perjantai 15. maaliskuuta 2013

Baby Doll, hyvässä ja pahassa osa 1

Ajattelin kertoa teille tarinoita tatuoinneissani. Matkan varrella tähän päivään on sattunut ja tapahtunut, kerron siis teille mitä tämä tietoinen valintani ulkonäön suhteen tuo tullessaan. Olin tietoinen myös negatiivisista mielipiteistä, kun aloitin itseni värityttämisen. 

  Tervetuloa kuulemaan mitä on tiedossa, jos haluatte itsenne tatuoida :)

 Tässä olen minä. Ystäväni teki oikean käden tatuointini "skin deep". Kauneus on pinnan alla.
Poikani, kaunis lapseni. Sekä kädessä että sylissä <3
Tässä on yksi lempitatuoinneistani. Olen tiikeriraitani ansainnut, ilon ja surun kautta voittoon. Toivon että myös muut äidit ovat ylpeitä raidoistaan. Tämä on yksi voitonmerkki minulle, ei haittaa arvet eikä löysä vatsa <3
Olen kuullut ja nähnyt paljon kaikkea. Mielestäni typerimpiä kommentteja tulee yleensä vanhempien ihmisten suusta, kuten:
"peitä itsesi, olet hirveä"
 "olen vanhempi kuin sinä, vuosien kokemuksella voin sanoa, HYI HELVETTI!"
 "oletko ihan terve?"
 "miten sinä voit olla äiti?"

 Minulle tämä on taidetta, siksi pidän kommentteja typerinä. Käsittääkseni ihmisen terveys ei ihan ole ihon väristä kiinni, eikö? Tatuoinnit ei estä minua rakastamasta lapsiani. Itseasiassa tatuoinnit ei estä minua rakastamasta ja välittämästä ylipäätään. Vastauksena olen yleensä julistanut että pidän itsestäni tälläisenä,  jos ei pidä ulkonäöstäni, ei pidä katsella :). Tämä neuvo toimii varmasti kaikille meille, ole kaunis valitsemallasi tavalla. Ei kannata tuhlata energiaa olemalla vihainen ja murehtimalla muiden mielipiteitä. Kanna itseäsi pää pystyssä  ;)

Mukaan toki mahtuu paljon positiivista! Ja miksi ei mahtuisi, olen kuitenkin niin awesome! ;D

xx Baby Doll

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!