuitenkin hyvin ja näyttääkin siistiltä. Voin jo kuvitella polkevani kesällä rannalle tämä olallani, kukkamekko hulmuten tuulessa! Ah. Tämäkin oli vain kolme euroa, joten yhteensä nämä upeudet maksoivat kuusi euroa! Ei paha :) Yleensä en UFF:lla edes käy, koska hinnat ovat aivan törkeitä. Olen nähnyt siellä mm. H&M:n nukkaisen rätin hintaan 15 euroa... Sama ongelma on myös useilla itsepalvelukirppiksillä, vaikka kyllä niiltäkin löytöjä joskus tekee. Tykkään käydä SPR:n ja pienten kaupunkien kirppareilla, joissa hinnat ovat usein vielä kohtuullisia ja tavara muutakin kuin huonokuntoista viime sesongin kamaa ketjuvaateliikkeistä. Jos linjoilla on turkulaisia, missä kirppareilla te tykkäätte täällä käydä? :)

<3 Miss Ruki Ver


9 kommenttia:

 1. On kyllä upea! Oma tyylini on ihan tavallinen ja tylsä mutta ihailen teitä jotka osaatte ja uskallatte pukeutua juuri tuohon vintage tyyliin. Wau - taas <3 P.S. Tykkään blogista! :)

  VastaaPoista
 2. Voi ihanaa, kiitos paljon palautteesta! <3 Jos viehättyy vintagesta, mutta ei uskalla tai halua vaihtaa omaa tyyliään, voi omaa pukeutumistaan maustaa pienin ideoin tai asustein. Esimerkiksi punainen huulipuna, jokin kiva hiusjuttu tai leveä hameenhelma voi olla kiva piristys itselle olematta kuitenkaan liikaa! :)

  VastaaPoista
 3. Heitin syksyllä roskikseen vintage-kukkamekkoja ounou:D

  VastaaPoista
 4. EIIIIII!!! Miten olet saattanut? :( Toivon sydämeni pohjasta, että joku ne on sieltä dyykannut. Nyt pieni kierrätyksen kertaustunti: älä heitä roskiin kuin vaatteita, jotka ovat selvästi käyttökelvottomia kuntonsa puolesta. Jaa kavereille, vie UFFin boksiin tai myy nettikirppareilla. Olisit voinut saada mekoistasi kivan summan rahaa ja ekologinen omatuntosi olisi puhdas :) Hyi hyi!

  <3 MRV

  VastaaPoista
 5. UFF on huijarifirma. Kavereita ei kiinnostanut. Netissä koitin omien voimieni ja kykyjeni mukaan myydä. Yksi oli kiinnostunut mutta väärä koko. Että silviisii. Kyllä on yritetty. Punaisenristin kontille en jaksanu raahata painavia säkkejä..Enkä edes selittele vaan olen ollut sairaana enkä siis täysissä ruumiin voimissa.

  VastaaPoista
 6. Ekologinen omatuntoni on kyllä siltäosin ihan puhdas :)
  enemmän huolestusttaa päivittäisroskan määrä ja biojäte...
  mutta kuitenkin olen ihan tyytyväinen itseeni ja saavutukseeni kaapintyhjennyksen osalta vaikka roskiin menivätkin :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa, itseensä pitää aina olla tyytyväinen :) Paitsi silloin, jos ei ole. Filosofista, eikö? :D

   Poista
 7. Emmaus Aurinkotehdas, Kirkkotiellä :-)

  VastaaPoista

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!