torstai 28. maaliskuuta 2013

Inkkaripääkallo ja Neitsyt Maria

Meillä oli alkuviikosta porilaisia vieraita, ja minun piti esitellä heille Turkua. Lähdimme kaupungille ostoksille, ja alustin kierrosta hienosti haukkumalla Turun shoppailumahdollisuuksia samanlaisiksi kuin Porin vastaavia: samat henkkamaukat joka paikassa. Yllätyin kuitenkin, kun löysinkin itse kaikkea kivaa ostettavaa :)

Poikkesimme Carlingsiin, ja sieltä tarttui mukaani ihana inkkaripääkallo-toppi parillakympillä. Siinä on kivat rimpsut, joista tulee mieleen värikkäämmät lapsuuden hapsupaidat. Hapsuissa oli silloin helmiä :) Ehkä ripustan niitä tähänkin.


Aiemmin olin jo löytänyt superupean rintakorun kirpputorilta. Joku on tehnyt tämän aarteen itse! Maksoin korusta 3 euroa.


Olen löytöihini hyvin tyytyväinen :) Luulen, että tuo toppi tulee lukeutumaan lempparivaatteitteni joukkoon. Ehkä se pääsee päälleni tänään keikalle!

<3 Miss Ruki Ver <3

3 kommenttia:

  1. Oot muuten tosi kaunis. >:o♥

    VastaaPoista
  2. mistä nuo housut? aivan järjettömän ihanat!

    VastaaPoista
  3. Ooi, kiitti! <3 Shortsit on ite leikatut ja legginsit on h&m:stä. Mäki ihastuin niihin ja olihan ne pakko ostaa 😃 makso vaan kympin.

    VastaaPoista

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!