sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Reissu

Matkustimme bussilla vanhaan kotikaupunkiini lasten kanssa, harmikseni en ottanut kuvia ihmisten ilmeistä kun tyttäreni, pieni kaunis keijukaiseni, nosti kätensä ilmaan ja näytti näin:


Samalla hän huusi "Rock, rock äiti! LUSCIFEEEEER" O_o, jonka jälkeen hän kysyi "Haluutsä turpaas?!"

Lucifer on Tuhkimo-elokuvasta tuttu kissa, ja humoristinen lausahdus "Haluutsä turpaas" tulee Salkkareitten Ismon suusta, jota on rallatettu Youtubesta eri remixeinä. Hassua vaan, miten lapsilla on tapana saada juuri oikeassa kohdassa eleet ja sanat sopimaan tilanteeseen, kuten hiljaisessa bussissa istumiseen. Mitäs siinä sitten enää voi tehdä, väkisinkin alkoi hymyilyttää. Vuoden äiti -palkinto ansaittu.

Oli valtavan kauhea ikävä perhettä, äitiä ja veljiä sekä perhettä studiolla, jossa olin töissä.

Tervetuloa mummulaan! Tämä orkidea on mun mielestä ihana, se on ollut äidillä niin kauan kuin muistan, ja se vaan jaksaa kukkia. Omat kasvini valitettavasti saan hengiltä lähes poikkeuksetta.


 Ostimme tämän sammakkosoittimen kun odotin ensimmäistä lasta. Aivan loistava lelu, pitää meteliä mutta ei mene rikki ;) Yhä edelleen on kovassa käytössä aina kun mennään mummulaan.


Nää on kans kivoja, tein itse. 


Sitten studiolle! Oli kiva nähdä poikia pitkästä aikaa. Tässä teille Tim Cichon, ystäväni ja se äijä, joka tekee tatuointini. Ihan huippu tyyppi, loistava tatuoija :) Tässä linkki hänen liikkeensä sivuille: Tim's Ink.


Sanoivat ettei satu, valehtelivat! Tatuointien ottaminen sattuu, ihan helvetisti.


Nyt on selkä aavistuksen arka. Olen tosi väsynyt tänään, joten tein vain pikapäivityksen reissustamme. Oli kuitenkin niin ihanaa nähdä kaikkia ystäviä ja perhettä, että tämä oli mainitsemisen arvoinen tapahtuma ;). Näihin Kuviin, näihin tunnelmiin.

xx Baby Doll

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!