sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Muotokuvia

Olen viettänyt pääsiäislomaa Helsingissä siskojeni luona. Olemme käyneet Flamingossa kylpemässä, leiponeet minileivoksia ja rakentaneet lumilinnaa. Tänään kävimme lumilinnassa lukemassa iltasadun ja juomassa kuumat kaakaot tähtien ja kynttilöiden loisteessa.

Kerrankin minulla on aikaa rakkaalle harrastukselleni, valokuvaukselle, ja päätin jakaa muutaman kuvan teidän kanssanne. Otin 14-vuotiaasta siskostani muotokuvia.


Olin hänen syntyessään 10-vuotias, ja olen hoitanut häntä pienestä asti. Hän on minulle äärettömän tärkeä ja rakas.


Siskoni on ollut vierailuni ajan huonolla tuulella, kuten 14-vuotiaat usein sattuvat olemaan, mutta onneksi saimme jakaa ainakin nämä kuvanottohetket.


Minun on vaikea uskoa, että hän on kasvamassa aikuiseksi. Hänestä on tulossa todella kaunis nainen.


Hän on myös fiksu ja taiteellisesti todella lahjakas. Tässä näette hänen itse ottamaansa kuvamateriaalia :)


Enää yksi lomapäivä, ja sitten alkaa taas arkinen aherrus. Palaan Turkuun alkuviikosta, ja silloin on luvassa taas yhteispostausta Baby Dollin kanssa. Mitä ikinä me sitten keksitäänkään... ;)

<3 Miss Ruki Ver

4 kommenttia:

 1. Siskosi on kuvankaunis :) Ja sinä vaikutat ihanalta isosiskolta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, niin hän on minunkin mielestäni! :) Ja yritän olla paras mahdollinen.

   Poista
 2. Siskosi vaihtoi ylä-asteellemme vuoden alkupuolella (?) Ja voin sanoa, että oli aika yllätys törmätä yhtäkkiä tuttuihin kasvoihin blogissasi :-D Olen aina miettinyt että hänellä on tosi erikoislaatuiset mutta kauniit piirteet.
  Kaikkea hyvää teille kummallekkin, toivottavasti saadaan nauttia loppukesä lämpimistä säistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa! :D Hauska sattuma. Hän pääsi muuten Torkkeliin lukioon, olen niin ylpeä! Kiitoksia paljon kehuista, laitan ne hänelle eteenpäin. Hyvää kesää myös sinulle ja kivoja jatko-opiskeluja!

   Poista

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!