lauantai 30. maaliskuuta 2013

Koristeita iholla, osa 1

Yksi tatuoinneistani vilahti jo Kumikameli-postauksessa, mutta nyt aloitan virallisesti niitä esittelevän sarjan. Baby Doll onkin jo ehtinyt kertomaan omistaan postauksessa Baby Doll, hyvässä ja pahassa osa 1. Hänellä tosin kuvia on hiukan enemmän :D

Ensimmäisenä kerron suurimmasta ja merkityksillisimmästä tatuoinnistani. Se on tosin vielä kesken... En oikeastaan tiedä, tuleeko se ikinä valmiiksi. Ensimmäinen versio kuvasta näytti tältä:


Kuvan on piirtänyt toiveideni mukaan paperille eräs ystäväni ja hänen pikkusiskonsa ja ihooni Baby Doll. Jos ette tienneet, hän on ammatiltaan tatuoija :) Tätä osuutta tehtiin kahtena päivänä, ja vaikken voi väittää, ettei tatuoinnin tekeminen satu, voin sanoa, että selkä ei ole kovin kivulias paikka.

Kuvaa jatkettiin niin, että se yhdistyy olkapään etupuolella olevaan tekstiin ja jatkuu olkapäähän. Otin tämän tuoreen kuvan ihan teitä varten:


Olkapäähän oksiston sekaan on kirjoitettu kolmen pienimmän siskoni nimet. Olkapäähän on tehty avonainen lintuhäkki ja pakoon päässyt lintu symboloimaan vapautta:


Vasemmanpuoleisessa kuvassa lintuhäkkiä ei vielä ole.

Tatuoinnissa on monta elementtiä, jotka kuvaavat minulle tärkeitä asioita. Leijona kuvaa sisäistä voimaa, ja lisäksi minua on pienenä sanottu leijonaksi, koska huusin paljon. Pihlajanmarjat ovat eräästä todella ihanasta kappaleesta. Siskoni ovat minulle tärkeimpiä ihmisiä maailmassa, joten siksi heidän nimensä ovat mukana. Neljänneksi nuorimman siskon aion ikuistaa toisella tapaa: hän on minua vain 1,5 vuotta nuorempi, joten suhteeni häneen on erilainen kuin nuorempiin. Siitä kerron sitten, kun tatuointi toteutuu :)

Ennen kaikkea tatuointi on minulle kuitenkin visuaalinen koriste. Se on taidetta ja paljastaa ihmisestä paljon. Minä en ole saanut yhtä paljon paskaa niskaani tatuoinneistani kuin Baby Doll, ehkä koska saan ne halutessani helposti piiloon. Äitini tosin marisee ja miehenikin joskus :) Mutta tämäkään kuva ei ole vielä valmis, joteni sori äiti: lisää on tulossa. 

<3 Miss Ruki Ver

ps. Ai niin, tässä linkki niille, jotka ovat kovin huolissaan siitä, miten itseäni toteutan <3

2 kommenttia:

  1. Mun pitää nyt kyllä sanoa, että sä olet aivan mielettömän kaunis.
    Ja sit kanssa toi sun tatuointi on upee ja varmasti tosi henkilökohtanen.

    VastaaPoista
  2. Tämä on sellainen kommentti, joista aina hämmennyn enkä tiedä, miten vastaisin. Tällaiset jutut nostavat aina hymyn huulille ja antavat voimaa huonoina päivinä, vaikka yrittäisi kuinka vaatimattomasti ottaa ne vastaan :) Kiitos paljon tuottamastasi ilosta <3 Lupaan laittaa hyvän kiertämään.

    MRV

    VastaaPoista

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!