torstai 14. maaliskuuta 2013

Just nyt meidän pitäisi olla kännissä. Tää alottaminen on nimittäin kaikista vaikeinta! Kaipa meidän kannattaisi alottaa kainalokarvaprojektista, koska sitä varten tää blogi on alunperin perustettu :D

Rajojensa kokeilu ja itsensä nöyryyttäminen on hauskaa. Siispä päätimme jättää kainalokarvat sheivaamatta kahden kuukauden ajaksi. Halusimme tuottaa iloa myös kanssaihmisille, joten tietysti teemme tämän julkisesti. Tässä ensimmäisen viikon kasvusto:

Baby Doll
Miss Ruki Ver
Jotta touhu ei menisi liian telaketjufeministiseksi, kasvatamme vain toisen kainalon karvat. Karvakainalon yläpuolella on tatuointimme, joka tiivistää kaiken: "We can do it".

Päivitämme (lähi)kuvia karvankasvusta ja otamme vastaan kommentteja netissä (ja livenä miehiltämme). Julkaisemme myös saamamme palautteen. Ytimekkäin oli "Hyi.". Vaikka sänki on vasta muutaman millin pitkää, ovat kommentit jo yllättävän paheksuvia. Tässä, nauttikaa:Kommentit tulivat tähän kuvaan: 

Piirretyt kainalokarvat
Naisten kommentit olivat hieman kannustavampia:


Olemme sosiaalipornotähtiänne, joten jakakaa ideoitanne seuraaviin projekteihin, hulluimmat toteutamme mielellämme. Kainalokarvoista päivityksiä uudelleen noin viikon kuluttua. Peace.

<3 Baby Doll ja Miss Ruki Ver <3

5 kommenttia:

 1. ootte niin ihania!!!!1!111 löysin teiät vasta ja oi voi oon mielissäni. ja loistavat karvat on, meillä oli kans kämppisten kaa kasvatusprojekti ja on edelleen. vittuukos se muille kuuluu jos haluu olla karvakamu.

  <3: pilu-elu

  VastaaPoista
 2. Kiitos ihana pilu-elu! Loistava nikki muuten, se laittaa mielikuvituksen laukkaamaan ja herättää mielikuvia :D Karvaprojektista lisätietoja luvassa, kunhan saan aikaiseks...

  VastaaPoista
 3. Oon nyt tässä tunnin kahlannu tätä blogia läpi, samoilin ensin sinne tänne ja nyt piti alottaa alusta.. ja ihan piruuksissani sitten kerron tähän first ever-postaukseen että tykkäsin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon kiitoksia ja kumarrus! :) Oon ihmetelly, miten paljon huttua ollaan saatu kirjotettua tässä 3-4 kuukaudessa, minkä ollaan täällä internetissä oltu valloillamme :D Että kyllä siinä selailua ja lukemista onkin!

   Poista

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!